- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi mormenekse135
konu bosanmaya ne ara geldı yaBoşanmayı düşünüyorum ne olursa olsun alacağım arabayı diyor ailemle paylaştım babam hemen gelsin demiş nasıl olacak bilmiyorum ama boşanacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu bosanmaya ne ara geldı yaBoşanmayı düşünüyorum ne olursa olsun alacağım arabayı diyor ailemle paylaştım babam hemen gelsin demiş nasıl olacak bilmiyorum ama boşanacağız
Eşim zaten üç oldu boşanalım iması yapıyor sonrasında da sinirle söylüyorum boşanmak gibi niyetim yok diyordu çocuk oyuncağına döndü üstelik 5 aylık evliyizkonu bosanmaya ne ara geldı ya
Siz nerelisiniz merak ettim.
Evlenirken görümce konu sahibi ve eşine 50 bin tl borç vermiş, ama şimdi borcuna karşılık 140 150 bin lik araba istiyormuş. Hatta rengini modelini bile söylemiş.konu bosanmaya ne ara geldı ya
ohoo sızın davetınızle alevlenen gorumce olayına gelene kadaaarrrEşim zaten üç oldu boşanalım iması yapıyor sonrasında da sinirle söylüyorum boşanmak gibi niyetim yok diyordu çocuk oyuncağına döndü üstelik 5 aylık evliyiz
rusya yanı :)Krasnoyarsk
tovbe estragfurullah bu ne boyle yaEvlenirken görümce konu sahibi ve eşine 50 bin tl borç vermiş, ama şimdi borcuna karşılık 140 150 bin lik araba istiyormuş. Hatta rengini modelini bile söylemiş.
Eşide, 'ablam istiyor alacağım tabiki' diyormuş.
Baya bir tartışmışlardı hatırladığım kadarıyla
rusya yanı :)
Bu arada yeni bir konu açmıştım bu konudan sonra orada daha detaylı olaylar yazıyor o yüzden boşanıyoruz demem sizi şaşırttı sanırım ben 26 yaşındayımohoo sızın davetınızle alevlenen gorumce olayına gelene kadaaarrr
5 ayda bosanma lafları donuyorsa bosanın zaten
yalnız sunu soylemeden gecemeyecegım küsüp aılenıze gıdıp 1 ay sonra gerı barısıp kocanıza doneceksenız gırmeyın o ıslere
buralar oylelerının konusuyla dolu goruyoruz eskısınden daha kotu oluyor durumları
yasınız cok mu genc sızın ? oyle gıbı duruyor
Cevapladığınız için teşekkür ederim.Krasnoyarsk, sibirya
arkadas sagolsun yazmıs eskı konunuzun ıcerıgını demın bılgılendım ve bu olmamıs adamı oldurmaya calısmayınBu arada yeni bir konu açmıştım bu konudan sonra orada daha detaylı olaylar yazıyor o yüzden boşanıyoruz demem sizi şaşırttı sanırım ben 26 yaşındayım
Rus atasözü mü peki?kusura bakmayın ilgimi çekti.Evet sibirya ❄
Rus atasözü mü peki?kusura bakmayın ilgimi çekti.