Görümcem Tek Maaş İle Bunu Nasıl Başarabiliyor Aklım Almıyor .

Bunu kendi evladımda yasadım gecen yıl o hafta çok şıkışıkdı elim ve yavrumun aglamasına ragmen alamadım sonrasında telafi ettim ama neye yarar
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
AminAllah herkesin kazancına 500.000 bereket versin...

Akilli kadın bütçesini iyi planlıyor tek açıklaması bu anlattiklarinizin..
Mutfak masrafindan kisiyordur, elektriği suyu daha dikkatli kullanıyordur.Kıyafet alırken indirimleri takip ediyordur..Sigara zaten en büyük masraf icmiyorlarmiş..

Para biriktirmesinde en önemli noktada kredi kartı kullanmamak bir bankacı olarak söylüyorum bunu sanki bedavaymis gibi harcayıp harcayıp içe girip sonra o borçlarda bogulan çok fazla kişi var.
Eğer para biriktirmek istiyorsaniz bıkac ayda kart borcunu sonlandirin ve sadece kazanılan parayla evinizi idare edin mesela maaşı aldığınız gün 2800 maaş demişsiniz en azından 300 lirasını kumbaraniza atın 2500 ile evi gecindirin.. 300 lira çok az demeyin senede 3600 lira eder..

Kimi insanlar giyim konusuna fazla önem verir. Sen evinin ihtiyaçlarını çocuklarınınkileri ön planda tutup giyim konusunu ikinci plana atarken kimisi için giyim önce gelir. Bir de kimisi beceriklidir giyim konusunda. Ucuza bulur denk getirir yakıştırır. Basit parçaları kombin yapar çok şık durur

Benim ev kredim var
kızımın bakım masrafları
kalanı da kk kesiliyor.
kk hayatımızdan çıkartmak gerekiyor.
taksit işi iyi değil.
karta yatırdığım para elime geçse
biraz birikim yaparım ihtiyaclarımı alırım bir kısmıyla mesela
exra cıkan harcamaları birikimden kullanılabilir gibi
döngü oluşturmak lazım.
uygulayacagım inş bu sistemi

Yardımsız yaptığı ne belki belki eşinin ailesi destek çıkıyordur bunu bilemezsiniz ki kendisi birşey yapmıyorsa yardım eden yoksa bunu yapması imkansız bence canınızı boşyere sıkmayın.

Istanbulda iyi bir semtte oturusan sansa belki 2 bine ev bulursun
Bunlara bayagi bir istanbul disi sanirsam.
Hem belki es is yapiyordur esi yada kendisi.
Esinin ailesinden kalma bir seyler vardir.
Niye kendi ailenizi baskasi ile kiyasliyorsunuz ki

Alışveriş kültürü denen bişey var.Görümceniz ucuzlukları ve fırsatları değerlendiriyodur.Seneye yaz için tatili şimdiden alırsanız bazı firmalar yüzde elliye yakın indirimle satıyor mesela.Ben de çok takip ederim ucuzlukları.

Mesela oğlum 2 aylık ama geçen carter’sın 3 yaş için bi botunu 15 liraya aldım üstelik sıfır ikinci el de değil.Ve diğer her şeyini de çok iyi markalardan çok ucuza aldım.Çok sıkı takip ederim ucuzlukları ve sırf bu şekilde binlerce lira kar ettim bebek ürünlerinde.

Konuyla çok alakasız ama nerden takip ediyorsunuz, site mi, mesaj mı geliyor, söylerseniz çok sevinirim

Yemeden içmeden de çok fark eder, bir de söylemişler yardımsız olduğunu nerden biliyorsunuz diye.Belki adamın sadece primiydi o, yada önden avans yatırmışlardı, tam maaşını bilemezsiniz ki..
Ayrıca mutfak salca kaynatmakla reçelle bitmiyor, meyvesi sebzesi, bakliyatı, unu, şekeri, yağı, kuruyemişi hele ki çocuk varsa herşeyi eti sütü balığı yemesi lazım, ama ne yiyip içiyorlar bilemezsiniz.. Belki kahvaltı da salca ekmek yıyor..
Eşinizin bunların hesabını yapıp, size yüklenmesi hoş değil.
Herşey kalite kalite. Ben şahsen çocuğuma kıyafeti değil ama gıdanın en iyisini, en doğalını vermeye çalışıyorum, en çok para buraya gidiyor.
Üst baş uygun fiyata bulunur, tatil bulunur..
Sizde geciniyormuşsunuz, çok şükür deyin geçin, yada geliri arttırmanın yollarını arayın..

Ben izmirde yasiyorum şöyle soyleyeyim 25tl ye bile orjinal gibi cakma cantalar var ve ustelik kaliteli. Kol cantami 2 senedir valiz gibi dolduruyorum (defter, su, yiyecek vs) hic bisey olmadi.

Cok fazla outlet magaza var. Magazada 80 90tl lik gomlekleri 20 ye aliyorum ya lekesi oluyor ya dugmesi eksik. Yikayinca geciyor, dugmesinide dikiyorum

Bunun disinda internet alisveriside uygun fiyatli. Magazasinda 400tl olan botu 150tl ye aldim ve su gecirmiyor.

Bu tip yerlerden alisveris yapip, para biriktiriyor olabilirler

Ağzımdan aldın. Ağzına sağlık. Bir tane dedim normal yorum yok mu. Herkes üstüne gitmiş. Arkadaşın amacı kendi yanlışı hatası varmı onu bulmaya çalışmak. Nerelere çekilmiş konu.

Ağzımdan aldın. Ağzına sağlık. Bir tane dedim normal yorum yok mu. Herkes üstüne gitmiş. Arkadaşın amacı kendi yanlışı hatası varmı onu bulmaya çalışmak. Nerelere çekilmiş konu.
Arkadasın hatası yok, ama eşinin bu konudan eşine yüklenip kendisini savurgan hissettirmesi hoş değil sadece..

Başlıktan aha görümce çekemeyen gelin demiştim ama yanılmışım canım. Aslında kız kardeşi ile karısını kıyaslayan bir koca varmış. Kadın veya kocası ek iş yapıyorlardır belki veyahut maaşı sızın öğrendiğiniz kadar değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…