- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
Duygu sömürüsü yapıyor işteBana kalsa hiç göresim yok da bu yaz gelemeyeceğimizi öğrenince ağlaşmaya başladı ben torunumu çok özledim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duygu sömürüsü yapıyor işteBana kalsa hiç göresim yok da bu yaz gelemeyeceğimizi öğrenince ağlaşmaya başladı ben torunumu çok özledim diye
Tapu eşim ve kardeşinin. Ortak tapu. Ay ne alaka bana kalacak diye tadilat yapayım, bana kalana kadar 10 kez daha tadilat ister o ev. Tadilat zaten yapılmıştı, eşim ailem emekli yük olmasın yazın gidince biz de kalıyoruz diye masrafı bölüşmek istedi, ben de saf saf tamam dedim. O da pişman ben de.Yazlığın ortaklığımı olur Allah aşkına
Tapu kv denin üzerine büyük ihtimal?
Bizim yazlığımız ölene kadar bizim, sonra kızların. Yaşlanınca gitmek istemem, belki bakımı zor gelir vs derim kızlara biraz sen biraz sen kullanın diye, ama yinede benimdir yani canım isterse satarım canım isterse boş bırakır çürütürüm. Yaşadığım sürecede çocuklar yok senin yok benim diyemezler.
Tadilatada karışmanız evi sizinde sahiplenmenizden, nasılsa bize kalacak diye hesap yapamanızdan. Yoksa senede 1 ay kullandoğınız yere niye para dökesiniz
İnanın hiç ondan gelecek parada gözüm yok. Allah başka yerden nasip etsinEsinin aklina girip yazligi sattirip yari parasini al turkiyede emlak artik çok pahalı yury disinda daha kolay ev alirsin o para gelirse.
İzin almadan gorumce otursun diye bosa mi tutacakcasiniz yazligi ?hatta kv citlat biraz kudursun
Enayi yerine konmaktan?Şu konuyu evlat olarak açsanız haklısınız. Ama siz o evin yılda 1 yurtdışından gelen gelinisiniz. Yani gerçekten hiç bana ne diyor musunuz? Ben eşime kimden ne kalacak bilmem. Çünkü bana ne? Miras hakkını yerlerde yerler ne yapayım, eşimin problemi. Siz niye bu kadar dertleniyorsunuz?
En başta hayatta olan insanın mirası olmaz. Yarın kafaları atar, dünya turuna çıkmak için her şeyi satıyoruz derler. İkinci olarak potansiyel miras sizin bile değil.Enayi yerine konmaktan?
Yerinizde olsam ortak olan yazlığı satar paramı alır kendime ayrı bir yazlık alırım yada farkli bir yatirim.
Görumceniz evleniyor ne malum o adamada para yedirmeyecegi borclanmayacagi elinizdeki avucunuzdakide gidecek belki.
Eşinizin ailesi umarım tapuyu değilde oturum hakkini veriyordur diger evin.
Keşke yapsalar, daha memnun olurum. Kendi malları kendileri yiyor derim. Onu da yapmıyorlarEn başta hayatta olan insanın mirası olmaz. Yarın kafaları atar, dünya turuna çıkmak için her şeyi satıyoruz derler. İkinci olarak potansiyel miras sizin bile değil.
Yok yok yanılıyorsunuz milyonda bir değil artık artık kız çocuğu nimet sayılıp erkek çocuğu yerden yere vuruluyor. Yeni trend bu. İmza: 2 oğlan anasıTürkiye’de gerçekten de oğluna değil kızına yağdıran aile milyonda birdir o da bana denk geldi ya şaka bi yana kimseye yağdırılmasın hakkaniyetli olunsun
Benim de oğlum var ben de hazır evi olan bi kıza vermeyi düşünmeye başladım, gitsin otursun kaynanasının evine. Kira ödeyeceğineYok yok yanılıyorsunuz milyonda bir değil artık artık kız çocuğu nimet sayılıp erkek çocuğu yerden yere vuruluyor. Yeni trend bu. İmza: 2 oğlan anası
bu çok yanlış bi düşünceo evlerden vakti gelince birşeyler evlatlarımıza kalacaktı.
Başka yatırımlarımız, evimiz vs var demiş size ama konuda dikkat ettiyseniz kiradayız ev almak istiyoruz tek maaşlıyız her şeyden kısıyorum vs diyor. Konu sahibinde biraz kıskançlık sezdim. Görümce 45 bin maaşla nasıl olur da ev sahibi olurMirasin ve bekarken alinanlarin bir farki yok ki. Yasal olarak eşler miras üzerinde de hak sahibi degiller yani esinize gececek miras sizinle ortak olmuyor.
Yani kendi maliniz var madem bu kadar diger mallarin hirsina gerek var mi bilemedim. Bir daha tadilat parasi vs yollamassiniz daha iyi olur.
Evet ölümde miras kalacak ama insanlar hayatta ve kendi emekleri, ömürlerini verdikleri mallari bu kadar sahiplenmeyin.
Kiza mi yagdiriyorlar, yoksa sizden mal mi kaciriyorlar? Bu açıdan degerlendirdiniz mi?Türkiye’de gerçekten de oğluna değil kızına yağdıran aile milyonda birdir o da bana denk geldi ya şaka bi yana kimseye yağdırılmasın hakkaniyetli olunsun
Enişte beyi görme şerefine nail olamadığımız için nasıl biri olduğunu bilmiyoruz.Bebişim 1 haftada tanıdığın adamla evlenme işi yalan bence bunlar size bariz tuzak kurmuş. Tadilatı bunlara yıkalım demiştir o görümce. Ben olsam açarım görümceyi, oturacaksa evin yarı parasını verip hissenizi alsın, oturmayacaksa da satın parayı bölüşün bir de tadilata koyduğunuz paranın yarısını isteyin. Garip bir aile düğübe çağırmayan kardeş ne demekevlendiği adam nasıl , normal biri mi???
Enişte beyi görme şerefine nail olamadığımız için nasıl biri olduğunu bilmiyoruz.
Hanımefendi niye kıskanayım, Türkiye’de kalsaydım maaşım zaten 45 binden fazla olacaktı, kaldı ki şu an aldığım işsizlik maaşım da 45 binden fazla yapıyor. Başka yatırımlarımız ve evlerimiz var ama Türkiye’de. Kirası geliyor mu geliyor ama Euro ya çevirince öyle aman aman da yapmıyor. Yıllarca çalıştık ama TL kazandık. Benim alacağım ev Euro olduğu için bütçeme dikkat edip kenara para atmaya çalışıyorum. Görümcem ev sahibi olsun tabii Allah daha çok versin. Benim söylemek istediğim o değil kiBaşka yatırımlarımız, evimiz vs var demiş size ama konuda dikkat ettiyseniz kiradayız ev almak istiyoruz tek maaşlıyız her şeyden kısıyorum vs diyor. Konu sahibinde biraz kıskançlık sezdim. Görümce 45 bin maaşla nasıl olur da ev sahibi olur
Düğün yok apar topar nikah kıyıldı biz foto moto görmedikBence açıkgöz bir tip, para yemeye gelmiştir... Düğün fotosu gördünüz mü bari