How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Özeniyorum diyenlerin tayt giymesi de ne bileyim 🙄 yani hanımlar kızmayın ama tayt çok çirkin bir şey yahu, rahat olabilir ama kesinlikle şık değil. :KK43:

Tayt mı şık değil?
Bi kocalarınıza sorun bakalım tayt mı eşofman mı die ne dicek:)

Röfleşambır olabilir mi o acaba dur bi Google amcadan yazılışına bakalım da yanlış yazmayalım sonra burada linç yeniyor 😁

Röpteşambır 😂❤️

Niye ayol?
internete girecek vakit var da saç tarayacak vakit mi yok? Öncelikler devreye giriyor bence burda.

Ben demiyorum ki anne olunca grand tuvalet full makyaj takılmalı kadınlar evde de. Bi saçını başını tara, elini yüzünü yıka, deo sık, o pijamaları çıkar üstünden diyorum. Çok zor değil bencesi.
Bu konuda çok hak veriyorum sana şu konuya yazılanları okuyana kadar süslensem bi Bihter çıkardı ya

Haftanın her günü yataktan kalkar kalkmaz yüzümü yıkar gün içinde nasıl takılacaksam o şekilde giyinirim. İster evde geçirecek olayım günümü ister dışarıda, yattığım kıyafetle günümü devam ettirmem.
Ev ve dışarısı için de ayrı kıyafetlerim yok. Her sabah güzelce giyinir, hazırlanır evde de dışarıda da aynı takılırım. Evden aniden çıkmam gerekirse benim için sorun olmaz ve ekstra hazırlanmadan çıkarım böylece, o gün evdeysem bile sabah bir yere gidecekmiş gibi o güne hazırlanırım ve gün içinde bir daha hazırlanmam. Gardrobumda ev kıyafeti adı altında kötü kıyafet ya da atılması gereken ama evde giyerim diye atmadığım kıyafet bulundurmam. O gün dışarıda rahat giyim tercih edeceksem bile bunlar da özenlidir. Pijamalarım da öyle. Böyle mutlu ve güzel hissediyorum.

Tayt mı şık değil?

Röpteşambır 😂
Eşofman da giymem ki ben :KK53: Kocama niye sorayım ayol o bana soruyor mu hangisi şık diye:KK70:Benimki kıyafet seçmez, “ne olursan ol gel”cidir o.🤣
Ben taytlı görüntümden hoşlanmıyorum. :110:

Aman Allahım saat 2 olmuş ben bi gideyim şu saçlara maşa çekeyim mini eteğimi giyeyim üstüne bi büstiyer rucumu süreyim rimelimi süriym eşim bakımsız demesin 😁

Ben home office yapıyorum, çalışmaya başlamadan önce miskinliği üstten atmak gerek malum🤭 yatak kıyafetiyle asla oturmam, eşofman ve tişört giyiyorum. Makyaj dışarı çıktığımda yaparım, evdeyken yüzümü dinlendiriyorum. Parfüm sıkarım hem kokusunu seviyorum hem kokuşmamı engelliyor 😁

Sabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.

Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.

Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.

Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
gulmekten ameliyat yerlerim agridi. 🤣🤣🤣

Ben aile apartmanında oturuyorum, eşim şehir dışında çalışıyor, en az 20 gün eve gelmiyor. Geldiği zaman da 10 gün kalıp gidiyor. Bu yüzden ben o günlerde genelde makyajlı ve dışarı çıkar gibi süslü oluyorum gece gündüz.
Gecelik sabahlık vs. giymişsem bile dikkat ediyorum.
Ama hergün yanımda olsa bu kadar dikkat edebilir miydim, bilmiyorum.

Pijama giyerim ama pijamalarim öyle abuk sabuk ya da paspal goruntude değiller.

Bir de evde otururken giydigim pijama ayri, uyurken giydigim ayri. Yataktan kalktigimla gezmiyorum.
Bazen de elbise giyerim. Makyaj yapmam en fazla rimel sürerim, parfum sikarim.
Benim de aynı şekilde. Uyurken giydiğimle günlük oturduğum pijama farklı. Mevsime göre değişir. Ev elbisesi, gecelik, şortlu takım, polar pijama vs. Erkek arkadaşımla birlikte yaşadık dönem dönem. Şimdi çalıştığı yere onun yanına gidip birkaç gün evden çıkmadığımda özeniyorum hafif makyaj ve daha düzgün giyinmeye 😄

Daha ilişkimizin başında depresif hallerimle yüzümü dahi yıkamadığım günlerime de şahit oldu. O hallerimi ilişkinin o kadar başında gören insan beni her halimle sever diye düşünüyorum ki doğal halimi daha çok sever zaten. Buradaki şu kadar yıldır birlikteyiz, sevgilim beni makyajsız görmedi insanlarını anlamıyorum hiç.

Niye ayol?
internete girecek vakit var da saç tarayacak vakit mi yok? Öncelikler devreye giriyor bence burda.

Ben demiyorum ki anne olunca grand tuvalet full makyaj takılmalı kadınlar evde de. Bi saçını başını tara, elini yüzünü yıka, deo sık, o pijamaları çıkar üstünden diyorum. Çok zor değil bencesi.
Bunların aynısını esinizde yapiyor dimi 🤗

Ablam ayağında çocuğu sallarken makyaj yapardı eşinin eve gelmesine yakın. Zor değil, üşeniyorsunuz sadece, salıyorsunuz kendinizi anne olunca. Annelik giysisi giyip kadınlığı bir kenara koyuyorsunuz.

Pijama çıkarıp düzgün bir şey giymek maksimum 1 dakika, saç tarayıp toplamak 1 dakika, hadi duş alamadınız diyelim koltukaltı yıkayıp roll on, deodorant kullanmak 1 dakika. Sabah maksimum üç dakikada kendinizi yeni güne hazırlayabilirsiniz. Ha kendinize ayıracak üç dakikanız bile kalmıyorsa çocuktan dolayı üzüldüm sizin için.
Her sabah bir yirmi-otuz dakikamı ayırıp güne hazırlananlardanım ben de, 15 aylık bir minikle beraber. O da alıştı, benimle beraber pıtı pıtı gelip dişlerini fırçalıyor her sabah. Ayıracak zaman değil de alışkanlıklar ve hayattaki öncelikler bence.

Tayt mı şık değil?

🙄 Taytlarim var, yoga yaparken giyiyorum daha çok, evde pek giymiyorum. Eşim bile beni taytli gorunce niye dogru durust rahat bisey giymiyorsun diyor. 😂 Esofman kadar taytta çok harika bisey degil bana gore.

Tayttan çook daha güzel duran mini elbise ve şortlar var. Ben genelde şort giyerim, pijamalarim da şortludur taytla duramam butun gun ozellikle yazın.

Bi ara yine boyle bir konu acilmisti. Orda da pijama giydigimi soylemiştim pijamayla şık olunmaz demişlerdi bir pijama ornegi atmistim. 😂😂😂😂 Haha
Bazi pijamalar tayta bin basar bence.

Tabi ki yapıyor. Dünyadaki bütün erkekler atletle oturup göbeğini kaşıyan adamlar değil.
Karsılıklı olarak boyle beklentiniz var anlıyorum o zaman...
Belki o pijamalı gezen kadnların esleride boyle istiyor olabilir oyle geziyorlar diye bakmsz paspal seklinde sınıflandrmasak daha iyi olur bence 🤗

Back