gorumce oldugumu iliklerime kadar hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya ciddiye almiyorum tamam mi boyle konusurken falan bu sefer de diyor ki yassy her seyle dalga geciyor. ya hajshsjshsjs dalga gecmesem sana nasil tahammul edeyim kadin :KK70:

babama anlatsam tatsizlik cikabilir ya. abimle babam sunun surasinda 3 belki 4 yildir gorusuyorlar oncesinde kuslerdi. ama tabi yengenin babamdan firca yerkenki halini de merak etmiyor degilim ahsjshjssh
Çıksın o tatsızlık. Neden her canları istediğinde canını sıkabilsinler?

valla yassy konularinin hepsini zevkle okuyorum....

tecrübem yok... görümce olamiyorum ...
ama sizin gelin fena, resmen kendini bir sey saniyor... ben yabanciyim edalarina bürünmüs...
esi türk sonucta o cocuklarin türkce bilmeye hakki var.
kendi dilini ögretiyorda, türkceye gelince mi tü kaka - ne bu, resmen ayrimcilik yapiyor!
babana söyle - ben olsam hepsini anlatirim

hatanin büyügü abinde tavri net degil. aman ha rus kadini kaybetmesin milletce cok deger veriyoruz :rolleyes:

Bence de olanları babana anlamalısın.Size ingilizce konuş falan diye baskı yapamaz.Çok garip yengeniz var azıcık türk geni mi var ne abini parmağında oynatmış.Bu arada yegenlerinin yaşına şöyle ifade kullanmisssin yanılmıyorsam biri 5 biri 3 yaşında diye bana biraz tuhaf geldi.Lafın gelişi mi yoksa onlarla da mi uzaksınız?

Bu rus kadınlar böyle mi hep acaba ya
Benim kuzenimin eşi de Rus. Bu Rus'un içinden bir kezban çıktı ki o da ne
Yok anan gelmeyecek yok kadın arkadaşlarınla görüşmeyi keseceksin falan.Görümcelerine laf sokmalar. Eş ailesine dair hiçbirşey beğenmemeler vs
Bir de Türk kadınlarını beğenmez bu erkekler.
Neyse...
Konuşmadığınız çok iyi olmuş. Kafanız rahat eder. Gelin hanımdan çok abime kırılırdım ben şahsen. Hatta o kadınla aram düzelir abimle düzelmedi. Tabi siz benim gibi kinci olmayın.
Ama babanıza söyleyin bence. Bilsin ne mal olduklarını.

Yengeniz kesinlikle haksız.Ama bu durum maalesef sizi aklamıyor :) Yazlık olayında sanırım ben de biraz bozulurdum yengenizin yerinde olsaydım.Kusurum olursa affola ancak sanki siz de biraz yengenizin açığını arıyor gibisiniz.

Şu üniversite mevzusuna gelince abinizle bakışıp gülmeleri olayı önceden kendi aralarında konuşmalarını düşündürttü ki tahminimce siz de böyle düşünüyorsunuz.Burada daha çok hatalı olan abiniz.

Baba konusundaki tepkiniz biraz ağır geldi bana.Akademik bilginiz,meslek hayatınızın kalitesinden çok daha zekice oturtabilirdiniz yengenizi yerine.

Umarım karşılıklı olarak düzeltip mutlu olursunuz.Sevgiler
Ya konu sahibinin eski konusu vardı bu yenge hanım konu sahibi kanser tedavisi görürken bulaşıcı bir hastalık gibi çocukları sevmesine bozuluyordu. Bu kadın bana sırf bu sebebten bile bana çok çok itici geliyor cahil cühela.

Öyle bi yazmışsınız ki gülmekten ciddileşemedim :KK70:

Kadın rus değil bildiğin bizim köylü türk kızı. Sallamayın bence kadın size babanızın evinde hadsizlik yapıyorsa babanıza neden gitmek istemediğinizi söyleyin biraz fırça yesinler de hadlerini bilsinler.
Cümle cümle aklımdan geçenler 👍🏼

Ayyiiiiiķkkk ergen konusmalari 🤢

sizi gozardi ediyorum hala gelip yaziyorsunuz. sadece bu konuda degil diger konularda da benim yorumlarimdan sonra bu tarz seyler yazip polemik cikarmaya calisiyorsunuz. hanimefendicim ben sizin seviyenizi gordum, notunuzu da verdim. zorlamayin.

Şimdi tanıdık üye olduğu için 333 tane beğenmedim alacağım ama "yanılmıyorsam yeğenlerim 5 ve 3 yaşındalar " ne demek ya. Ben yeğenlerimin doğum tarihini geçtim doğdukları saate kadar bilirim, kendimi övmek için demiyorum olması gereken bu bence diyorum garip geldi orası. Yaşlarına bile emin olmadigim yeğenlerimi benle görusturmuyorlarsa da çok da umurumda olmaz ben nasıl teyzeyim ki de derim yani. Önün dışında gelin fesat orası belli.

benim annemle babam bosaninca abim yurt disina gitmisti liseyi universiteyi orada okudu. e tabi ben de kucuktum cok az gorustuk. ben abimle tekrar normal anlamda gorusmeye basladigimda yegenim vardi, ve bu yengeyle de evleneceklerdi. hicbirimizin haberi olmadi ne evlilikten ne de yegenlerden.

haklisiniz aslinda bilmem gerekir. ben cocuklari cok seviyordum gercekten onlarla vakit gecirmeyi de seviyordum. ben amerikadayken mesela aramizda bir bucuk saatlik mesafe vardi sirf cocuklarla oynamak icin giderdim. anneleri benim kanser tedavim devam ederken cocuklari benden uzaklastirinca ben de peki madem dedim. simdi yanimda olsalar bile cok yaklasmiyorum lazim degil yani. normal bir iliskimiz olsa dogruydu aslinda halalik muessesesine yakismaz bu tavrim. :KK70:

ben ne görümceyim ne de görümcem var. tamamen objektifim ikinizde birbirinizi kıskanıyorsunuz.

eger disaridan ben de onu kiskaniyor gibi gorunuyorsam bu beni uzer hdkdjdkdh

ben onun da beni kiskandigini sanmiyorum acikcasi ya. surekli bana bir laf sokma cabasindadir babanin sirtinda yasiyosun gibisinden. o kendi ayaklari uzerinde durmus yillarca anladigim kadariyla. bilmiyorum tabi insan akli hep farkli calisir

Öncelikle herkes kafasında beliren Rus imajını silsin:KK76:

Abileri yada kuzenleri Rusla evli olan arkadaşlarım o gelinlerden bahsettiklerinde cok şaşırmıştım. Hatta tripli sürekli açık arıyan bizim Türk kadınları onların yanında melek kalır belki de. Yengeniz de arkadaşlarımın anlattığı modelden tam. Sizi ya kıskanıyor yada sıkıntıdan saracak bir şey arıyordu sizi buldu. Yazlığa giderken çağırabilirdiniz ama sonuçta hoşlanmıyorsun ki çağırmamışsın. Bunu anladığı zaman o da mesafeli durup minimum ölçüde görüşebilirdi senle. Ama o içinde tutmayıp carlamayı seçmiş. Babana söyleyebilirsin ama ortalık karışır babamla abimin arası yine bozulur diye korkuyorsan babana bir şey deme. Onlar gideceği zaman bir bahane bulup gitmezsin anlamaz baban da.

Konuda suçlu olan abin biraz da. Kendi dilinin nasıl çocuklarına öğretilmesine izin vermez? Bence yengen yokken abinle konuşmak için rica et, güzellikle konuş. Yengemle bir sorunum yok ama sende dilimiz konusunda beni demeden bir orta yol bul eşinle diye. Kendisi Rusça ve ingilizce öğretmek istiyorken Türkçe de o çocuklara büyük katkı olur. Almanyada olan bir sürü akrabam var. Kimisi Yunan ve Rus’la evliler. Çocuklar anne babadan Türkçe Rusça yada Yunanca öğreniyor, yaşadıkları ülke nedeniyle Almanca İngilizce zaten öğreniyor etti 4 dil. Yani bu cok büyük bir şans aslında. Yengeniz bizim cahil dediğimiz kesimden gibi, ama eğitim de almış öyle yazmıştınız. Umarım halledersiniz sorunu.
gerçekten öyle... benim de abilerimden biri rus biriyle evli.ben herkesle geçinen bir tip olduğumdan bir sorunum yok ama diğer abimin eşiyle kavgalar ettiler, görüşmüyorlar. Aynı şekilde ben de olayları büyütüp trip atan biri olsaydım kesin biz de küs olurduk :KK48:. Ama tarzım değil. Açık sözlüler,bizim türkler gibi yüze gülüp arkadan sövmüyorlar ama onlar da çok fazla trip atıyor,ille de kendi istedikleri olsun istiyor vs vs.Ailesinde rus gelin olan kiminle görüştüysem hep benzer şeyler söyledi.

Ay tövbeler olsun ben ne okudum 😳
Burslu okullarda okumuş(çünkü özel üniversiteler öpücükle falan öğrenci alıyor, diğer devlet okulları inanılmaz zeka arıyor), iyi eğitim aldığını varsaydığım, bilmem kaç kat gelişmiş ülke topraklarında yasayan bu kadın sizden çocuklarına kanser mi bulasacak diye düşündü? 🤷🏼‍♀️
Elbette anlatın babanıza, belki abinize gösterdiği tepkiyle abiniz "bi dakika ben ne saçma bisey yaşıyorum" der.

eger disaridan ben de onu kiskaniyor gibi gorunuyorsam bu beni uzer hdkdjdkdh

ben onun da beni kiskandigini sanmiyorum acikcasi ya. surekli bana bir laf sokma cabasindadir babanin sirtinda yasiyosun gibisinden. o kendi ayaklari uzerinde durmus yillarca anladigim kadariyla. bilmiyorum tabi insan akli hep farkli calisir
Kıskanmak derken basit seviyede kıskançlıktan bahsetmiyorum aslında. Rakip görmek mi diyeyim alan savaşı mı diyeyim. Haklı haksız kim bilmiyorum, sanırım gelin haddini zaman zaman çok aşmış ama sizi de sessiz sakim kuzucuk olarak görmüyorum. Nasıl bir örnek versem size , 9 ay önce tayin oldum. Yeni bir ortama geldim. Ortamda herkesle aynı seviye ilişki kurdum , zamanla bazılarıyla yakınlaştım. Kimseyle tartışmam yok, gerginliğim yok. Eşim geçen hafta iş yerime geldi herkesle tanıştırdım kadın erkek. akşamına x hanımla aranda ne var dedi ? ne dedim ? sen ondan o da senden hoşlanmıyor dedi. Eşim odada toplamda 15 dk durdu ve hep müdürle sohbet etti ama hissetmiş. sebebini bilmiyorum muhtemelen kadın da bilmiyordur. Muhtemelen kümelerimiz kesişiyor bu da ikimizinde canını sıkıyor. Bahsettiğim şey böyle bişey.

Ahshsjfsjd ne okudum ben ya.
Babana bir sey söyleme tabiki, cocuk musunuz siz birbirinizi ebeveynlerinize sikayet edesiniz?
Gerci kadin abine sikayet etmis zaten de sen çocukla cocuk olma.

Ben kendi haline birakirdim. Abim de boyle sacmalasa cok pis dalga geçerdim kendisi ile :)

Şimdi tanıdık üye olduğu için 333 tane beğenmedim alacağım ama "yanılmıyorsam yeğenlerim 5 ve 3 yaşındalar " ne demek ya. Ben yeğenlerimin doğum tarihini geçtim doğdukları saate kadar bilirim, kendimi övmek için demiyorum olması gereken bu bence diyorum garip geldi orası. Yaşlarına bile emin olmadigim yeğenlerimi benle görusturmuyorlarsa da çok da umurumda olmaz ben nasıl teyzeyim ki de derim yani. Önün dışında gelin fesat orası belli.
Benim de okurken orası dikkatimi çekti ama hatırladığım konu sahibinin bir arada yaşayan bir ailesi yoktu. Zaten abi ile baba bile 3-4 yıldır görüşüyor sanırım. Bu sebeple abisi zaten yurtdışında, çocuk olduğunda görüşmedikleri dönemde olabilirler, aileye söylememiş olabilir. Yani bize garip geliyor kendi hayatımızla kıyasladığımız için. Sen yeğenlerinin doğum saatini bile bilirsin, ama bir başkası yeğeni olduğunu aylar sonra öğrenir.

S sassyassyy diğer konundan da biliyorum seni. Çok üzülmüş ve çok dua etmiştim. Bu konunu okuyunca da kendimi biraz vicdansız buldum. En zor gününde sana bunları yaşatan insanların yüzüne bakmazdım ben. Özür filan da dileme(ki dilememişsin) asla yaranamazsınız hep seni suçlu ilan edecek bir şey bulurlar. En iyisi muattap olma, babana da birlikte olmak istemediğinin nedenini çıtlat bence, çünkü bu yengedeki potansiyel ilk fırsatta babana ağlayıp aranızı açmak yönünde sanki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X