- 17 Nisan 2019
- 499
- 681
- 103
- 36
- Konu Sahibi enginar seviyorum
Sanki o kız seni kiskaniyormus.seni kendinden aşağıda görmek istiyormuş hep.icinde öfke var sanki ona karşı.acaba öfkeni ona döksen nasıl olur rahatlarmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar manipulator ve yalanci bi insan ki... annemle 2 sene once karsilasmis annemi bile manipule etmeye kalkmis ... hic utanmadan yalan soyluyor her konuda oyle biriSanki o kız seni kiskaniyormus.seni kendinden aşağıda görmek istiyormuş hep.icinde öfke var sanki ona karşı.acaba öfkeni ona döksen nasıl olur rahatlarmisin
cirkin degilim aslinda, okulda baya kisi beni gorup tanismak istiyor, yazanlar cok oluyor, bal rengi esek gozlu, dolgun dudakli bugday tenli kumral sacli 175 boyunda kum saati fizigi olan bi kizim zamaninda kilolu ve bakimsizdim. o kız da esmer cok zayif bi kız, her zaman bugday tenli olmak istiyordu, kendi esmerligi ile barisik degildi. surekli "bir ortama girdigimde sarisin bi kiz gelse benden daha fazla dikkat ceker" diyip hayiflanıyordu, kendi asagilik kompleksinden beni cok eziklediGüzelim sen zeki bir kızsın. Bir şeyleri kafanda bitirmen gerekiyor onu da yine tek başına yapacaksın. Halledersin anlattıklarına dayanarak sana güveniyorum. Şunu söylemek istiyorum güzel de olsan çirkin de olsan bunun hiç bir önemi yok. Çevrende olması gereken insanlar senin kişiliğine ve kalbine bakarak senin yanında olmalı. O kız bir çöp torbası. Muhtemelen gerçekten güzel de değildir. Yaşadığın zorluklardan dolayı sana öyle geliyor. Saflığına kızarak kalbini karartma. İnsanların çok azı iyi niyetli yetişiyor. Güzel bir kalp güzel bir bedenden daha kıymetlidir.
tesekkur ederimTebrik ederim. Çok güzel puan almışsın, güzel bir üniversiteye yerleşmişsin. 120k yapan (aynı zamanda da karaktersiz biri) nasıl benle aynı meslekte olcak diyorsun da bunu sorgulamana gerek yok ki. Cevap: PARA!
Sen bunları boşver derslerine odaklan, senle ilgilenen olduğunda eğer istersen takıl, istemezsen takılma. Burnuna çok takıyorsan ve ameliyat olamıyorsan dolgu yaptırabilirsin sadece bir enjeksiyona bakıyor ama bir insan burnu "hafif kemerli" dediğin ne kadar kötü olabilir? Bence bunlar senin obsesyonun ve küçüklükte yaşatılanların dışa vurumu. Sana şu noktada en iyi gelecek şey terapi. Başarılar dilerim![]()
terapi alıyorum aslinda ama ailemin maddi durumu olmadigi icin nadiren alabiliyorum, kendim surekli psikoloji kitabi okuyup kendimi degistirtirmeye calisiyorum, okulun psikologu bana babam annemi ben kucukken aldattigi icin annemin diger kadinlarla kendini kiyaslamasini ornek almis olabilcegimi soylemistiBurda yazılan hicbirsey seni motive edemez. Bu kadar seni etkileyecek birseyi ancak yardım alarak asabilirsin. Bir terapist bul ve yardım al kendini sevmeyi ogrenecegine eminim
aynı annem gibisin ablaCanım bir de şu var cidden herşey aura meselesi... Bak benim bi tanıdığım var ben ondan güzelim hatta çirkin sayılır ama öyle bir aurası var ki anlatamam o aurasıyla güzelleşmiş...Gözüm de güzel yani.. Bi ortama girince bacak bacak üstüne atar enerjisi dikkat çeker sürekli gülümser. Yani sanırsın küçük dağları o yarattı tövbe est. O derece aura yani... Acayipte bakımlıdır,giyim kuşam da on numara.
Bir de için rahat etcekse şöyle söyliyim bak benim eski erkek arkadaşım çok yakışıklıydı Allah özene bezene yaratmış derdim öyle beğenirdim kendimi onun yanında sönük hissederdim bu bana bakmaz kiii diye içlenirdim baktı çok şükür asddfgghjkl o ayrı konu ama asıl anlatacağım şey şu aradan 4yıl geçti şimdi resimlerine baktım. Saçlar beyazlamış,yaşlanmış yani nerde kaldı o hali.... Yani güzellik dediğin gelip geçicidir ebedi kalmıyor ki kuzum. Ben de güzeldim şimdi 80kiloyum bacak,kalça kemiklerimden ağır bir rahatsızlık geçiriyorum gelip geçici yani
O kızı bir şekilde aklından çıkar arkadaşım. Resmen travma olmuş kız sana. O boyda 63 kg gayet iyi durduğunu düşünüyorum. Manken gibi kızsın belli ki. Kafanı dağıt saçlarını boya kendine bak kendini sev :)merhaba ben 20 yaşındayım, marmara hukuk 3. sınıf öğrencisiyim. bana küçükken ve ergenliğimde yapılmış zorbalıkları aşamıyorum. ortaokul dönemimde kiloluydum ve herkes benle hem yavas koşmam hem kilolu olmamla dalga geçerdi. Lise döneminde de kilolu ve bakımsızdım yani makyaj yapmayı saç bakımı falan bilmezdim, genetik olarak da sivilceliydim. lise döneminde en yakın arkadaşım komşumdu. bu kız lise döneminden beri makyaj yapan, doğuştan zayıf, doğuştan cildi güzel esmer bi kızdı. hep benim dış görünüşümle dalga gecerdi. lisede sosyal medyada bir cocuk bana evin boş mu demisti ben direkt engellemiştim. bu kızın da o dönem liseden bi erkek kankası ona açılmıştı. Ve bana "çirkinlere cinsellikle yaklasırlar, güzellere aşık olurlar demisti" inanılmaz kalbim kırılmıştı. ayrıca sürekli manken fotoğrafı atıp sonra benim fotoğrafımi atıp "bunlar kadınsa sen nesin" gibi yorumlar yapardı. ve kendisinin güzel benim çirkin olduğumu sürekli şaka adı altında söylerdi, benim sürekli saf ve aptal olduğumu söylüyordu. teyzesinin hakkımda çingenelere benziyor demesini bana söylerdi, arkadasıyla bir olup benim burnumla alakalı dalga geçip dakikalarca kahkaha atarlardı, sürekli beni sevgilisine kötülerdi, kendi yaptığı pislik davranışları ben yapmışım gibi gösterirdi ( örneğin kendisi sevgilisi varken yakışıklı bir çocuğu takip edince benim konuştugum olduğunu manitasına söylerdi bana iftira atardı, sevgilisi hakkimda oynak o kız sakın görüşme derdi) bu kız küçükken sürekli komşularımıza güzellik sıralamasi yaptırırlardi ve beni en sona seçerlerdi. ayrıca bu kız 3 saat sarhoş taklidi yapıp en sonda seni kandırdım çok salaksın derdi. neyse bunlar bana yaptıklarının cok az bir kısmı. üniversite sınavında benim mezuna kalcağımı söyleyince moralimi bozuyor diye arkadaşlığı kesmiştim ( beni yargılamayın kendini savunsaydın diye ailem bana kendimi savunmayı öğretmemişti hic fark etmiyordum) benim derslerim de bu kızdan cok daha iyiydi. neysee şimdi 3 sene oldu arkadaşlıği keseli, ben 9k yaptım o 120k yaptı. ben onun hayalleri olan marmara hukuku kazandım ve hiç sınıfta kalmadan altta ders bırakmadan 3. sınıfa genç yaşta geldim. o ise paralı hukuk fakültesi yazdı özel bir üniversitede. ve sürekli onun profiline bakıp sinir oluyorum bu insanla nasıl meslektaş olacağim diye kendimi yiyip bitiyorum, üniversite 1de 80 kilodan 60 kiloya düştüm ve şuan 63 kiloyum boyum da 175. onun hala benden zayıf oldugunu sosyal medyada gorunce inanılmaz sinit olup kıskanıyorum, beni bu kadar ezen bi insan nasıl benden hala güzel olabilir diye kendimi yiyip bitiriyorum. onun burnu dogustan guzel ve benim cilt hastaligim var estetik olmam yasak burnum hafif kemerli. kendimi surekli onla kıyaslayıp bana yaptiklarini unutamıyorum... oysa ben de okulda suan begenilen bi kizim yanima gelip tanismak istiyorlar ama nasıl bunu asıcam bilmiyorum
Gerçekten bahtı güzel olsun insanın..Yoksa hiçbir işe yaramıyor o güzelliğinaynı annem gibisin ablao da zamaninda cok guzeldi annem arap guzelidir siyah sacli beyaz tenli kucuk burunlu guzel gozlu bi kadındı.. babam onu defalarca aldatıp boşadı. üstelik de davayı açan babamdı
önemli olan baht güzelliği der annem, allah bahtımızı güzel etsin
Ne kadar güzel ir yoldasin, güzel bir okulda güzel ir bölüm kazanmışsin, zayıflamissin. Umarım ki çok da güzel bir yaşamın olacak ..Bence artık şu kızı stalklama kesinlikle. O kıza en büyük kötülük zaten sahip olduğu kötü kalbi yapıyor. Ama aşamıyorsan da kendine zulüm edip süreci uzatma, iyi bir uzmandan destek al..Çok gençsin, güzellikler seninle olsun.. Her kalp kendi ekmeğini yermerhaba ben 20 yaşındayım, marmara hukuk 3. sınıf öğrencisiyim. bana küçükken ve ergenliğimde yapılmış zorbalıkları aşamıyorum. ortaokul dönemimde kiloluydum ve herkes benle hem yavas koşmam hem kilolu olmamla dalga geçerdi. Lise döneminde de kilolu ve bakımsızdım yani makyaj yapmayı saç bakımı falan bilmezdim, genetik olarak da sivilceliydim. lise döneminde en yakın arkadaşım komşumdu. bu kız lise döneminden beri makyaj yapan, doğuştan zayıf, doğuştan cildi güzel esmer bi kızdı. hep benim dış görünüşümle dalga gecerdi. lisede sosyal medyada bir cocuk bana evin boş mu demisti ben direkt engellemiştim. bu kızın da o dönem liseden bi erkek kankası ona açılmıştı. Ve bana "çirkinlere cinsellikle yaklasırlar, güzellere aşık olurlar demisti" inanılmaz kalbim kırılmıştı. ayrıca sürekli manken fotoğrafı atıp sonra benim fotoğrafımi atıp "bunlar kadınsa sen nesin" gibi yorumlar yapardı. ve kendisinin güzel benim çirkin olduğumu sürekli şaka adı altında söylerdi, benim sürekli saf ve aptal olduğumu söylüyordu. teyzesinin hakkımda çingenelere benziyor demesini bana söylerdi, arkadasıyla bir olup benim burnumla alakalı dalga geçip dakikalarca kahkaha atarlardı, sürekli beni sevgilisine kötülerdi, kendi yaptığı pislik davranışları ben yapmışım gibi gösterirdi ( örneğin kendisi sevgilisi varken yakışıklı bir çocuğu takip edince benim konuştugum olduğunu manitasına söylerdi bana iftira atardı, sevgilisi hakkimda oynak o kız sakın görüşme derdi) bu kız küçükken sürekli komşularımıza güzellik sıralamasi yaptırırlardi ve beni en sona seçerlerdi. ayrıca bu kız 3 saat sarhoş taklidi yapıp en sonda seni kandırdım çok salaksın derdi. neyse bunlar bana yaptıklarının cok az bir kısmı. üniversite sınavında benim mezuna kalcağımı söyleyince moralimi bozuyor diye arkadaşlığı kesmiştim ( beni yargılamayın kendini savunsaydın diye ailem bana kendimi savunmayı öğretmemişti hic fark etmiyordum) benim derslerim de bu kızdan cok daha iyiydi. neysee şimdi 3 sene oldu arkadaşlıği keseli, ben 9k yaptım o 120k yaptı. ben onun hayalleri olan marmara hukuku kazandım ve hiç sınıfta kalmadan altta ders bırakmadan 3. sınıfa genç yaşta geldim. o ise paralı hukuk fakültesi yazdı özel bir üniversitede. ve sürekli onun profiline bakıp sinir oluyorum bu insanla nasıl meslektaş olacağim diye kendimi yiyip bitiyorum, üniversite 1de 80 kilodan 60 kiloya düştüm ve şuan 63 kiloyum boyum da 175. onun hala benden zayıf oldugunu sosyal medyada gorunce inanılmaz sinit olup kıskanıyorum, beni bu kadar ezen bi insan nasıl benden hala güzel olabilir diye kendimi yiyip bitiriyorum. onun burnu dogustan guzel ve benim cilt hastaligim var estetik olmam yasak burnum hafif kemerli. kendimi surekli onla kıyaslayıp bana yaptiklarini unutamıyorum... oysa ben de okulda suan begenilen bi kizim yanima gelip tanismak istiyorlar ama nasıl bunu asıcam bilmiyorum
Biz eşimle evlendiğimizde ikimiz de filinta gibi genç, güzeldik, yaşlar 50 ye yaklaşıyor. Eski guzelligimiz sönmeye, yaşlanmaya başladık. Birbirimizi görsel olarak beğenip başladığımız evlilik yolculuğunda şimdi bakıyoruz ki önce ruhlar birbirini sevmeliymiş,biz çok şükür görsellikle başlayan beğenimizin devamında birbirimizin insanlığına, ruhuna da aşık olduk. Aşkım, sevgilim sözcükleri devam ediyor ama yanına can yoldaşım, hayat arkadaşım, en iyi dostum ünvanlarını ekledik şükür. Sözün özü; dünya güzeliyle evlenseniz o güzellik eninde sonunda gidiyor, yanınızda yüreği güzel insanlar olsun .Konu sahibinin konusundaki kız da dünya güzeli olsa ne yazar, kalbi kötü, o kalp döner bir yerde kendini vurur, ne diyeyim iyiler iyiliklerle buluşsunCanım bir de şu var cidden herşey aura meselesi... Bak benim bi tanıdığım var ben ondan güzelim hatta çirkin sayılır ama öyle bir aurası var ki anlatamam o aurasıyla güzelleşmiş...Gözüm de güzel yani.. Bi ortama girince bacak bacak üstüne atar enerjisi dikkat çeker sürekli gülümser. Yani sanırsın küçük dağları o yarattı tövbe est. O derece aura yani... Acayipte bakımlıdır,giyim kuşam da on numara.
Bir de için rahat etcekse şöyle söyliyim bak benim eski erkek arkadaşım çok yakışıklıydı Allah özene bezene yaratmış derdim öyle beğenirdim kendimi onun yanında sönük hissederdim bu bana bakmaz kiii diye içlenirdim baktı çok şükür asddfgghjkl o ayrı konu ama asıl anlatacağım şey şu aradan 4yıl geçti şimdi resimlerine baktım. Saçlar beyazlamış,yaşlanmış yani nerde kaldı o hali.... Yani güzellik dediğin gelip geçicidir ebedi kalmıyor ki kuzum. Ben de güzeldim şimdi 80kiloyum bacak,kalça kemiklerimden ağır bir rahatsızlık geçiriyorum gelip geçici yani
Uzman desteği alın. Buradaki tavsiyeler sizi yönlendiremez. durum baya derin.merhaba ben 20 yaşındayım, marmara hukuk 3. sınıf öğrencisiyim. bana küçükken ve ergenliğimde yapılmış zorbalıkları aşamıyorum. ortaokul dönemimde kiloluydum ve herkes benle hem yavas koşmam hem kilolu olmamla dalga geçerdi. Lise döneminde de kilolu ve bakımsızdım yani makyaj yapmayı saç bakımı falan bilmezdim, genetik olarak da sivilceliydim. lise döneminde en yakın arkadaşım komşumdu. bu kız lise döneminden beri makyaj yapan, doğuştan zayıf, doğuştan cildi güzel esmer bi kızdı. hep benim dış görünüşümle dalga gecerdi. lisede sosyal medyada bir cocuk bana evin boş mu demisti ben direkt engellemiştim. bu kızın da o dönem liseden bi erkek kankası ona açılmıştı. Ve bana "çirkinlere cinsellikle yaklasırlar, güzellere aşık olurlar demisti" inanılmaz kalbim kırılmıştı. ayrıca sürekli manken fotoğrafı atıp sonra benim fotoğrafımi atıp "bunlar kadınsa sen nesin" gibi yorumlar yapardı. ve kendisinin güzel benim çirkin olduğumu sürekli şaka adı altında söylerdi, benim sürekli saf ve aptal olduğumu söylüyordu. teyzesinin hakkımda çingenelere benziyor demesini bana söylerdi, arkadasıyla bir olup benim burnumla alakalı dalga geçip dakikalarca kahkaha atarlardı, sürekli beni sevgilisine kötülerdi, kendi yaptığı pislik davranışları ben yapmışım gibi gösterirdi ( örneğin kendisi sevgilisi varken yakışıklı bir çocuğu takip edince benim konuştugum olduğunu manitasına söylerdi bana iftira atardı, sevgilisi hakkimda oynak o kız sakın görüşme derdi) bu kız küçükken sürekli komşularımıza güzellik sıralamasi yaptırırlardi ve beni en sona seçerlerdi. ayrıca bu kız 3 saat sarhoş taklidi yapıp en sonda seni kandırdım çok salaksın derdi. neyse bunlar bana yaptıklarının cok az bir kısmı. üniversite sınavında benim mezuna kalcağımı söyleyince moralimi bozuyor diye arkadaşlığı kesmiştim ( beni yargılamayın kendini savunsaydın diye ailem bana kendimi savunmayı öğretmemişti hic fark etmiyordum) benim derslerim de bu kızdan cok daha iyiydi. neysee şimdi 3 sene oldu arkadaşlıği keseli, ben 9k yaptım o 120k yaptı. ben onun hayalleri olan marmara hukuku kazandım ve hiç sınıfta kalmadan altta ders bırakmadan 3. sınıfa genç yaşta geldim. o ise paralı hukuk fakültesi yazdı özel bir üniversitede. ve sürekli onun profiline bakıp sinir oluyorum bu insanla nasıl meslektaş olacağim diye kendimi yiyip bitiyorum, üniversite 1de 80 kilodan 60 kiloya düştüm ve şuan 63 kiloyum boyum da 175. onun hala benden zayıf oldugunu sosyal medyada gorunce inanılmaz sinit olup kıskanıyorum, beni bu kadar ezen bi insan nasıl benden hala güzel olabilir diye kendimi yiyip bitiriyorum. onun burnu dogustan guzel ve benim cilt hastaligim var estetik olmam yasak burnum hafif kemerli. kendimi surekli onla kıyaslayıp bana yaptiklarini unutamıyorum... oysa ben de okulda suan begenilen bi kizim yanima gelip tanismak istiyorlar ama nasıl bunu asıcam bilmiyorum
Bu zorbalık çeşitli şekilde hangimize yapılmadı ki hala çocuklar arasında var kimse bana çocuklar masumdur nara si atmasın seytandan daha beter çocuklar var ben zorbalığın yani sıra mahalle bakkalinin ve öz amcamin tacizine de ugradim daha sayamayacağım neler var aştım mi bence çoğu şeyi aşamadım çok konuşuyorum aşırı konuşuyorum insanlar içinde çünkü susarsam kafamin içi konuşur kafamin ici konusunca da çevredekiler anlar diye korkuyorummerhaba ben 20 yaşındayım, marmara hukuk 3. sınıf öğrencisiyim. bana küçükken ve ergenliğimde yapılmış zorbalıkları aşamıyorum. ortaokul dönemimde kiloluydum ve herkes benle hem yavas koşmam hem kilolu olmamla dalga geçerdi. Lise döneminde de kilolu ve bakımsızdım yani makyaj yapmayı saç bakımı falan bilmezdim, genetik olarak da sivilceliydim. lise döneminde en yakın arkadaşım komşumdu. bu kız lise döneminden beri makyaj yapan, doğuştan zayıf, doğuştan cildi güzel esmer bi kızdı. hep benim dış görünüşümle dalga gecerdi. lisede sosyal medyada bir cocuk bana evin boş mu demisti ben direkt engellemiştim. bu kızın da o dönem liseden bi erkek kankası ona açılmıştı. Ve bana "çirkinlere cinsellikle yaklasırlar, güzellere aşık olurlar demisti" inanılmaz kalbim kırılmıştı. ayrıca sürekli manken fotoğrafı atıp sonra benim fotoğrafımi atıp "bunlar kadınsa sen nesin" gibi yorumlar yapardı. ve kendisinin güzel benim çirkin olduğumu sürekli şaka adı altında söylerdi, benim sürekli saf ve aptal olduğumu söylüyordu. teyzesinin hakkımda çingenelere benziyor demesini bana söylerdi, arkadasıyla bir olup benim burnumla alakalı dalga geçip dakikalarca kahkaha atarlardı, sürekli beni sevgilisine kötülerdi, kendi yaptığı pislik davranışları ben yapmışım gibi gösterirdi ( örneğin kendisi sevgilisi varken yakışıklı bir çocuğu takip edince benim konuştugum olduğunu manitasına söylerdi bana iftira atardı, sevgilisi hakkimda oynak o kız sakın görüşme derdi) bu kız küçükken sürekli komşularımıza güzellik sıralamasi yaptırırlardi ve beni en sona seçerlerdi. ayrıca bu kız 3 saat sarhoş taklidi yapıp en sonda seni kandırdım çok salaksın derdi. neyse bunlar bana yaptıklarının cok az bir kısmı. üniversite sınavında benim mezuna kalcağımı söyleyince moralimi bozuyor diye arkadaşlığı kesmiştim ( beni yargılamayın kendini savunsaydın diye ailem bana kendimi savunmayı öğretmemişti hic fark etmiyordum) benim derslerim de bu kızdan cok daha iyiydi. neysee şimdi 3 sene oldu arkadaşlıği keseli, ben 9k yaptım o 120k yaptı. ben onun hayalleri olan marmara hukuku kazandım ve hiç sınıfta kalmadan altta ders bırakmadan 3. sınıfa genç yaşta geldim. o ise paralı hukuk fakültesi yazdı özel bir üniversitede. ve sürekli onun profiline bakıp sinir oluyorum bu insanla nasıl meslektaş olacağim diye kendimi yiyip bitiyorum, üniversite 1de 80 kilodan 60 kiloya düştüm ve şuan 63 kiloyum boyum da 175. onun hala benden zayıf oldugunu sosyal medyada gorunce inanılmaz sinit olup kıskanıyorum, beni bu kadar ezen bi insan nasıl benden hala güzel olabilir diye kendimi yiyip bitiriyorum. onun burnu dogustan guzel ve benim cilt hastaligim var estetik olmam yasak burnum hafif kemerli. kendimi surekli onla kıyaslayıp bana yaptiklarini unutamıyorum... oysa ben de okulda suan begenilen bi kizim yanima gelip tanismak istiyorlar ama nasıl bunu asıcam bilmiyorum
Zamanla.eskiden benim de hiç yüzüme bakan olmazdı.hatta liseyi de geç 25, 26 yaşına kadar elimde koca bir sıfır vardı özel hayat konusunda.seninki kadar şiddetli olmasa da benzer durumlar yaşamıştım.yine seni üniversitedeyken beğenenler, tanışmak isteyenler olmaya başlamış.ben 2 tane 2 yıllık üniversiteye gittim böyle.bomboş bitirdim çıktım ikisini de.dünyanin en çirkin kızı olsa bu kadar boş kalmazdı.internetten, abuk sabuk yerlerden bile yazan yoktu sen düşün durumun vehametinimerhaba ben 20 yaşındayım, marmara hukuk 3. sınıf öğrencisiyim. bana küçükken ve ergenliğimde yapılmış zorbalıkları aşamıyorum. ortaokul dönemimde kiloluydum ve herkes benle hem yavas koşmam hem kilolu olmamla dalga geçerdi. Lise döneminde de kilolu ve bakımsızdım yani makyaj yapmayı saç bakımı falan bilmezdim, genetik olarak da sivilceliydim. lise döneminde en yakın arkadaşım komşumdu. bu kız lise döneminden beri makyaj yapan, doğuştan zayıf, doğuştan cildi güzel esmer bi kızdı. hep benim dış görünüşümle dalga gecerdi. lisede sosyal medyada bir cocuk bana evin boş mu demisti ben direkt engellemiştim. bu kızın da o dönem liseden bi erkek kankası ona açılmıştı. Ve bana "çirkinlere cinsellikle yaklasırlar, güzellere aşık olurlar demisti" inanılmaz kalbim kırılmıştı. ayrıca sürekli manken fotoğrafı atıp sonra benim fotoğrafımi atıp "bunlar kadınsa sen nesin" gibi yorumlar yapardı. ve kendisinin güzel benim çirkin olduğumu sürekli şaka adı altında söylerdi, benim sürekli saf ve aptal olduğumu söylüyordu. teyzesinin hakkımda çingenelere benziyor demesini bana söylerdi, arkadasıyla bir olup benim burnumla alakalı dalga geçip dakikalarca kahkaha atarlardı, sürekli beni sevgilisine kötülerdi, kendi yaptığı pislik davranışları ben yapmışım gibi gösterirdi ( örneğin kendisi sevgilisi varken yakışıklı bir çocuğu takip edince benim konuştugum olduğunu manitasına söylerdi bana iftira atardı, sevgilisi hakkimda oynak o kız sakın görüşme derdi) bu kız küçükken sürekli komşularımıza güzellik sıralamasi yaptırırlardi ve beni en sona seçerlerdi. ayrıca bu kız 3 saat sarhoş taklidi yapıp en sonda seni kandırdım çok salaksın derdi. neyse bunlar bana yaptıklarının cok az bir kısmı. üniversite sınavında benim mezuna kalcağımı söyleyince moralimi bozuyor diye arkadaşlığı kesmiştim ( beni yargılamayın kendini savunsaydın diye ailem bana kendimi savunmayı öğretmemişti hic fark etmiyordum) benim derslerim de bu kızdan cok daha iyiydi. neysee şimdi 3 sene oldu arkadaşlıği keseli, ben 9k yaptım o 120k yaptı. ben onun hayalleri olan marmara hukuku kazandım ve hiç sınıfta kalmadan altta ders bırakmadan 3. sınıfa genç yaşta geldim. o ise paralı hukuk fakültesi yazdı özel bir üniversitede. ve sürekli onun profiline bakıp sinir oluyorum bu insanla nasıl meslektaş olacağim diye kendimi yiyip bitiyorum, üniversite 1de 80 kilodan 60 kiloya düştüm ve şuan 63 kiloyum boyum da 175. onun hala benden zayıf oldugunu sosyal medyada gorunce inanılmaz sinit olup kıskanıyorum, beni bu kadar ezen bi insan nasıl benden hala güzel olabilir diye kendimi yiyip bitiriyorum. onun burnu dogustan guzel ve benim cilt hastaligim var estetik olmam yasak burnum hafif kemerli. kendimi surekli onla kıyaslayıp bana yaptiklarini unutamıyorum... oysa ben de okulda suan begenilen bi kizim yanima gelip tanismak istiyorlar ama nasıl bunu asıcam bilmiyorum
Aynen öyle oluyor.ben bir dönem bir kadın aşırı güzel diye takılıp kalmıştım.herkese anlata anlata bitiremedim.birkaç kişiye de gösterdim herkes şaşırıp kaldı bu kişiye mi güzel güzel deyip duruyorsun diye.algılarımiz herkes için doğru değil.aslında gercekten guzellik cok goreceli bi kavram ornegin bazi arkadaslarima bu kiz guzel diyince neresi guzel diyolar ama bana cok guzel geliyor :) mesela esmer seven biri onu begenebilir kumral seven biri de beni begenebilir :) az once spor salonundaydim ve Allah bana spor yapabilecek kadar saglikli bir vucut verdigi icin bile cok sansliyim artik bunlara odaklanip sukretmeye karar verdim
Canım benım sen Marmara hukuğu kazanmıssın o özel üniversitede hukuk... Bu bıle yeter... Sen çok güzel ıntıkamını almılssın zaten... Ama bence bıraz had bildirmek gerekıyor... Gir profiline mesaj at..." Canım nasılsın.. Aklıma geldı de senın hayalin olan hukukta şu an ben oluyorum ya ıyı kı sen okumamıssın burda inan o kadar zor kı... Özel de nasıl gırgır şamata gecıyodur dersler dımı.. İnsan merak etmıyo degıl" Gbılerınden hatta kıloyla da ılgılı bireyler yazabilirsiniz... Siz vurun gol olsun içiniz soğur en azından... Ondan sonra da gecmısı dusunmeyın... Kılonuzu bile vermıssınız daha ne..... Muhteşem bir okulda okuyorsunuz.... Önünüze bakın.. Yolunuz acık olsunmerhaba ben 20 yaşındayım, marmara hukuk 3. sınıf öğrencisiyim. bana küçükken ve ergenliğimde yapılmış zorbalıkları aşamıyorum. ortaokul dönemimde kiloluydum ve herkes benle hem yavas koşmam hem kilolu olmamla dalga geçerdi. Lise döneminde de kilolu ve bakımsızdım yani makyaj yapmayı saç bakımı falan bilmezdim, genetik olarak da sivilceliydim. lise döneminde en yakın arkadaşım komşumdu. bu kız lise döneminden beri makyaj yapan, doğuştan zayıf, doğuştan cildi güzel esmer bi kızdı. hep benim dış görünüşümle dalga gecerdi. lisede sosyal medyada bir cocuk bana evin boş mu demisti ben direkt engellemiştim. bu kızın da o dönem liseden bi erkek kankası ona açılmıştı. Ve bana "çirkinlere cinsellikle yaklasırlar, güzellere aşık olurlar demisti" inanılmaz kalbim kırılmıştı. ayrıca sürekli manken fotoğrafı atıp sonra benim fotoğrafımi atıp "bunlar kadınsa sen nesin" gibi yorumlar yapardı. ve kendisinin güzel benim çirkin olduğumu sürekli şaka adı altında söylerdi, benim sürekli saf ve aptal olduğumu söylüyordu. teyzesinin hakkımda çingenelere benziyor demesini bana söylerdi, arkadasıyla bir olup benim burnumla alakalı dalga geçip dakikalarca kahkaha atarlardı, sürekli beni sevgilisine kötülerdi, kendi yaptığı pislik davranışları ben yapmışım gibi gösterirdi ( örneğin kendisi sevgilisi varken yakışıklı bir çocuğu takip edince benim konuştugum olduğunu manitasına söylerdi bana iftira atardı, sevgilisi hakkimda oynak o kız sakın görüşme derdi) bu kız küçükken sürekli komşularımıza güzellik sıralamasi yaptırırlardi ve beni en sona seçerlerdi. ayrıca bu kız 3 saat sarhoş taklidi yapıp en sonda seni kandırdım çok salaksın derdi. neyse bunlar bana yaptıklarının cok az bir kısmı. üniversite sınavında benim mezuna kalcağımı söyleyince moralimi bozuyor diye arkadaşlığı kesmiştim ( beni yargılamayın kendini savunsaydın diye ailem bana kendimi savunmayı öğretmemişti hic fark etmiyordum) benim derslerim de bu kızdan cok daha iyiydi. neysee şimdi 3 sene oldu arkadaşlıği keseli, ben 9k yaptım o 120k yaptı. ben onun hayalleri olan marmara hukuku kazandım ve hiç sınıfta kalmadan altta ders bırakmadan 3. sınıfa genç yaşta geldim. o ise paralı hukuk fakültesi yazdı özel bir üniversitede. ve sürekli onun profiline bakıp sinir oluyorum bu insanla nasıl meslektaş olacağim diye kendimi yiyip bitiyorum, üniversite 1de 80 kilodan 60 kiloya düştüm ve şuan 63 kiloyum boyum da 175. onun hala benden zayıf oldugunu sosyal medyada gorunce inanılmaz sinit olup kıskanıyorum, beni bu kadar ezen bi insan nasıl benden hala güzel olabilir diye kendimi yiyip bitiriyorum. onun burnu dogustan guzel ve benim cilt hastaligim var estetik olmam yasak burnum hafif kemerli. kendimi surekli onla kıyaslayıp bana yaptiklarini unutamıyorum... oysa ben de okulda suan begenilen bi kizim yanima gelip tanismak istiyorlar ama nasıl bunu asıcam bilmiyorum
Şu an karşı tarafa öfkelisiniz ancak esas kendinize kızıyorsunuz. Bu da güzel bir adım, ilerliyorsunuz demektir. Ne zaman kendinizle barışıp affedersiniz, öğrendim der yolunuza bakarsınız, o zaman rahatlarsınız.3 senedir gorusmuyorum, anlattigim olaylar 16 yasimda gerceklesti, kendimi savunmayi bilmiyordum, insanlara hayır diyemiyordum, üniversiteye gecince insanlara hayır demeyi, sınır cizmeyi ogrendim. simdi baskalarinin da hakkini savunabilecek duzeydeyim.16 17 yasimda yasadiklarimi asamiyorum ondan yazdim