Görümceyle yurt dışı tatili

Merhaba herkese uçak biletlerinde kampanya varmış eşimle yurt dışı tatili planlamıştık sonra dün görümcemle bir araya geldik görümceme dedim ki böyle böyle bir kampanya var istersen sende yararlan eşim direk konuya atladı senle birlikte gidelim diye görümcem başta yok mok tek giderim ben dedi sonra olay birden birlikte tatile gitmeye döndü
Sonra bende buna bozuldum kayınvalidemlerdeyken eşime odada dedim ki tatil planı yapmadan bana da danısırsan sevinirim ikimizde çalışıyoruz senede bir hafta iznim var ondada senle bas basa olmak istiyorum dedim üstelik henüz 5 aylık evliyiz eşimde dediki bu hareketlerini hiç sevmiyorum ablamla gitsek ne olcak sanki sen resmen sidik yarıstırıyorsun dedi bana ben şok oldum sen beni ikilemde bırakıyorsun o benim ablam sen anlamazsın tek başına tatile gitmesine içim el vermedi dedi dedim ki biz bir aileysek artık banada danışman lazım kafana göre iş yapamazsın dedim o da dediki tatil planı iptal gitmiyoruz dedi bıktım artık ya bizi ablasıyla bu hale getiren kendisi ama farkında değil sıkıldım artık ablası da az değil çaktırmadan laf sokmaya bayılır imdaaatt bunaldım 😭😭😭
Ya bu kadar aynı olabilir. Benmki de bunun kayınvalide belası versiyonu. Ne mi oluyor? Dua et o görümcen evlensin, yoksa ben 7 yıl önce senin gibi 5 aylık evliyken boşanmadığıma öyle pişmanım ki. Çocuk istiyordm, yeni evlilik vs yemedi cesaret edemedm. Düzelir sandm biter sandm. Benm kayınvalide eşinden ayrı eşim de tek çocuk tam bir bela şuan tepemde. Kadın uzak dursa eşim niye annemi yemğe çağrmadn nye anneme şnu yapmadn diye diye bitrdi ilişkimizi. Zaten kadınla birbirmizden nefret ediyoruz, eşim de tuz biber ekiyor. Düzelen ne mi oldu? Çocuğumz oldu az biraz aile oldgmuzu anladı gibi ama bende herşey bitti içim bomboş buz gibi. Çocuğum çok mutlu evde, onun düzenini bozmak istemesem şmdi bile boşanırdım

Ya bu kadar aynı olabilir. Benmki de bunun kayınvalide belası versiyonu. Ne mi oluyor? Dua et o görümcen evlensin, yoksa ben 7 yıl önce senin gibi 5 aylık evliyken boşanmadığıma öyle pişmanım ki. Çocuk istiyordm, yeni evlilik vs yemedi cesaret edemedm. Düzelir sandm biter sandm. Benm kayınvalide eşinden ayrı eşim de tek çocuk tam bir bela şuan tepemde. Kadın uzak dursa eşim niye annemi yemğe çağrmadn nye anneme şnu yapmadn diye diye bitrdi ilişkimizi. Zaten kadınla birbirmizden nefret ediyoruz, eşim de tuz biber ekiyor. Düzelen ne mi oldu? Çocuğumz oldu az biraz aile oldgmuzu anladı gibi ama bende herşey bitti içim bomboş buz gibi. Çocuğum çok mutlu evde, onun düzenini bozmak istemesem şmdi bile boşanırdım
Aslaaa evlenmez benim görümce bi tuhaf çocuk gibi hareketler sözde 40 yaşında ama beyin olarak 5 yaş gibi davranıyor allah sonumuzu hayır etsin eşim de çok çocuk istiyor ama çocuk yaparsam herşey daha kötü olacak biliyorum

Ya bir de sinir olduğum nokta görümcemin amaçlı tatili bedavaya getirmek sende gel deyince hemen kendine uygun tarih aralıgı buldu aaa buldum hadi alalım falan dedi eşim kredi kartını uzattı görümcemi de biz karsılayacagız yani 40 yaşında çalışan kadın tatil beleşe geliyor oh ne güzel hayat valla bende sonra bakarsınız acelesi ne dedim sonra eve geldiğimizde işte eşimle o konuşma geçti
Ne olursa olsun gitme madem esin öyle dedi. Benim eşim böyledir. Hakli oldugina inabiyorsa, o zaman gitmiyoruz diyemem asla, rest çekemem. Geri adım atmaz sorun hallolalana kadar. Ister başkası duysun ister rezil olalım ister para gitsin. Ben de o yüzden asla ona rest çekmem.

Kadını haber veren sizsin kadıncağızı ben tek giderim demiş sizin benim kardeşim de olsa yalnız gitmeme razı olmazdı. Eminim sizin kardeşinizde. Eşinizin yanlış yaptığını düşünmüyorum.

Aslaaa evlenmez benim görümce bi tuhaf çocuk gibi hareketler sözde 40 yaşında ama beyin olarak 5 yaş gibi davranıyor allah sonumuzu hayır etsin eşim de çok çocuk istiyor ama çocuk yaparsam herşey daha kötü olacak biliyorum
Eşiniz çocuk istediğini söylediğinde açık açık ona güvenmediğinizi,onunla ayrı bir aile olduğunuzu hissetmediğinizi, baş başa belki ilk yurt dışı tatilinize bile ablasını sürüklediği için tepki gösterdiğinizde, sizi evliliğinizle tehdit ettiğini açık açık konuşun. Baba olmak istiyorsa önce ayrı aile olduğunuzun bilincine varsın.

Cocuk yapmayin,esi iz adam olmadan,geliyorsa gelskn gelmiyorsa siz gidin tatile oda ablasini beklesin,kafasina gore plan yapmasin,siz onun cocugu degilsiniz vazgectim otur nesi

Büyük konuşmayayım ama daha 5 aylık evliyken, cicim aylarında kocamla sevişmeyi öpüşmeyi düşünmemiz gerekirken ablasıyla beni aynı kefeye koymaya kalkarsa onun ağzından burnundan getiririm. Ne demek sidik yarıştırıyorsun yok ikiniz de benim için aynısınız. Defol git o zaman pvenk ablanın yanına. Ben çocuk muyum da koca kişisi ebeveyn gibi kafasına göre tatil iptal edecek. Ay bu erkekler kendilerini paşa torunu falan sanıyor.

Ellerde ne kardeşler varmış😂 üzülme biraz uğraştırır ama geçer bu günler evliliğin ilk zamanları herkesin ailesi kıymete biner. Zamanla aslolan birbiriniz olacaksınız.​

Merhaba herkese uçak biletlerinde kampanya varmış eşimle yurt dışı tatili planlamıştık sonra dün görümcemle bir araya geldik görümceme dedim ki böyle böyle bir kampanya var istersen sende yararlan eşim direk konuya atladı senle birlikte gidelim diye görümcem başta yok mok tek giderim ben dedi sonra olay birden birlikte tatile gitmeye döndü
Sonra bende buna bozuldum kayınvalidemlerdeyken eşime odada dedim ki tatil planı yapmadan bana da danısırsan sevinirim ikimizde çalışıyoruz senede bir hafta iznim var ondada senle bas basa olmak istiyorum dedim üstelik henüz 5 aylık evliyiz eşimde dediki bu hareketlerini hiç sevmiyorum ablamla gitsek ne olcak sanki sen resmen sidik yarıstırıyorsun dedi bana ben şok oldum sen beni ikilemde bırakıyorsun o benim ablam sen anlamazsın tek başına tatile gitmesine içim el vermedi dedi dedim ki biz bir aileysek artık banada danışman lazım kafana göre iş yapamazsın dedim o da dediki tatil planı iptal gitmiyoruz dedi bıktım artık ya bizi ablasıyla bu hale getiren kendisi ama farkında değil sıkıldım artık ablası da az değil çaktırmadan laf sokmaya bayılır imdaaatt bunaldım 😭😭😭
Senin yerinde olsam eşinden önce ben derdim iptal gitmiyoruz diye bizde ilk kez şehir dışına gezmeye gidecektik gorumcem eşime kızı vardı 11yasinda benim dayım olsa beni götürürdü fln dedi eşimde dayısı üzülme senide gotururz gelirsin dedi bende eve gidince esime cocukmu bakacağım gezecekmiyim aynı yaşlarda çocuğum olsa götüreyim ki yinede sorumluluk alıp götürmem yol halı bu gideceksek beraber gidelim yoksa hiç gitmeyelim demstim o gunden snra hiç kimseye teklif etmedi 😂

Biz ilk defa annem babam ben kardeşim tatile gidecektik. Ben 10 yaşında falanım. Birgün öncesinde amcamın kızı bize geldi 18-20 yaşında o da. Ben dedim yarın tatile gidiyoruz. Annem mutfağa gitti geldi amcamın kızı demesin mi spizella beni çok çağırıyor sen gelmezsen ben de gitmem abla nolur gel diyor diye. Annem sinir oldu bana, anne valla ben çağırmadım diyorum, babama söyledik babam ailesine çok düşkündür tabi gelsin yeğenim o benim dedi adam dünden razı çıktı. 1 hafta takıldı peşimize ailecek bi kere bişey yaptık onda da sonuç bu.

bu olay da bana bunu hatırlattı. Bence asıl görümcede problem 3. Kişi olarak napacak yanınızda
Kendisi hiç kabul etmemeliydi

Madem ablasının huyunu biliyorsunuz neden ortaya düştünüz ki sen de yararlan diye. Kendiniz etmişiniz valla.

sız ne demeye gorumcenıze boyle kampanya var ıstersen sende ayarlan dedınız kı
fırsat bu fırsat cokmusler resmen
oyle aıleden boyle koca cıkar sasırmadım
gorumcenın benım ne ısım var yahu sıze ıyı eglenceler demesı gerekırdı demedıgı ıcın kocanızın da boyle zıhnıyetde olması normal boyle seyler kultur meselesı cunku

X