- 27 Kasım 2020
- 163
- 214
- 30
-
- Konu Sahibi mormenekse135
Bana dün diyor ki ablam senin kadar değerli benim için beni ikilemde bırakıyorsun böyle falan diyor git ablanla yaşa diycem artık coook sıkıldım şu muhabbetlerdenKeske hic soylemeseydiniz kampanya falan diye, onuda geçtim esinizin size danışmadan fikrinizi almadan kardeşini davet edemez. Ablası olsada edemez! Onun ailesi sensin diger herkes 2 . planda olmalı, bunu bir ögretin eşinize.sidik yarıştırmakda ne ayıp bir tabir şey demeye getirmis sanki siz görümcenizi kıskanıyorsunuza getirmis resmen.. birde sizi cezalandirmak istercesine tatil planı iptal gitmiyoruz demiş(!) , 3 kişi gideceginize hiç gitmeyin zaten boşverin
Evet kolayını bulsa ablasını da bizle yatıracak eşim ablasıyla aramda 20 yaş var ben tatilde rahat bi şekilde davranamam zaten arkadaşı olsa hadi neyseeeAynısı bi kaç sene önce basıma gelmişti. Sana tavsiyem asla gideceğin yeri gidene kadar kimseyle paylaşma. Ben artık öyle yapıyorum. Eşler bunu anlayacak kapasitede değiller asla. Bir de anladığım kadarıyla görümce bekar sanırım. Ne işi var sap gibi evli çiftin yanında ben asla gitmezdim
İkilemde birakan siz degilsiniz dengeyi kuramayan kendisi. "Kusura bakmada çamaşirin ben yikayorum, seninle ayni yataga ben giriyorum ablan degil o yuzden beni ayni kefeye koyamazsin onunla "diyin. Anneci adamı gördümde ablacısını ilk defa agöruyorum. Sakın boyun egmeyin yoksa ardı arkası gelmez sorunlarin evliliginizden olursunuz...Bana dün diyor ki ablam senin kadar değerli benim için beni ikilemde bırakıyorsun böyle falan diyor git ablanla yaşa diycem artık coook sıkıldım şu muhabbetlerden
Birde hangi ülke onu merak ettim. BiZde istiyoruz da korona dan korkuyoruzEvet kolayını bulsa ablasını da bizle yatıracak eşim ablasıyla aramda 20 yaş var ben tatilde rahat bi şekilde davranamam zaten arkadaşı olsa hadi neyseee
Pegasus kampanyası var gidişler 175 TL falan belirli ülkelere biz Paris’e bakmıştıkBirde hangi ülke onu merak ettim. BiZde istiyoruz da korona dan korkuyoruz
Oha bide paris aşk sehriPegasus kampanyası var gidişler 175 TL falan belirli ülkelere biz Paris’e bakmıştık
Evet ablasını tek yollamak istememiş napabilirim ablası 40 yaşına kadar evlenmediyse çocuğum gibi hep onu mu düşüncemOha bide paris aşk sehrigörümceyle Paris
O zaman evlenmeseymiş otursaymış evde ablasını gezdirseymiş. Manyak mıdır nedirBana dün diyor ki ablam senin kadar değerli benim için beni ikilemde bırakıyorsun böyle falan diyor git ablanla yaşa diycem artık coook sıkıldım şu muhabbetlerden
Ablasının amacı eşimin etinden sütünden faydalanmak tatili eşimin karsılayacagını biliyor oyüzden yapıştı kaldı hep böyle şöyle söyleyim evlenirken eşim borç aldı ablasından 50 bin kadar sonra biz bu parayı vermek istedik 50 bin olarak 2 ay sonra kabul etmedi 100 binlik araba alcaksın falan diyor cıldırıyorum eşimde bişey demiyor ailecek hastalarO zaman evlenmesetmiş otursaymış evde ablasını gezdirseymiş. Manyak mıdır nedir
Sorun ablası değil yalnız sorun eşin. Sınırı çizmesi gereken o çünküAblasının amacı eşimin etinden sütünden faydalanmak tatili eşimin karsılayacagını biliyor oyüzden yapıştı kaldı hep böyle şöyle söyleyim evlenirken eşim borç aldı ablasından 50 bin kadar sonra biz bu parayı vermek istedik 50 bin olarak 2 ay sonra kabul etmedi 100 binlik araba alcaksın falan diyor cıldırıyorum eşimde bişey demiyor ailecek hastalar
Evet eskiden ablasıyla yaşamış eşim eve ugramazmıs hep gezermiş ablası sanki o zaman tek kalmış olmuyor gibi şimdi kıymete bindi valla böyle giderse ben yokum gitsin ablasıyla koyun koyuna yatsın bol bolBakın benim eşim bildiğiniz tek başına büyümüş, 13 yaşından itibaren yatılı okullarda, sonra kendi evinde...
8 yaşındayken yanlış minibüse binmiş başka bir köye gitmiş, 2 gün tanımadığı bir adamın evinde kalmış. Kimse arayıp bu çocuk nerde dememiş. Hatta eşim annemin ne kadar kötü annelik yaptığını senin anneliğini gördükten sonra anladim der, çocuklara ne kadar kıymet veriyorsun, ne kadar düşkünsün diye şaşırır.
Ama şimdi kv her allahın günü arar, ben memkekette yalnızım gelin buraya yerleşin diye baskı yapar, oğlumu özlüyorumdur bahanesi. Oğlundan haberi olmamış büyütürken, ama şimdi oğlu olmadan yapamıyor
Erkekler evlenince biranda aileleri tarafından kiymete biniyorlar ve işin kötüsü erkekte aileci oluveriyor.
Allah yardımcınız olsun, işiniz zor.
En güzeliiiTatile gideceğim zaman kendi ailem dahil herkes gittikten sonra ögrenirler. Kafamda hep rahat olur.
Ablasının amacı eşimin etinden sütünden faydalanmak tatili eşimin karsılayacagını biliyor oyüzden yapıştı kaldı hep böyle şöyle söyleyim evlenirken eşim borç aldı ablasından 50 bin kadar sonra biz bu parayı vermek istedik 50 bin olarak 2 ay sonra kabul etmedi 100 binlik araba alcaksın falan diyor cıldırıyorum eşimde bişey demiyor ailecek hastalar