- 23 Ocak 2016
- 33.023
- 49.383
- 598
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Yok çamaşır suyu değdiği anda çöpe atarım hatta solmuş kıyafetlerimi de eski giyme huyum yok çok şükür o konuda titizim pijama severim ama dizi çıkmayan pijama alırım dizi çıkmayan polar don daAuasahahahjs çamaşır sulu mu?
Özeniyorum diyenlerin tayt giymesi de ne bileyimyani hanımlar kızmayın ama tayt çok çirkin bir şey yahu, rahat olabilir ama kesinlikle şık değil.
Röfleşambır olabilir mi o acaba dur bi Google amcadan yazılışına bakalım da yanlış yazmayalım sonra burada linç yeniyor
Bu konuda çok hak veriyorum sana şu konuya yazılanları okuyana kadar süslensem bi Bihter çıkardı yaNiye ayol?
internete girecek vakit var da saç tarayacak vakit mi yok? Öncelikler devreye giriyor bence burda.
Ben demiyorum ki anne olunca grand tuvalet full makyaj takılmalı kadınlar evde de. Bi saçını başını tara, elini yüzünü yıka, deo sık, o pijamaları çıkar üstünden diyorum. Çok zor değil bencesi.
Eşofman da giymem ki benTayt mı şık değil?
Bi kocalarınıza sorun bakalım tayt mı eşofman mı die ne dicek:)
Röpteşambır❤
Fit olmadığım icin kadin olmadigimi öğrendimKadın dediğin bir insandır, nasıl mutluysa içinden nasıl geliyorsa öyle yaşamalıdır. Öz bakımına özen göstersin yeterli. Bu da bütün insanlar için geçerlidir.
gulmekten ameliyat yerlerim agridi.Sabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.
Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.
Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.
Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Kk her gün insana yeni şeyler öğretiyor. Bilgi deryası mübarekFit olmadığım icin kadin olmadigimi öğrendim
Benim de aynı şekilde. Uyurken giydiğimle günlük oturduğum pijama farklı. Mevsime göre değişir. Ev elbisesi, gecelik, şortlu takım, polar pijama vs. Erkek arkadaşımla birlikte yaşadık dönem dönem. Şimdi çalıştığı yere onun yanına gidip birkaç gün evden çıkmadığımda özeniyorum hafif makyaj ve daha düzgün giyinmeyePijama giyerim ama pijamalarim öyle abuk sabuk ya da paspal goruntude değiller.
Bir de evde otururken giydigim pijama ayri, uyurken giydigim ayri. Yataktan kalktigimla gezmiyorum.
Bazen de elbise giyerim. Makyaj yapmam en fazla rimel sürerim, parfum sikarim.
Bunların aynısını esinizde yapiyor dimiNiye ayol?
internete girecek vakit var da saç tarayacak vakit mi yok? Öncelikler devreye giriyor bence burda.
Ben demiyorum ki anne olunca grand tuvalet full makyaj takılmalı kadınlar evde de. Bi saçını başını tara, elini yüzünü yıka, deo sık, o pijamaları çıkar üstünden diyorum. Çok zor değil bencesi.
Her sabah bir yirmi-otuz dakikamı ayırıp güne hazırlananlardanım ben de, 15 aylık bir minikle beraber. O da alıştı, benimle beraber pıtı pıtı gelip dişlerini fırçalıyor her sabah. Ayıracak zaman değil de alışkanlıklar ve hayattaki öncelikler bence.Ablam ayağında çocuğu sallarken makyaj yapardı eşinin eve gelmesine yakın. Zor değil, üşeniyorsunuz sadece, salıyorsunuz kendinizi anne olunca. Annelik giysisi giyip kadınlığı bir kenara koyuyorsunuz.
Pijama çıkarıp düzgün bir şey giymek maksimum 1 dakika, saç tarayıp toplamak 1 dakika, hadi duş alamadınız diyelim koltukaltı yıkayıp roll on, deodorant kullanmak 1 dakika. Sabah maksimum üç dakikada kendinizi yeni güne hazırlayabilirsiniz. Ha kendinize ayıracak üç dakikanız bile kalmıyorsa çocuktan dolayı üzüldüm sizin için.
Erkek dediginde fit olmali oyleyseÇamaşır sulu donlarla kimse seksi olamaz. Aldatmak içinde varsa her türlü aldatır da kadın dediğin fit bakımlı ve mis gibi kokmalı.
Tabi ki yapıyor. Dünyadaki bütün erkekler atletle oturup göbeğini kaşıyan adamlar değil.Bunların aynısını esinizde yapiyor dimi
Tayt mı şık değil?
Bi kocalarınıza sorun bakalım tayt mı eşofman mı die ne dicek:)
Karsılıklı olarak boyle beklentiniz var anlıyorum o zaman...Tabi ki yapıyor. Dünyadaki bütün erkekler atletle oturup göbeğini kaşıyan adamlar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?