Görümceyle yurt dışı tatili

Yakin bir kız arkadaşım var. Kızı da , ablasını da tanıyıp takip ediyorum.
Ablası evlendi, x şehrine balayına gitti. Birkaç gün sonra bir baktım ablası, damat, bizim kız ve bizim kızın x şehrinden bir yakın arkadaşı (ki benim de arkadaşım) beraber sahilden stori atmışlar
Gözlerim böyle yuvasından çıktı:KK57::KK57::KK57:
Yani ablayla tatile gidilir de en iyi ihtimalle bir kaç sene sonra 'hem bebeklere de yardım edersin' diye gidilir, insan balayına gider mi 😅😅 bir de kendi o sehirden arkadasiyla buluşmuş.
Yani böyle seyler (bana çok ters gelse de) oluyor. Sizin hatanız her şeyi her yerde söylemek olmuş. Resmen pasi atmissiniz,eşiniz de golü atmis
Kaldı ki 'gorumcem de çok fena,laf sokup duruyor' dediğiniz bir kadın. Yani arkadaş gibi de değilsiniz, hava atmak için mi söylediniz yanında??
Gerçekten dediğiniz gibi laf sokan bir gorumceyse işinize çomak sokacağını bilmeniz lazımdı... Neyse, üzülmeyin. Kampanya hala bitmedi. Bugün iyice bakın, birkaç gidiş dönüş ucuz bilet bak. Akşam adama , sanki hiç böyle konular geçmemiş gibi yanas 'alalim mı şunu,hem şusu da meshur' falan de bakalım, ne olacak

Yakin bir kız arkadaşım var. Kızı da , ablasını da tanıyıp takip ediyorum.
Ablası evlendi, x şehrine balayına gitti. Birkaç gün sonra bir baktım ablası, damat, bizim kız ve bizim kızın x şehrinden bir yakın arkadaşı (ki benim de arkadaşım) beraber sahilden stori atmışlar
Gözlerim böyle yuvasından çıktı:KK57::KK57::KK57:
Yani ablayla tatile gidilir de en iyi ihtimalle bir kaç sene sonra 'hem bebeklere de yardım edersin' diye gidilir, insan balayına gider mi 😅😅 bir de kendi o sehirden arkadasiyla buluşmuş.
Yani böyle seyler (bana çok ters gelse de) oluyor. Sizin hatanız her şeyi her yerde söylemek olmuş. Resmen pasi atmissiniz,eşiniz de golü atmis
Kaldı ki 'gorumcem de çok fena,laf sokup duruyor' dediğiniz bir kadın. Yani arkadaş gibi de değilsiniz, hava atmak için mi söylediniz yanında??
Gerçekten dediğiniz gibi laf sokan bir gorumceyse işinize çomak sokacağını bilmeniz lazımdı... Neyse, üzülmeyin. Kampanya hala bitmedi. Bugün iyice bakın, birkaç gidiş dönüş ucuz bilet bak. Akşam adama , sanki hiç böyle konular geçmemiş gibi yanas 'alalim mı şunu,hem şusu da meshur' falan de bakalım, ne olacak
Asla öyle bişey yapmam kıçını döndü yattı bana sidik yarıstırıyorsun ablamla diyerek daha biz yeni evliyiz ya bismillah sürekli ablam ablam ablam bıktım artık ablası bekar diye vicdan yapıyo salak salak ben onun için hiç bilmediğim bi şehire geldim o takmış ablasına çekip gitmeyi düşünüyorum iyice bıktım artık

Yolu siz açmışsiniz aradan giri vermiş görümce :KK70: ben en çok kendime kızardım bu konuda abi yüreği yabancı memlekete tek başına göndermek istememiştir.empati yapın sizin kardeşiniz olsa gönlünüz razı olur muydu ?

Yolu siz açmışsiniz aradan giri vermiş görümce :KK70: ben en çok kendime kızardım bu konuda abi yüreği yabancı memlekete tek başına göndermek istememiştir.empati yapın sizin kardeşiniz olsa gönlünüz razı olur muydu ?
Abisi değil eşim kardeşi oluyor yani ablasını göndermek istemedi ama ablası 10 yıldır tek yaşayan çalışan bir kadın herşeyini kendi yapıyor zaten neyin vicdanı bu pardon da

Sen bosuna konu acip gereksiz yere esegin aklina karpuz kabugu dusurmussun.
Esin tam bir odun.
Görumcen de düşüncesiz.
Yani bu hikayede yanan sen oldun ama

Suç sizde, aynı tarihte aynı yere gidecekseniz tabii ki davet etmek gerekir. Karşıdaki de 5 aylık evli insanlarla gitmeyi reddetmeli. Karşılıklı nezaket budur.

Suç sizde, aynı tarihte aynı yere gidecekseniz tabii ki davet etmek gerekir. Karşıdaki de 5 aylık evli insanlarla gitmeyi reddetmeli. Karşılıklı nezaket budur.
Aynı tarihte aynı yere gidelim demedim ben ablası ucuz bilet arıyordu Prag için dedim ki kampanya varmış biz baktık bi baya uygun fiyatlar sende bi bak dedim konu buralara geldi

Merhaba herkese uçak biletlerinde kampanya varmış eşimle yurt dışı tatili planlamıştık sonra dün görümcemle bir araya geldik görümceme dedim ki böyle böyle bir kampanya var istersen sende yararlan eşim direk konuya atladı senle birlikte gidelim diye görümcem başta yok mok tek giderim ben dedi sonra olay birden birlikte tatile gitmeye döndü
Sonra bende buna bozuldum kayınvalidemlerdeyken eşime odada dedim ki tatil planı yapmadan bana da danısırsan sevinirim ikimizde çalışıyoruz senede bir hafta iznim var ondada senle bas basa olmak istiyorum dedim üstelik henüz 5 aylık evliyiz eşimde dediki bu hareketlerini hiç sevmiyorum ablamla gitsek ne olcak sanki sen resmen sidik yarıstırıyorsun dedi bana ben şok oldum sen beni ikilemde bırakıyorsun o benim ablam sen anlamazsın tek başına tatile gitmesine içim el vermedi dedi dedim ki biz bir aileysek artık banada danışman lazım kafana göre iş yapamazsın dedim o da dediki tatil planı iptal gitmiyoruz dedi bıktım artık ya bizi ablasıyla bu hale getiren kendisi ama farkında değil sıkıldım artık ablası da az değil çaktırmadan laf sokmaya bayılır imdaaatt bunaldım 😭😭😭

Kaşınmışsınız oturun ağlayın şimdi

Abisi değil eşim kardeşi oluyor yani ablasını göndermek istemedi ama ablası 10 yıldır tek yaşayan çalışan bir kadın herşeyini kendi yapıyor zaten neyin vicdanı bu pardon da
Tamam kardeşi olsun. sakin olun keskin sirke küpüne zarar. Ben kendi fikrimi söyledim katılmak zorunda değilsiniz. yurt dışına tek göndermek istemezdim ben olsam eşinizi haklı buldum bu konuda.siz hiç konuyu acmayacaktiniz konuyu madem, kocanizin görüncenizin huyunu biliyorsunuz..

Şaka gibi kocanız.. çok merakliysa ikisi gitsin o zaman? Tatil iptal diyince siz ne dediniz böyle kapandı mi konu

Ablası zaten tek gitmeyi planlıyordu uzun zamandır hep söylüyordu ben biz şuraya gidiyoruz demedim bi bak kampanya var dedim konu buralara geldi

Tek giden insanmi ki? Hiç tek tatile gittimi? Yani görümceyi biliyorsun, eşinide biliyorsun. Konuyu keske açmasaydin.

Adam aileci belli. Önceki konundanda belli nasil bir olduğu. Bare cocuk yapma, bu evlililik evlilik değil çünkü.

Ben olsam hic karistirmazdim kampanya var vs diye. Siz oyle deyince esiniz de cesaret bulmus. Ama esinizin size karsi tavri da ayri bir kaba. Alsin ablasini beraber gitsin ikisi madem.

X