Görümceyle yurt dışı tatili

mormenekse135

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
163
214
30
Merhaba herkese uçak biletlerinde kampanya varmış eşimle yurt dışı tatili planlamıştık sonra dün görümcemle bir araya geldik görümceme dedim ki böyle böyle bir kampanya var istersen sende yararlan eşim direk konuya atladı senle birlikte gidelim diye görümcem başta yok mok tek giderim ben dedi sonra olay birden birlikte tatile gitmeye döndü
Sonra bende buna bozuldum kayınvalidemlerdeyken eşime odada dedim ki tatil planı yapmadan bana da danısırsan sevinirim ikimizde çalışıyoruz senede bir hafta iznim var ondada senle bas basa olmak istiyorum dedim üstelik henüz 5 aylık evliyiz eşimde dediki bu hareketlerini hiç sevmiyorum ablamla gitsek ne olcak sanki sen resmen sidik yarıstırıyorsun dedi bana ben şok oldum sen beni ikilemde bırakıyorsun o benim ablam sen anlamazsın tek başına tatile gitmesine içim el vermedi dedi dedim ki biz bir aileysek artık banada danışman lazım kafana göre iş yapamazsın dedim o da dediki tatil planı iptal gitmiyoruz dedi bıktım artık ya bizi ablasıyla bu hale getiren kendisi ama farkında değil sıkıldım artık ablası da az değil çaktırmadan laf sokmaya bayılır imdaaatt bunaldım

Sanki kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz ? Ne diye söylüyorsunuz ablasına sende bak diye kadına nispet yapar gibi evinize gelince kendi kendinize baksaydınız böyle olmazdı

Eee siz cikartmissiniz meseleyi. Niye kampanya var sen de katil.vs diyorsunuz ki hani evli olsa neyse yalniz kadina ayni vakitlerde ayni yere ayri git diyorsunuz.
Ben de istemezdim ama hiç konuyu acip dillendirmezdim sen al filan diye.
Ablası zaten tek gitmeyi planlıyordu uzun zamandır hep söylüyordu ben biz şuraya gidiyoruz demedim bi bak kampanya var dedim konu buralara geldi

Sanki kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz ? Ne diye söylüyorsunuz ablasına sende bak diye kadına nispet yapar gibi evinize gelince kendi kendinize baksaydınız böyle olmazdı
Ablası araştırıyordu uzun zamandır yurtdışına gitmeyi oyuzden söyledim ama iyi de oldu bi öküzle evli olduğumu bir daha farkettim

Ablası araştırıyordu uzun zamandır yurtdışına gitmeyi oyuzden söyledim ama iyi de oldu bi öküzle evli olduğumu bir daha farkettim
Uzun zamandır araştıran sizin bulduğunuzu zaten bulurdu evet kocanız öküz ama sizde suçsuz değilsiniz bir daha kendi planlarınızı kendi evinizde baş başa yapın

Kabahat eşinizde. Benimde senede bir hafta tatilim var ve bunu görümceyle geçirmek istemezdim çok çok iyi bir insan olsa bile. Tavrınızı net belli edin ki bir daha böyle tekliflerle gelemesin size.

Ya bir de sinir olduğum nokta görümcemin amaçlı tatili bedavaya getirmek sende gel deyince hemen kendine uygun tarih aralıgı buldu aaa buldum hadi alalım falan dedi eşim kredi kartını uzattı görümcemi de biz karsılayacagız yani 40 yaşında çalışan kadın tatil beleşe geliyor oh ne güzel hayat valla bende sonra bakarsınız acelesi ne dedim sonra eve geldiğimizde işte eşimle o konuşma geçti

Ablası zaten tek gitmeyi planlıyordu uzun zamandır hep söylüyordu ben biz şuraya gidiyoruz demedim bi bak kampanya var dedim konu buralara geldi
Uzun zamandir planlayan insan isterse kampanya kovalayabilirdi. Cok gizli biyerde bulmamissinizdir herhalde sizde.

Bak simdi kavga etmiş oldunuz. Esiniz de suclu elbet size sormadan davet etmemeli o ayri ama.konuyu hiç acmasaymissiniz iyimiş.

Benim eşim de aynısını yapmıştı. Ablası değil arkadaslarıydı. Eşimi hiç affetmiyorum ya.
Bence gitmeyin gitsin abla kardes gezsinler.
Bu arada sıc görümce de değil.

Senin kardesin varsa onu da alin yada arkadasin grupla gidin bence.

Keske hic soylemeseydiniz kampanya falan diye, onuda geçtim esinizin size danışmadan fikrinizi almadan kardeşini davet edemez. Ablası olsada edemez! Onun ailesi sensin diger herkes 2 . planda olmalı, bunu bir ögretin eşinize.sidik yarıştırmakda ne ayıp bir tabir şey demeye getirmis sanki siz görümcenizi kıskanıyorsunuza getirmis resmen.. birde sizi cezalandirmak istercesine tatil planı iptal gitmiyoruz demiş(!) , 3 kişi gideceginize hiç gitmeyin zaten boşverin

Aynısı bi kaç sene önce basıma gelmişti. Sana tavsiyem asla gideceğin yeri gidene kadar kimseyle paylaşma. Ben artık öyle yapıyorum. Eşler bunu anlayacak kapasitede değiller asla. Bir de anladığım kadarıyla görümce bekar sanırım. Ne işi var sap gibi evli çiftin yanında ben asla gitmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…