Görümceyle yurt dışı tatili

Biri olmadan plan yapmak istiyorsaniz planinizi yapıp her seyi ayarlayacaksınız ve soylemeyeceksiniz kimse dahil olmasın diye. Yoksa boyle oluyor maalesef sonu

Eşinin yaptığı çok yanlış.
Emrivaki değil önceden sana sorması lazımdı. Ha ben görümcemle giderim tatile eşim istesin hiç sıkıntı değil. Çok severim kendisini.
Ama emrivaki büyük problem

Bu gorumceler neden böyle birak insanları rahat etsinler ama yok illa burnunu sokacak arkaya takılacak boşuna dememişler görümce görmeyim ömrümce diye.. Allah sabır versin

bi 5-6 ay sonrası için baktık biz biletlere şuanki bir plan değil

Bosuna yapmissiniz zaten.
Ben tam tersi ailemi gormeye turkiyeye gelebilir miyim onu dusunuyorum, plan yapip bozuyorum. Sizin is cok zor, hali hazirda vizeniz varsa belki bir ihtimal. Ama gitseniz bile bir cok yer kapali olacaktir, muzeler restoranlar falan.

Bırakın eşiniz ablasıyla gitsin tatiline siz de kendi başınıza kafa dinlersiniz, ne düşüncesiz insanlar ya...

Ee siz niye bunu görümcenize söylediniz ki onun da eşi olsa neyse kampanyadan yararlanmasını söylersiniz eşiyle gitsinler diye tek gitmeyeceğini düşünemediniz mi yani öyle tatillere de sap gibi tek gidilmez gerçekten eh siz konuyu açınca eşinizde bizimle gel demiş hiç konu falan açmayacaktınız fol yumurta da yokken

Bana eşim böyle bir şey için gelse bana sormadan plan yaptın bekar gibi buyur kardeşinle takıl derdim..

Esiniz ablasi acisindan “Tek mi gitseydi? buna gonlum razi gelmez” dediginde siz “benim gelir, ben onun annesi babasi degilim, benim sorumlulugumda da degil” gibi bir cumle kursaniz gayet yerinde olurmus. Hatta esiniz plan iptal demeden once ben gitmek istemiyorum bu sekilde tatile, sen ablanla git ben de ailemle ya da arkadaslarimla plan yaparaim deseydiniz keske. Ha en basta konuyu acmakla hata sizde

O değilde sen en başta niye karıştırdın kampanya yı sana neydi ki iyilik mi yapayım diye düşündün de elinde patladı

Kafasına göre birileriyle tatil planı yapıyorsa onunla gitsin aşırı sinir oldum eşine. Bence o iptal etmeden önce sen iptal etseydin daha iyi olurdu abla kardeş birlikte takılsınlar

Böyle giderse yakinda çıldirirsin esinin bu abla sevgisinden, "abartili" deger vermesinden.
Ve burayada konu acarsin (umarim oyle olmaz)

Kekkirintisi demisti dersiniz !!!

Bizzat kendim tarafindan denendi sabır edildi ama sonunda çıldırıldı

Bizim bir atasozumuz var. Tam cevirmem mumkun degil kelimeler tam karsilamaz ama suna benziyor;

Dilinin konusu sirtinin yukudur. Sırtla tasinmayacak yuku dille hic tasiyamazsin, yut.

Bence keyfini çıkar pandemi şu bu iyiden tıkıldık eve ev iş ev iş görümce filan deme keyfini çıkar olmuş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…