Görümceyle yurt dışı tatili

konu bosanmaya ne ara geldı ya
Evlenirken görümce konu sahibi ve eşine 50 bin tl borç vermiş, ama şimdi borcuna karşılık 140 150 bin lik araba istiyormuş. Hatta rengini modelini bile söylemiş.
Eşide, 'ablam istiyor alacağım tabiki' diyormuş.
Baya bir tartışmışlardı hatırladığım kadarıyla

Eşim zaten üç oldu boşanalım iması yapıyor sonrasında da sinirle söylüyorum boşanmak gibi niyetim yok diyordu çocuk oyuncağına döndü üstelik 5 aylık evliyiz
ohoo sızın davetınızle alevlenen gorumce olayına gelene kadaaarrr
5 ayda bosanma lafları donuyorsa bosanın zaten
yalnız sunu soylemeden gecemeyecegım küsüp aılenıze gıdıp 1 ay sonra gerı barısıp kocanıza doneceksenız gırmeyın o ıslere
buralar oylelerının konusuyla dolu goruyoruz eskısınden daha kotu oluyor durumları
yasınız cok mu genc sızın ? oyle gıbı duruyor

Evlenirken görümce konu sahibi ve eşine 50 bin tl borç vermiş, ama şimdi borcuna karşılık 140 150 bin lik araba istiyormuş. Hatta rengini modelini bile söylemiş.
Eşide, 'ablam istiyor alacağım tabiki' diyormuş.
Baya bir tartışmışlardı hatırladığım kadarıyla
tovbe estragfurullah bu ne boyle ya :KK57:

ohoo sızın davetınızle alevlenen gorumce olayına gelene kadaaarrr
5 ayda bosanma lafları donuyorsa bosanın zaten
yalnız sunu soylemeden gecemeyecegım küsüp aılenıze gıdıp 1 ay sonra gerı barısıp kocanıza doneceksenız gırmeyın o ıslere
buralar oylelerının konusuyla dolu goruyoruz eskısınden daha kotu oluyor durumları
yasınız cok mu genc sızın ? oyle gıbı duruyor
Bu arada yeni bir konu açmıştım bu konudan sonra orada daha detaylı olaylar yazıyor o yüzden boşanıyoruz demem sizi şaşırttı sanırım 🙂 ben 26 yaşındayım

Bu arada yeni bir konu açmıştım bu konudan sonra orada daha detaylı olaylar yazıyor o yüzden boşanıyoruz demem sizi şaşırttı sanırım 🙂 ben 26 yaşındayım
arkadas sagolsun yazmıs eskı konunuzun ıcerıgını demın bılgılendım ve bu olmamıs adamı oldurmaya calısmayın
evlenırken veya evlenmeden once aıle ıcınde anlasmalar para alısverıslerı bırseyler olur anlarım ,sebepler vardır
ama 50 bın para verdı dıye araba ısteyen tefecı kılıklı gorumceyı anlayamam .korkunc aıle ılıskılerı hıc gereklerı yok bence

X