-
- Konu Sahibi mormenekse135
Ya bu kadar aynı olabilir. Benmki de bunun kayınvalide belası versiyonu. Ne mi oluyor? Dua et o görümcen evlensin, yoksa ben 7 yıl önce senin gibi 5 aylık evliyken boşanmadığıma öyle pişmanım ki. Çocuk istiyordm, yeni evlilik vs yemedi cesaret edemedm. Düzelir sandm biter sandm. Benm kayınvalide eşinden ayrı eşim de tek çocuk tam bir bela şuan tepemde. Kadın uzak dursa eşim niye annemi yemğe çağrmadn nye anneme şnu yapmadn diye diye bitrdi ilişkimizi. Zaten kadınla birbirmizden nefret ediyoruz, eşim de tuz biber ekiyor. Düzelen ne mi oldu? Çocuğumz oldu az biraz aile oldgmuzu anladı gibi ama bende herşey bitti içim bomboş buz gibi. Çocuğum çok mutlu evde, onun düzenini bozmak istemesem şmdi bile boşanırdımMerhaba herkese uçak biletlerinde kampanya varmış eşimle yurt dışı tatili planlamıştık sonra dün görümcemle bir araya geldik görümceme dedim ki böyle böyle bir kampanya var istersen sende yararlan eşim direk konuya atladı senle birlikte gidelim diye görümcem başta yok mok tek giderim ben dedi sonra olay birden birlikte tatile gitmeye döndü
Sonra bende buna bozuldum kayınvalidemlerdeyken eşime odada dedim ki tatil planı yapmadan bana da danısırsan sevinirim ikimizde çalışıyoruz senede bir hafta iznim var ondada senle bas basa olmak istiyorum dedim üstelik henüz 5 aylık evliyiz eşimde dediki bu hareketlerini hiç sevmiyorum ablamla gitsek ne olcak sanki sen resmen sidik yarıstırıyorsun dedi bana ben şok oldum sen beni ikilemde bırakıyorsun o benim ablam sen anlamazsın tek başına tatile gitmesine içim el vermedi dedi dedim ki biz bir aileysek artık banada danışman lazım kafana göre iş yapamazsın dedim o da dediki tatil planı iptal gitmiyoruz dedi bıktım artık ya bizi ablasıyla bu hale getiren kendisi ama farkında değil sıkıldım artık ablası da az değil çaktırmadan laf sokmaya bayılır imdaaatt bunaldım
Aslaaa evlenmez benim görümce bi tuhaf çocuk gibi hareketler sözde 40 yaşında ama beyin olarak 5 yaş gibi davranıyor allah sonumuzu hayır etsin eşim de çok çocuk istiyor ama çocuk yaparsam herşey daha kötü olacak biliyorumYa bu kadar aynı olabilir. Benmki de bunun kayınvalide belası versiyonu. Ne mi oluyor? Dua et o görümcen evlensin, yoksa ben 7 yıl önce senin gibi 5 aylık evliyken boşanmadığıma öyle pişmanım ki. Çocuk istiyordm, yeni evlilik vs yemedi cesaret edemedm. Düzelir sandm biter sandm. Benm kayınvalide eşinden ayrı eşim de tek çocuk tam bir bela şuan tepemde. Kadın uzak dursa eşim niye annemi yemğe çağrmadn nye anneme şnu yapmadn diye diye bitrdi ilişkimizi. Zaten kadınla birbirmizden nefret ediyoruz, eşim de tuz biber ekiyor. Düzelen ne mi oldu? Çocuğumz oldu az biraz aile oldgmuzu anladı gibi ama bende herşey bitti içim bomboş buz gibi. Çocuğum çok mutlu evde, onun düzenini bozmak istemesem şmdi bile boşanırdım
Ne olursa olsun gitme madem esin öyle dedi. Benim eşim böyledir. Hakli oldugina inabiyorsa, o zaman gitmiyoruz diyemem asla, rest çekemem. Geri adım atmaz sorun hallolalana kadar. Ister başkası duysun ister rezil olalım ister para gitsin. Ben de o yüzden asla ona rest çekmem.Ya bir de sinir olduğum nokta görümcemin amaçlı tatili bedavaya getirmek sende gel deyince hemen kendine uygun tarih aralıgı buldu aaa buldum hadi alalım falan dedi eşim kredi kartını uzattı görümcemi de biz karsılayacagız yani 40 yaşında çalışan kadın tatil beleşe geliyor oh ne güzel hayat valla bende sonra bakarsınız acelesi ne dedim sonra eve geldiğimizde işte eşimle o konuşma geçti
Eşiniz çocuk istediğini söylediğinde açık açık ona güvenmediğinizi,onunla ayrı bir aile olduğunuzu hissetmediğinizi, baş başa belki ilk yurt dışı tatilinize bile ablasını sürüklediği için tepki gösterdiğinizde, sizi evliliğinizle tehdit ettiğini açık açık konuşun. Baba olmak istiyorsa önce ayrı aile olduğunuzun bilincine varsın.Aslaaa evlenmez benim görümce bi tuhaf çocuk gibi hareketler sözde 40 yaşında ama beyin olarak 5 yaş gibi davranıyor allah sonumuzu hayır etsin eşim de çok çocuk istiyor ama çocuk yaparsam herşey daha kötü olacak biliyorum
annenide götür ozaman, yaslarda uyuyor görumceyleKardeşim yok ablasıyla annem arasında 5 yaş var ben annem ve eşimle tatile gitme planı yapsam acaba gerçekleşir miydi düşüncesiz bu insanlar
Yapma asla çocuk yapmaAslaaa evlenmez benim görümce bi tuhaf çocuk gibi hareketler sözde 40 yaşında ama beyin olarak 5 yaş gibi davranıyor allah sonumuzu hayır etsin eşim de çok çocuk istiyor ama çocuk yaparsam herşey daha kötü olacak biliyorum
Senin yerinde olsam eşinden önce ben derdim iptal gitmiyoruz diye bizde ilk kez şehir dışına gezmeye gidecektik gorumcem eşime kızı vardı 11yasinda benim dayım olsa beni götürürdü fln dedi eşimde dayısı üzülme senide gotururz gelirsin dedi bende eve gidince esime cocukmu bakacağım gezecekmiyim aynı yaşlarda çocuğum olsa götüreyim ki yinede sorumluluk alıp götürmem yol halı bu gideceksek beraber gidelim yoksa hiç gitmeyelim demstim o gunden snra hiç kimseye teklif etmediMerhaba herkese uçak biletlerinde kampanya varmış eşimle yurt dışı tatili planlamıştık sonra dün görümcemle bir araya geldik görümceme dedim ki böyle böyle bir kampanya var istersen sende yararlan eşim direk konuya atladı senle birlikte gidelim diye görümcem başta yok mok tek giderim ben dedi sonra olay birden birlikte tatile gitmeye döndü
Sonra bende buna bozuldum kayınvalidemlerdeyken eşime odada dedim ki tatil planı yapmadan bana da danısırsan sevinirim ikimizde çalışıyoruz senede bir hafta iznim var ondada senle bas basa olmak istiyorum dedim üstelik henüz 5 aylık evliyiz eşimde dediki bu hareketlerini hiç sevmiyorum ablamla gitsek ne olcak sanki sen resmen sidik yarıstırıyorsun dedi bana ben şok oldum sen beni ikilemde bırakıyorsun o benim ablam sen anlamazsın tek başına tatile gitmesine içim el vermedi dedi dedim ki biz bir aileysek artık banada danışman lazım kafana göre iş yapamazsın dedim o da dediki tatil planı iptal gitmiyoruz dedi bıktım artık ya bizi ablasıyla bu hale getiren kendisi ama farkında değil sıkıldım artık ablası da az değil çaktırmadan laf sokmaya bayılır imdaaatt bunaldım
Madem ablasının huyunu biliyorsunuz neden ortaya düştünüz ki sen de yararlan diye. Kendiniz etmişiniz valla.Merhaba herkese uçak biletlerinde kampanya varmış eşimle yurt dışı tatili planlamıştık sonra dün görümcemle bir araya geldik görümceme dedim ki böyle böyle bir kampanya var istersen sende yararlan eşim direk konuya atladı senle birlikte gidelim diye görümcem başta yok mok tek giderim ben dedi sonra olay birden birlikte tatile gitmeye döndü
Boşanmayı düşünüyorum ne olursa olsun alacağım arabayı diyor ailemle paylaştım babam hemen gelsin demiş nasıl olacak bilmiyorum ama boşanacağızKonu sahibi ne yaptınız diyeceğim ama uzun süre girmediğinize göre barıştınız.genelde öyle oluyor da