• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Ben eleştirmek için yazmadım merak ettim belki sizden öğreneceğimiz şeyler vardır. Ama kendimden örnek verecek olursam tuvalete bile çocukla gidiyorm. Sabah eli yüzümü yıkarken ya tuvaletteki çöpe yönelir o bile iki dk aynada kendimi görmediğim çok gün oldu. Şu var ben normaldede doğallığı sevyrm makyaj yapmam evdede pijama giyerm ama temizlik tabiki en sevdgm şey. Roll on emzirirken sürmemek gerek. Ama çocukla duş aliyorm her sabah
Buraya girecek vakit buluyorsunuz ama. Ben sizi eleştirmiyorum yanlış anlamayın. Ama daha önce de dediğim gibi öncelik meselesi. Çocukla çok alakalı değil bence. Buraya yazacak zamanda aynaya bakabilirsiniz mesela.
 
Gece yatmadan her zaman duş alırım pijamalarımı giyer yatarım. Sabah kalkınca elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladıktan sonra pijamalarımı çıkarırım ve taytlı ev takımlarımdan birini giyerim. Eşofman kullanmam. Saçlarımı güzelce toplarım. Makyaj yapmam hafif renkli dudak balmı sürerim sadecr. Evdede olsam dış görünüşüme ve uyuma dikkat ederim. Eşimizden önce biz kendimizi beğenmeliyiz.💅🏻👌
Ben evlenmeden önce kendime bir sürü ev kıyafeti tayt elbise falan aldım.Zaten işten gelince makyajlı oluyorum hafta sonuysa hafif bir ruj sürüyorum.İşe giderken de şıkır şıkırımdır eşim genelde kıskanır.Ama şimdi hamileyim😫Her şey değişti bana olan bir kaç elbisem var tayt giysem bacaklarıma sinir basıyor.O eski halimden eser yok şimdi dın dın dırırım:21::anneadayı::emir_bebek:
 
Diyelim kek yapıyorsun evde, bi baktın kabartma tozu bitmiş. Bakkala gitmek için üstünü mü değiştiriyorsun yoksa pijama ve sabahlıkla mı bakkala gidiyorsun? Benim için şort-tişört ya da eşofman-sweat bakkala gidilecek kıyafetlerdir. Sabahlık pijama ı ıh. 😂 pijamadan daha rahatsız da değil bence bu ikililer.
Benim gibi düşünen birini görmek mutlu etti ❤️
Aslında benim için mesele şu. Yerine göre giyinmem ve iyi görünmem gerek ki kendimi hayatın içinde hissedebileyim.
Haftasonu pijamayla dolaşırsam kendimi hayatın akışında bir yere ait gibi hissetmem, çünkü güne başlamışsam günü yaşayan biri gibi giyinmem gerekir.
Benim için bu önemli bir hayat felsefesi 😂
Yanımda sürekli pijamayla dolaşan ev sakini de bana batar 😂
Pijama uyku kıyafetidir tartışma götürmez bir gerçek bu 😂
 
Hayaller: sabah kalkınca duş alıp saça şekil verip bluz tayt giymek
Hayatlar: sabah zor bela kalkınca yüzümü şöyle bi yıkayıp üstümde ne varsa onlarla güne devam etmek
Ben asla yattığımla gün icinde gezemem.Hatta 86 yaşındaki babaannem bile kıyafetlerini giyer ki kendisi idolümdür🧿🧿🧿Bence siz de yapmayın😂😂👯‍♂️👯‍♂️
 
Buraya girecek vakit buluyorsunuz ama. Ben sizi eleştirmiyorum yanlış anlamayın. Ama daha önce de dediğim gibi öncelik meselesi. Çocukla çok alakalı değil bence. Buraya yazacak zamanda aynaya bakabilirsiniz mesela.
İşte beni aynaya bakmaktan daha mutlu ediyor ayağımı uzattigim yerde çocuğu sallarken yada emzirirken telefona bakmak. Maalesef hem emzirip hem. Aynaya bakilmyr hem sadecd bakıp bişey yapmayacaksam napim ben o aynayı :) düşünsene saçın dağınık ama toplayamyrsn valah çocuğun olursa anlarsin
 
Benim gibi düşünen birini görmek mutlu etti ❤
Aslında benim için mesele şu. Yerine göre giyinmem ve iyi görünmem gerek ki kendimi hayatın içinde hissedebileyim.
Haftasonu pijamayla dolaşırsam kendimi hayatın akışında bir yere ait gibi hissetmem, çünkü güne başlamışsam günü yaşayan biri gibi giyinmem gerekir.
Benim için bu önemli bir hayat felsefesi 😂
Yanımda sürekli pijamayla dolaşan ev sakini de bana batar 😂
Pijama uyku kıyafetidir tartışma götürmez bir gerçek bu 😂

Soyumuz tükeniyor arkadaşım. Pijamanın yatak kıyafeti olduğunu kitlelere yaymalıyız 😂
 
Öncelikle hiç ayıcıklı pijamam yok 😁 kadınsı şeyleri severim. Sabah mutlaka pijamalar çıkar. Makyaj yapmam yüzümü yılar nemlendiricimi sürerim, saçım genellikle dağınık topuzdur. Ama ev kıyafeti konusunda hassasım, renkli ve dantelli iç çamaşırlarını çok severim, internet indirimlerini takip eder 30tl yi geçmeyecek fiyattaki kaliteli şeyleri ev giysisi olarak alırım. Kışın tayt tunik, yazın mini elbise. Aynadaki kadın bana güzel görünmeli 😁 eşim için de aynı şekilde şık ve rahat şeyler bulurum. 12 yıldır evde beyaz atletle hiç gezemedi, kavga çıkar. Çok zor değil aslında kendini şık hale getirip mutlu etmek, eşofman takımı alacağına tayt tunik alıyorsun dolapta eline onlar geçiyor. Hepsi bu kadar.
Beyaz atlet:kusmuk:
 
Diyelim kek yapıyorsun evde, bi baktın kabartma tozu bitmiş. Bakkala gitmek için üstünü mü değiştiriyorsun yoksa pijama ve sabahlıkla mı bakkala gidiyorsun? Benim için şort-tişört ya da eşofman-sweat bakkala gidilecek kıyafetlerdir. Sabahlık pijama ı ıh. 😂 pijamadan daha rahatsız da değil bence bu ikililer.
Araya dalmış gibi oldum ama pijama savunucusu olarak yazasım geldi :KK53: Yakında oturan bir arkadaşıma, markete hatta yürüyüşe giderken kışın pantolon görünümlü polar pijamamı giyebilirim ben. Eskişehir’deyken termal çorabın üzerine polar giyip çıkıyordum. Üşümemi anca öyle engelliyordum.

Şort tişört veya eşofman sweat de giysem direkt çıkamam hiçbir zaman. Evde rahat olmadığı için sütyen giyemiyorum dışarı da onsuz çıkmamın imkanı yok. Büyük, hareketli ve sarkıklar çünkü :D Hava serinse ceket ya da kapüşonlu giyerek belli olmalarını engellersem evde giydiğim herhangi bir şeyle çıkabilirim dışarı.

Paspallık konusunda rahatım. O rahatlık menzilim yüksektir. Görünüşüme özenmediğim için bu kilolara geldim zaten. Göğüslerim belli olmasın, çok açık bir kıyafet olmasın, dışarı çıkmam için yeterli. Kışın da sabahlık değil ama paltomu pijamamın üzerine geçirip acil çıkmam gerektiği durumda çıkarım evden.
 
Son cümlesine kadar katılıyorum. 50 kilo olup göbekli olanlar var, şaka değil gerçekten öyle... Ben 48-50 arası gidip geliyorum.
Kilo almayı düşünmüyorum, sadece sporla daha da güzel bir fiziğe sahip olmak istiyorum 😍🤩
O zaman pilates öneririm haftada 3 gün, yürüyüşle de desteklemelisin. Bir ay devam edip, hareketlere hakim olmaya başlayınca da ağırlık kullanmanı tavsiye ederim. Ayaklara takılan bilek ağırlığı (1kg) ile başlayabilirsin. Daha sonra da dambıllara geçmelisin
 
Aynen ya
2. 5 yakındaki oğlum sabahın köründe kaldırdığı için 2 saate yakın yüzümü bile yıkayamadan pijamayla duruyorum... Rahat bırakıp beni azat ettiği zaman siz, vermiş eşofman üstüne tişört 😅 giyip kahvaltı hazırlama işi... Sonra da kahvaltı kokan tişörtle akşam ediyorum
İşte bizi anca biz anlariz
 
Back