Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Nick e bakmasam inanacaktım

tayt tisort giyerim genelde
yataktan kalktigim kiyafetle aksama kadar gezemem kendimi kötü hissederim
saclarim kizim cektigi icin genelde toplu oluyor
makyaji gunluk hayatimda da cok kullanmam

Çamaşır sulu donlarla kimse seksi olamaz. Aldatmak içinde varsa her türlü aldatır da kadın dediğin fit bakımlı ve mis gibi kokmalı.
Kadın dediğin bir insandır, nasıl mutluysa içinden nasıl geliyorsa öyle yaşamalıdır. Öz bakımına özen göstersin yeterli. Bu da bütün insanlar için geçerlidir.

Var ya cok kiniyorsun , cocugun olsun benseni gorucem o zaman hatırlarsın buraya yazdıklarını

Evlenelim mi

yanii yazan kisi dalga gecmiyorsa cok rahatsz edici bir fikir...
kadına yüklenmiş bir misyon süslü bakimli olacaksin bebeginin karnıni esinin gözünü gönlünu doyuracaksn bunları yapmiyorsan esin seni sevmemekte haklı hatta aldatabilir boyle fikirlerin yok olmasını istiyorum...
Not: sevecek adam o pijamalarlada çok guzel seviyor cok sirin sevimlide gelebiliyorsunuz yani

Bana yatarken giydiğin pijamayla gün boyu üzerinde iş, yemek yapıp tekrar onla yatağa girmek normal gelmiyor hiç sevmem. Kalkınca mutlaka pijamaları mı çıkarır başka bir şeyler giyerim. Makyaj normalde de yapmam zaten. Saçımı da bi düzenler toplarım öyle bir şey yapmam yani

Var ya cok kiniyorsun , cocugun olsun benseni gorucem o zaman hatırlarsın buraya yazdıklarını
Niye ayol?
internete girecek vakit var da saç tarayacak vakit mi yok? Öncelikler devreye giriyor bence burda.

Ben demiyorum ki anne olunca grand tuvalet full makyaj takılmalı kadınlar evde de. Bi saçını başını tara, elini yüzünü yıka, deo sık, o pijamaları çıkar üstünden diyorum. Çok zor değil bencesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…