• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Nasıl ya papatyaya benziyor deme şimdi ortaları sarı sarı hadi canım
Canim etekleri tuldu ustude dantel gibiydi. Asaydan yukari kadar kucuk kucuk papatyalar (ciceklerin ortasi saridi) vardi gelinlikte. Papatyalarda sanki kagitan yapilmis gibidi ama öyle bir gelinlik dunyada olmadi tek onda herkes onu kiskanmis

Komik mi denir bilmiyorum ama benim de bir anım aklıma geldi.Görümcemi kocasıyla ben tanıştırdım neyse tatlı yenecek enişte bey bana yenge kıyafet sececegiz sen de gel yardımcı olursun uygun yerleri bilirsin dedi.Tamam dedim.(Benim görümce daha önce bana yapılan nisan alışverişinde abiye bakarken ,tanınmış bir magazaya girdim, pahalı gibi laflar etti kv ile birlikte, bnm de cnm sıkıldı gittim neredeyse yarı fıyatına olan başka yerden bir abiye aldırdılar bana.Tatlı günü ne göreyim pahalı dururmumuz yok diyen bu kv ile görümce ordan kıyafet almışlardı.Siz geline ucuz giydirin gelin onlar olacak ya)Ben de yardım edeyim dedim aman bnm görümce bin takla attı gelmemem için yok tek gideceklermiş bla bla.Tamam dedim ona da dedim ki madem alacan bari ne tarz ne tarz istiyorsun benzer olmasın.Bileme kem küm etti maksat fire vermemek.Ben de gititm avm ye mini siyah üstü dantelli çok şık bir elbise abiye gibi altınada parlak topuklu, bot aldım.Gıcıklık etti ya abiyemi sakladım göstermedim.Neyse kuaföre gittik aman herkeze (bnm görümce,elti,yeğeni,görümcenin görümcesi)aynı saç yaptılar bukleli saçlar ben de dedim ki bari benim ki farklı olsun o bukleleri toplattım dağınık topuz gibi birşey oldu.Ben abiyemi evde giymiştim.Sonra tatlıya geldik ki ne göreyim inanın ki herkes siyah giymiş, görümcem de dahil, o da kısa bir elbise çok sade ,kadar kısa topuklu ayakkabı ama hani yaşlılar giyer o türden.Gelenler beni gelin sanmışlar.Görümce beni görünce zaten şok oldu resmen morardı.Ben de dedim ki keşke rengini söyleseydin bari, ne bileyim sen gelinsin renkli giyersin diye düşündüm dedim çıt yok.Not:Ben şık elbise almak istedim yalan yok ki beni bilir aldımı güzel alırım ve uygun da bulurum.Hanımefendinin amacı ben uygun yere götürürüm diye korkmuş, sonradan öğrendim ki daha önce önünden bile geçmediği magazadan giyinmiş ve ayakkabı da en ünlü ayakkabıcıdan ayrıca çok pahalı.İlla ki pahalı giyinmek gerekmiyor zevk için gerçekten güzel ve ucuz kıyafetler de bulabiliyoruz.

Canim etekleri tuldu ustude dantel gibiydi. Asaydan yukari kadar kucuk kucuk papatyalar (ciceklerin ortasi saridi) vardi gelinlikte. Papatyalarda sanki kagitan yapilmis gibidi ama öyle bir gelinlik dunyada olmadi tek onda herkes onu kiskanmis
Bencede dünyada yok öylesi:KK57:

Komik mi denir bilmiyorum ama benim de bir anım aklıma geldi.Görümcemi kocasıyla ben tanıştırdım neyse tatlı yenecek enişte bey bana yenge kıyafet sececegiz sen de gel yardımcı olursun uygun yerleri bilirsin dedi.Tamam dedim.(Benim görümce daha önce bana yapılan nisan alışverişinde abiye bakarken ,tanınmış bir magazaya girdim, pahalı gibi laflar etti kv ile birlikte, bnm de cnm sıkıldı gittim neredeyse yarı fıyatına olan başka yerden bir abiye aldırdılar bana.Tatlı günü ne göreyim pahalı dururmumuz yok diyen bu kv ile görümce ordan kıyafet almışlardı.Siz geline ucuz giydirin gelin onlar olacak ya)Ben de yardım edeyim dedim aman bnm görümce bin takla attı gelmemem için yok tek gideceklermiş bla bla.Tamam dedim ona da dedim ki madem alacan bari ne tarz ne tarz istiyorsun benzer olmasın.Bileme kem küm etti maksat fire vermemek.Ben de gititm avm ye mini siyah üstü dantelli çok şık bir elbise abiye gibi altınada parlak topuklu, bot aldım.Gıcıklık etti ya abiyemi sakladım göstermedim.Neyse kuaföre gittik aman herkeze (bnm görümce,elti,yeğeni,görümcenin görümcesi)aynı saç yaptılar bukleli saçlar ben de dedim ki bari benim ki farklı olsun o bukleleri toplattım dağınık topuz gibi birşey oldu.Ben abiyemi evde giymiştim.Sonra tatlıya geldik ki ne göreyim inanın ki herkes siyah giymiş, görümcem de dahil, o da kısa bir elbise çok sade ,kadar kısa topuklu ayakkabı ama hani yaşlılar giyer o türden.Gelenler beni gelin sanmışlar.Görümce beni görünce zaten şok oldu resmen morardı.Ben de dedim ki keşke rengini söyleseydin bari, ne bileyim sen gelinsin renkli giyersin diye düşündüm dedim çıt yok.Not:Ben şık elbise almak istedim yalan yok ki beni bilir aldımı güzel alırım ve uygun da bulurum.Hanımefendinin amacı ben uygun yere götürürüm diye korkmuş, sonradan öğrendim ki daha önce önünden bile geçmediği magazadan giyinmiş ve ayakkabı da en ünlü ayakkabıcıdan ayrıca çok pahalı.İlla ki pahalı giyinmek gerekmiyor zevk için gerçekten güzel ve ucuz kıyafetler de bulabiliyoruz.
Aynen öyle :) güzel morarmis hehehhe :D o ani ceksedin keskeee

Hahahahaha double gelin olmuşsun iyi olmuş ama ohhh

Bencede dünyada yok öylesi:KK57:
Dügünden önce hic kimseye göstermedi ne eltilerine ne görüncelerine nede damata :D tek kiz kardesi annesi biliyordu:D bu salona bir girdi biz sokkkkkk dedim gelinimiz cok güzel gelinlik almis diyordunuz bumu dedim hepsinden ayni cumle gormemistikkiii...
Sonradan acik acik dedim ben seni daha zevkli saniyordum o gelinlik neydi dedim. Neymis ne kataloglar istedi onu sen biliyormusun diktirdigim yer cok zevklisiniz dedi provada goren hayran kaldi bakan tekrar bakti dedi hehe:D

Sevgilimin babası kanseri yeni atlattı daha tedavisi devam ediyor bile denilebilir onu üzmek hiç istemiyorum bu şekilde evlatlarına çok düşkün bir adam benim yüzümden üzülürse vicdanım rahatsız olur.
Bence çocuklardan birini sal üzerine meyve suyu döksün en vişnelisinden bu iş tamamdır böyleleri bunu hak eder anladığı dilden konuşmak lazım hiç muhatap olma bence

Bir çocuğu ayarla çay kahve felan döksün yansın aldığına pişman olsun Allah'ım ya görünmeye bak sanki bir kardeşinin tursununu kuracak te Allah'ım ya yada durma direk saldır boğazına utanmaz diye :sinirli:

Bırakın giysin. Başrolde olan sizsiniz. Kimse gidip geline bak görümceyle aynı giymiş demeyecek, görümceye bak gelinin elbisesinin aynısından almış diyecek.

Eki Görüntüle 2036425
Özel mesajlarımdan baktım buldum meşhuur tacı :KK70: anılarımızı yad edelim.
Eki Görüntüle 2036428
Bu da düğün günü elti ve kocası :KK70:
Allahım su an uyandım kk da neler olmuş bakayım dedim. Şokkkk. Gelinle damat sandım. Kafam döndü.
Bende ufak bisey yazayim.
X evleniyor. Kaynanası gelinlik giymeden evlenmiş. X in kocası olacak Y gelip annemde gelinlik giymek istiyor demiş.
X kızımızda annen yakıştırıyorsa giysin, millet neresi ile güler, neden kızı evlendiğinde giymemiş de bizde giymek istiyor demiş. Kadın baya niyetliydi.
Düğün günü baktık da gelinlik giymemişti.
Ama bu elti valla oldu olacak arabalarını da süsleselermiş :):):):)

KV ile konuşsan bir akıl versin görümcene. Kendi aklı yetmiyor belli bazı şeylere. Allah akıl fikir versin size de sabır.

Bak gene cinleri tepeme çıktı çünkü benim aptal görümcem geldi aklıma. Benimki de gitmiş kına da taç almış kendine kına da düğünde taç takacakmis. Hiç birşey demedim o zaman ki aptalligimla ama allahtan kuaför sacmalama olur mu öyle şey tacı gelin takar sadece dedi de takamadi hasbaaam hatta onun tacı daha çok uydu benim kiyafete kuaför onun tacını bana taktı çatlasın ;)

Size bişe diyeyim mi bence üzülmek yerine sevinin
Demek ki nasıl kıskandı ki sizi taklit ediyor
Unutmayın taklitler asıllarını yaşatır :KK66:
Ayrıca emin olun rezil olacak olan o sana özendiği gün gibi ortada olacak millet onu ayıplayacak ve eğer siz hiçbi tepki vermezseniz geline bakın ne kadar asil ne kadar efendi çıtını bile çıkarmadı diyecekler ve puanlar sizin olacak :)

Edit: bu arada elbise şahaneymiş
Şimdiden mutluluklar dilerim

Nişanlına söyle sana en güzelinden en kalitelisinden yeni bir elbise alsın. Yoksa bu elbiseyle nişan yapamam de.

Ne cahil ne kıskanç ne haset bu tür kadınlar. Ben normal günde bile birisiyle aynı kıyafeti giymem.

Back