Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Buraya girecek vakit buluyorsunuz ama. Ben sizi eleştirmiyorum yanlış anlamayın. Ama daha önce de dediğim gibi öncelik meselesi. Çocukla çok alakalı değil bence. Buraya yazacak zamanda aynaya bakabilirsiniz mesela.

Ben evlenmeden önce kendime bir sürü ev kıyafeti tayt elbise falan aldım.Zaten işten gelince makyajlı oluyorum hafta sonuysa hafif bir ruj sürüyorum.İşe giderken de şıkır şıkırımdır eşim genelde kıskanır.Ama şimdi hamileyimHer şey değişti bana olan bir kaç elbisem var tayt giysem bacaklarıma sinir basıyor.O eski halimden eser yok şimdi dın dın dırırım

Benim gibi düşünen birini görmek mutlu etti
Aslında benim için mesele şu. Yerine göre giyinmem ve iyi görünmem gerek ki kendimi hayatın içinde hissedebileyim.
Haftasonu pijamayla dolaşırsam kendimi hayatın akışında bir yere ait gibi hissetmem, çünkü güne başlamışsam günü yaşayan biri gibi giyinmem gerekir.
Benim için bu önemli bir hayat felsefesi
Yanımda sürekli pijamayla dolaşan ev sakini de bana batar
Pijama uyku kıyafetidir tartışma götürmez bir gerçek bu

Hayaller: sabah kalkınca duş alıp saça şekil verip bluz tayt giymek
Hayatlar: sabah zor bela kalkınca yüzümü şöyle bi yıkayıp üstümde ne varsa onlarla güne devam etmek
Ben asla yattığımla gün icinde gezemem.Hatta 86 yaşındaki babaannem bile kıyafetlerini giyer ki kendisi idolümdürBence siz de yapmayın

Buraya girecek vakit buluyorsunuz ama. Ben sizi eleştirmiyorum yanlış anlamayın. Ama daha önce de dediğim gibi öncelik meselesi. Çocukla çok alakalı değil bence. Buraya yazacak zamanda aynaya bakabilirsiniz mesela.
İşte beni aynaya bakmaktan daha mutlu ediyor ayağımı uzattigim yerde çocuğu sallarken yada emzirirken telefona bakmak. Maalesef hem emzirip hem. Aynaya bakilmyr hem sadecd bakıp bişey yapmayacaksam napim ben o aynayı :) düşünsene saçın dağınık ama toplayamyrsn valah çocuğun olursa anlarsin

Soyumuz tükeniyor arkadaşım. Pijamanın yatak kıyafeti olduğunu kitlelere yaymalıyız

Beyaz atlet

Araya dalmış gibi oldum ama pijama savunucusu olarak yazasım geldi Yakında oturan bir arkadaşıma, markete hatta yürüyüşe giderken kışın pantolon görünümlü polar pijamamı giyebilirim ben. Eskişehir’deyken termal çorabın üzerine polar giyip çıkıyordum. Üşümemi anca öyle engelliyordum.

Şort tişört veya eşofman sweat de giysem direkt çıkamam hiçbir zaman. Evde rahat olmadığı için sütyen giyemiyorum dışarı da onsuz çıkmamın imkanı yok. Büyük, hareketli ve sarkıklar çünkü Hava serinse ceket ya da kapüşonlu giyerek belli olmalarını engellersem evde giydiğim herhangi bir şeyle çıkabilirim dışarı.

Paspallık konusunda rahatım. O rahatlık menzilim yüksektir. Görünüşüme özenmediğim için bu kilolara geldim zaten. Göğüslerim belli olmasın, çok açık bir kıyafet olmasın, dışarı çıkmam için yeterli. Kışın da sabahlık değil ama paltomu pijamamın üzerine geçirip acil çıkmam gerektiği durumda çıkarım evden.

O zaman pilates öneririm haftada 3 gün, yürüyüşle de desteklemelisin. Bir ay devam edip, hareketlere hakim olmaya başlayınca da ağırlık kullanmanı tavsiye ederim. Ayaklara takılan bilek ağırlığı (1kg) ile başlayabilirsin. Daha sonra da dambıllara geçmelisin

Aynen ya
İşte bizi anca biz anlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…