Görümce kayınvalide tartışma

Evett benimde düşündüğüm profil bu işte. Herkes çocuğunun iyi yerlere gelmesini ister zaten garipsemem ama çığır aşmaya basladi artık dediğiniz gibi oluyor sürekli eşimin içtiği sigara bile gözlerinw batıyor evet iyi bişey değil sigara keza alkolde öyle ama ayda 300 alkole 300 sigaraya veriyor diye kocamı bogazlamami bekliyorlar adam çalışıyor kapıma borçlu getirmiyor her hafta dışarda 400lira yemeğe veriyoruz mesela bu suanki enflasyonda çoğu aileye lux geliyor ben kızıma adidas ayakkabı alıyorum diye zorlarina gidiyor onlar aynı sizin dediğiniz gibi olsun istiyor ben gezmiyim yemiyim ama bilezikler kolumda olsun

istedigini soyleyen istemedigini isitir. ne gerek var ki gorumceye yorum yapmissin. daha mesafeli durman gerekirken bir de ustune olayi iyice karistirmissin.

Siz fazla alınganlık yapmissiniz. Sanirim kıt kanaat gecinmenin ağırlığı, daha rahat harcayabilmenin hevesi icinize dokunmus. Gayet digal bi ruh hali. Disari yansitmasaniz daha iyiydi. Cunku kayinvalide de hic iyi niyetli degil bence. Gelini ezmeye kucuk dusurmeye calisan kafa resmen. Gorumce de hava aticam diye ölen biri belli ki. Onlara "şuna bak kiskancliktan kudurdu zavalli" diye dusundurtmus oldunuz. Keske boyle olmasaydi. Bosuna uzamis konu

Bunlar gösteriş meraklısı insanlar bosverin .eşinizi de darlamayin .arada gezmeleri de .ve uzak durun .çok konusurlarsada sizin maddi durumunuzun onları ilgilendirmedigini eger lafları alınan ufak borçlara ise artık onu da almayacağınızi söyleyip daha da konuşmalarına müsade etmeyin konudan taviz vermeyin tavır yapın ki kirildiginiz anlaşılsın uzak durun telefonlara bakmayın .

Evet sinirlerimi bozdu kayınvalidemin o tavrı. Gelinen su nokta memlekette malesef öyle eşim başından beri zaten biriktiren bı tıp değil eline fazla para geçsin gezelim görelim yiyelim der. Gorumcemin kocasının markette çalışırken bile ona hediye almasının sebebini kendide çok iyi biliyor annesi yağını şekerini pirincin hep almış kayınvalidem kendi ağzıyla söylüyor hep götürdüm ona diye banada aylık market alışverişi yapılsa bende gider beş ayda bilezik alırım o kâr ile. Ben yüzüne vursam ben kötü olurum dile gelip gelip durdu dahada düşecek yerlere konu diye sustum. Kıt kanaat geçinme mevzusu bı yerde haklısınız ama onlara göre 11 bin maaş aliyosan her hafta dışarda yemek yiyorsan çocuğuna kendine onların tabiri ile milyarlık ayakkabı alıyorsan Adidas Nike buda yani koluna bilezikte alırsın kafasindalar eğer bilezik yüzük alınamıyorsa böyle saçma saçma kucumserler.

Sizin kendinizi ezik hissedesiniz varmış bence. Konuyu hem başlatmış hem büyütmüşsünüz. Hayır bir de sormuşlar bir şeye mi alındın diye yok demişsiniz sonrasında maşallah açılmış çeneniz. İstediğini söyleyen istemediği işitir derler o hesap olmuş tam. Sizin gibi insanların gözüne sokmam lazım ne demek ayrıca? Ne demek ya sizin gibi insan? Sonrasında rahat rahat aynı ortama nasıl gireceksiniz? Bence de insanların gözüne sokun böylelikle belki aşağılık kompleksinizi bir nebze olsun yenebilirsiniz. Ayrıca salak salak konuşma nasıl dersiniz görümcenize? Çok saygısız davranmışsınız

Evet benimde gösteriş yapmamı her ortamda kocamdan bahsetmemi olur olmadık yerde şuraya gittik şunu yedik dememi istiyorlar abartı değil yüzüme sormuş kişi bunlar niye sosyal medyada paylaşmıyorsun herkes paylaşıyor diye. Eşimi onların yüzünden geçmişte çok darladim ama snra farkettim eşim benden esirgemiyo saklamıyor kazandığı belli harcadığı belli eve bı akşam boş gelmez yanlış anlamayın mesela onlar yanlarında şişe su taşır dışarda para vermemek için eşimde gittiğimiz yerde sumu yok alma yük etme der zaten böyle ucun besin hesabini yapan biri olmadığı için bız yükselmiyoruz diyorum ona sudan ne olcak der bugün eve bir kilo dondurma alır iki saat sonra yarım kilo baklava almaya gider biz buyuzden para tutamıyoruz bende bunları yanlarında söylemiyorum diye küçük goruyorlar ben bu şekilde anladım

Koca parası yiyen iki kadın karşılıklı s.dik yarıştırırken birbirlerine girmişler. Ben bunu anladım. Keşke oturup instagram fenomenlerini konuşacağınıza bir kitap okuyup onu tartışsanız.
Koca parası yemek mi cidden bu mu? Çocuk doğuran kadın,evi çeviren kadın ama gelince parayı yiyor oluyor. İstediklerini de konuşurlar size ne ?

Başka derdin yok sanırım saçma sapan bişeyi dallandırıp budaklandırmışsın.
Ayrıca ilk laf söyleyen sensin. Sen şaka adı altında yaparken iyi millet cevap verince yaygara kopar. Oh ne ala.

Çok gereksiz uzamış. Başta patavatsızlik yaptığınızı da düşünmüyorum

Size karşı ters bır üslupta bulunmadım evet beni haksız bulursunuz ama kendi çirkin kelimeleriniz ile hakaret edemezsiniz aşağılık kompleksli biri diye cümle kurmanızı hoş bulmuyorum. Yaraniz var ise gidin bunu karşı kişi ile çözün.

Konuda bence alınmakta haklısınız, sonuçta görümceyi aşağılayan değil kendince onore eden bir yorum yapmışsınız da ben en çok görümcenin kocasının bir yılda bunca şeyi alabilecek hangi ek mesleği yaptığını çok merak ettim. cidden soruyorum ne iş yapıyor ki bu enişte bey?

Başka derdin yok sanırım saçma sapan bişeyi dallandırıp budaklandırmışsın.
Ayrıca ilk laf söyleyen sensin. Sen şaka adı altında yaparken iyi millet cevap verince yaygara kopar. Oh ne ala.
Bu çoğu kişi için laf soktugum düşünülmüş. Laf sokma adı altında o cümleyi kurmadım o cümlem aksine gururunu okşadı sever ovunmeyi zaten. Başka derdim olduğu için zaten saçma bı konuda patlak verdim keşke böyle bı mevzu üstüne olmasaydı o ayri

Karşılıklı saygısızlık ve üslupsuzluk görüyorum salak salak konuşma demeniz falan ayrıca eşinizle ilgili sizin bilmediğiniz birşey olabilir gibime geldi kayınvalidenizin yöntemi size önermesinden anladığım ve sürekli bu şekilde ağız dalaşı yapıyorsanız çok sık bşr araya gelmemenizi kalitenizi korumanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…