- 7 Ağustos 2013
- 966
- 1.095
- 313
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Merhaba haftasonlari eşiniz evdeyken pijamayla mi duruyorsunuz makyaj yapıyor musunuz? Ben kahvaltıdan sonra hafif makyaj yapıp ya düzgün bir eşofman ya bir tayt giyerek yatak modundan çıkan biriyim. Sizler daha rahat misiniz makyaj yapar mısınız saç baş ne durumdadır ? Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsunuz ?
Benim de aynı şekilde. Uyurken giydiğimle günlük oturduğum pijama farklı. Mevsime göre değişir. Ev elbisesi, gecelik, şortlu takım, polar pijama vs. Erkek arkadaşımla birlikte yaşadık dönem dönem. Şimdi çalıştığı yere onun yanına gidip birkaç gün evden çıkmadığımda özeniyorum hafif makyaj ve daha düzgün giyinmeye
Daha ilişkimizin başında depresif hallerimle yüzümü dahi yıkamadığım günlerime de şahit oldu. O hallerimi ilişkinin o kadar başında gören insan beni her halimle sever diye düşünüyorum ki doğal halimi daha çok sever zaten. Buradaki şu kadar yıldır birlikteyiz, sevgilim beni makyajsız görmedi insanlarını anlamıyorum hiç.
Taytlarim var, yoga yaparken giyiyorum daha çok, evde pek giymiyorum. Eşim bile beni taytli gorunce niye dogru durust rahat bisey giymiyorsun diyor. Esofman kadar taytta çok harika bisey degil bana gore.
Tayttan çook daha güzel duran mini elbise ve şortlar var. Ben genelde şort giyerim, pijamalarim da şortludur taytla duramam butun gun ozellikle yazın.
Bi ara yine boyle bir konu acilmisti. Orda da pijama giydigimi soylemiştim pijamayla şık olunmaz demişlerdi bir pijama ornegi atmistim.Haha
Bazi pijamalar tayta bin basar bence.
şimdi aşortman takımları moda amaÖncelikle hiç ayıcıklı pijamam yokkadınsı şeyleri severim. Sabah mutlaka pijamalar çıkar. Makyaj yapmam yüzümü yılar nemlendiricimi sürerim, saçım genellikle dağınık topuzdur. Ama ev kıyafeti konusunda hassasım, renkli ve dantelli iç çamaşırlarını çok severim, internet indirimlerini takip eder 30tl yi geçmeyecek fiyattaki kaliteli şeyleri ev giysisi olarak alırım. Kışın tayt tunik, yazın mini elbise. Aynadaki kadın bana güzel görünmeli eşim için de aynı şekilde şık ve rahat şeyler bulurum. 12 yıldır evde beyaz atletle hiç gezemedi, kavga çıkar. Çok zor değil aslında kendini şık hale getirip mutlu etmek, eşofman takımı alacağına tayt tunik alıyorsun dolapta eline onlar geçiyor. Hepsi bu kadar.
Ben sizin yorumlarınızdan dolayı zaten erkek olduğunuzdan şüpheleniyordumFit olmadığım icin kadin olmadigimi öğrendim
Karsılıklı olarak boyle beklentiniz var anlıyorum o zaman...
Belki o pijamalı gezen kadnların esleride boyle istiyor olabilir oyle geziyorlar diye bakmsz paspal seklinde sınıflandrmasak daha iyi olur bence
Pijama yatak kıyafetidir benim için. İstediği kadar şık, dantelli, fırfırlı olsun pijama yatakta giyilir. Acil durumda üstündekiyle dışarı çıkamıyorsan evde giymeye uygun değildir o kıyafet bence.
Benim mantığım da tam olarak bu. Dizi çıkmış paspal eşofmanım olmaz bu yüzden. Eşofman giyiyorsam bile eli yüzü düzgün olacak, tişörtüm düzgün olacak ki aniden markete çıkacaksam tak diye çıkabilmeliyim.Acil durumda üstündekiyle dışarı çıkamıyorsan evde giymeye uygun değildir o kıyafet bence.
Acil durumda ustume bi sabahlik alip koşarim disari.
Sadece evliyken degil bekarken de disari cikabilecek kivamda giyenmedim hiç alisik değilim, beni sıkıyor sanki.
O yuzden disari cikabilmeyi degil de hem rahat olmayi hem de özenli gorunmeyi dusunuyorum daha cok.
Ben eleştirmek için yazmadım merak ettim belki sizden öğreneceğimiz şeyler vardır. Ama kendimden örnek verecek olursam tuvalete bile çocukla gidiyorm. Sabah eli yüzümü yıkarken ya tuvaletteki çöpe yönelir o bile iki dk aynada kendimi görmediğim çok gün oldu. Şu var ben normaldede doğallığı sevyrm makyaj yapmam evdede pijama giyerm ama temizlik tabiki en sevdgm şey. Roll on emzirirken sürmemek gerek. Ama çocukla duş aliyorm her sabahAblam ayağında çocuğu sallarken makyaj yapardı eşinin eve gelmesine yakın. Zor değil, üşeniyorsunuz sadece, salıyorsunuz kendinizi anne olunca. Annelik giysisi giyip kadınlığı bir kenara koyuyorsunuz.
Pijama çıkarıp düzgün bir şey giymek maksimum 1 dakika, saç tarayıp toplamak 1 dakika, hadi duş alamadınız diyelim koltukaltı yıkayıp roll on, deodorant kullanmak 1 dakika. Sabah maksimum üç dakikada kendinizi yeni güne hazırlayabilirsiniz. Ha kendinize ayıracak üç dakikanız bile kalmıyorsa çocuktan dolayı üzüldüm sizin için.
Tüm gün yatak pijamasıyla dolaşabilirim ama bu defa üzerime çok miskinlik çöküyor.Merhaba haftasonlari eşiniz evdeyken pijamayla mi duruyorsunuz makyaj yapıyor musunuz? Ben kahvaltıdan sonra hafif makyaj yapıp ya düzgün bir eşofman ya bir tayt giyerek yatak modundan çıkan biriyim. Sizler daha rahat misiniz makyaj yapar mısınız saç baş ne durumdadır ? Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsunuz ?
Son cümlesine kadar katılıyorum. 50 kilo olup göbekli olanlar var, şaka değil gerçekten öyle... Ben 48-50 arası gidip geliyorum.Spor yapıyorsan tayt, eşofman veya şort hatta dizi çıkmış pijama bile, ne giysen yakışır. Bahsettiğim zayıf olmak değil, duruşu endamı bile değiştiriyor spor
Spor yapın hanımlar, hiç olmadı yürüyün..
Kamu spotum bitti
Bende böyleydim ama gerçekten gün boyu yerimden zor kalkardım, bende artık öyle yapmıyorumTüm gün yatak pijamasıyla dolaşabilirim ama bu defa üzerime çok miskinlik çöküyor.
Bu yüzden bazen rahat günlük elbiseler bazen eşofman takımıyla üstümü değiştiririm.
Saçı toplar yine miskin miskin otururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?