Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

2. 5 yakındaki oğlum sabahın köründe kaldırdığı için 2 saate yakın yüzümü bile yıkayamadan pijamayla duruyorum... Rahat bırakıp beni azat ettiği zaman siz, vermiş eşofman üstüne tişört giyip kahvaltı hazırlama işi... Sonra da kahvaltı kokan tişörtle akşam ediyorum

Ben pijamaylayim ama pijamam da özenlidir yine. Ama tabi ki insan her an her zaman çok şık özenli olamayabiliyor. 6 yillik evliyim. 2 ameliyat gecirdim, bir sakatlik gecirdim ve bana eşim bakti neleri neleri gördü. :)))

Pijama yatak kıyafetidir benim için. İstediği kadar şık, dantelli, fırfırlı olsun pijama yatakta giyilir. Acil durumda üstündekiyle dışarı çıkamıyorsan evde giymeye uygun değildir o kıyafet bence.

şimdi aşortman takımları moda ama

Makyaj olarak ruj kullaniyorum sadece o da kafama esince...oje zaten her daim
Yuksek bel Tayt ve hafif bol tişörtü icine sokarım acayip cool duruyor
Askılı giyersem de ayni sekilde...bu tarzi cok benimsiyorum Gerci evde de disarda da
Cok bunaltıcı bir günse boxer yada boxer tarzı şort giyerim ama altinda mutlaka ic çamaşırım olur
Kışın ise yine tayt ve ince uzun kol bluzlar tercih ederim...
Yüz yıkama nemlendiriciye vs girmiyorum o zaten cok buyuk bir sorun yoksa genel hayat akışında olağan şeyler
Saçımı duştan duşa tarayanlardanim
Her gün sac fircalamak gereksinimi duymuyorum....öyle işte...

Karsılıklı olarak boyle beklentiniz var anlıyorum o zaman...
Belki o pijamalı gezen kadnların esleride boyle istiyor olabilir oyle geziyorlar diye bakmsz paspal seklinde sınıflandrmasak daha iyi olur bence

Eşimin ne istediği önemli değil ki. Eşim paspal olsa, paspal bir kadın istese pijamayla mı gezecektim evde? Bir beklentimiz yok, alışkanlıklarımız böyle sadece.

Acil durumda ustume bi sabahlik alip koşarim disari.
Sadece evliyken degil bekarken de disari cikabilecek kivamda giyenmedim hiç alisik değilim, beni sıkıyor sanki.
O yuzden disari cikabilmeyi degil de hem rahat olmayi hem de özenli gorunmeyi dusunuyorum daha cok.

Bakiyorumda herkes tayt giyiyor. Tayt bir bana mi rahatsiz geliyor. Cikarinca sudyeni cikarmis kadar rahatliyorum. Bacaklarim karincalaniyor sanki kan akışı hizlianiyor. Hava serinleyince giyiyorm demisler benm taytla dotum donuyor nasil taytlar bunlar anlamadm
Ben bazen pijamami uzun sure ckarmam afyonum patlayınca esofman bluz. Arafa seksilik icin iki saat tayt giyerim cunku rahatsiz ediyor. Cok nadir rimel eyliner cekerim. Adama bakiyorum 5 e 10 yayilmis biz seksilik diye geziyoruz her gun makyaj yapmayi dogru bulmuyorum

Acil durumda üstündekiyle dışarı çıkamıyorsan evde giymeye uygun değildir o kıyafet bence.
Benim mantığım da tam olarak bu. Dizi çıkmış paspal eşofmanım olmaz bu yüzden. Eşofman giyiyorsam bile eli yüzü düzgün olacak, tişörtüm düzgün olacak ki aniden markete çıkacaksam tak diye çıkabilmeliyim.

Diyelim kek yapıyorsun evde, bi baktın kabartma tozu bitmiş. Bakkala gitmek için üstünü mü değiştiriyorsun yoksa pijama ve sabahlıkla mı bakkala gidiyorsun? Benim için şort-tişört ya da eşofman-sweat bakkala gidilecek kıyafetlerdir. Sabahlık pijama ı ıh. pijamadan daha rahatsız da değil bence bu ikililer.

Ben eleştirmek için yazmadım merak ettim belki sizden öğreneceğimiz şeyler vardır. Ama kendimden örnek verecek olursam tuvalete bile çocukla gidiyorm. Sabah eli yüzümü yıkarken ya tuvaletteki çöpe yönelir o bile iki dk aynada kendimi görmediğim çok gün oldu. Şu var ben normaldede doğallığı sevyrm makyaj yapmam evdede pijama giyerm ama temizlik tabiki en sevdgm şey. Roll on emzirirken sürmemek gerek. Ama çocukla duş aliyorm her sabah

Makyaj yapmam makyaji hiç sevmeyen biriyim, şükür ki eşim de sevmez, ama saçımı her gün düzleştirmeye güzel şekiller vermeye özen gösteriyorum, tayt, t-shirt giyiyorum genelde bazen değişiyor tabi.
Ama pijama ile dolaşmam gün boyu, sadece uyurum veya kahvaltıya kadar üzerimde kalır

Tüm gün yatak pijamasıyla dolaşabilirim ama bu defa üzerime çok miskinlik çöküyor.
Bu yüzden bazen rahat günlük elbiseler bazen eşofman takımıyla üstümü değiştiririm.
Saçı toplar yine miskin miskin otururum

Son cümlesine kadar katılıyorum. 50 kilo olup göbekli olanlar var, şaka değil gerçekten öyle... Ben 48-50 arası gidip geliyorum.
Kilo almayı düşünmüyorum, sadece sporla daha da güzel bir fiziğe sahip olmak istiyorum

Bende böyleydim ama gerçekten gün boyu yerimden zor kalkardım, bende artık öyle yapmıyorum

Pijama ile dolastigim da olur zaman zaman. Ama genelde rahat ev kiyafetlerimi giyerim. Tayt tisort gibi.
Makyaj yapmam. Sacim topuzdur genelde. Salik sac özellikle yasin rahatsiz eder cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…