Görümce kayınvalide tartışma

Ayyy konu sakız gibi nerden başlamış nereye gelmiş. Kime neyi kanıtlamaya çalışıyosunuz Allah aşkına ne uzatmışsınız yok gel beni al da (kalk git yani tavır koyuyosan velin gibi kocanı arama) , yok kayınpeder karıştı.

Çocuk çocuk kafalarla evlenip evcilik oynuyosunuz

Sacmalamyin lütfen benim çevremde bı görümcem yok arkadaslarimda var gayet eşleri hediye alır görür bilirim paylaşırlar aramızda kimse kocan sana bunu almıyor muhabbeti yapmaz burdaki mevzu çok baskaa

Evim uzakta kalkıp gidecek olsam eşimi aramazdim. Ama birikmislik saçma bir konuda döküldü orda haklısınız abuk subuk bı konuda patladım

Görümceniz sonradan görme onu anladım eşi almasa bile hava atmış ama sizde neden bana şunu alır bunu alır diye sidik yarışına girdiniz ki karşılıklı atışma olmuş
Bide maddi durumu kardeşinin durumundan iyi olsa bile kardeş hatrına atılan hava çok ayıp resmen görgüsüzlük

Hiç sevmediğim insan tipi birbirine hava atmak neysen osun kardeşim hava atmak nedir

Sacmalamyin lütfen benim çevremde bı görümcem yok arkadaslarimda var gayet eşleri hediye alır görür bilirim paylaşırlar aramızda kimse kocan sana bunu almıyor muhabbeti yapmaz burdaki mevzu çok baskaa
Saçmalama derken? Saçmalayan sizsiniz. Görümceniz yine sabırlıymış salak demenize bir şey dememiş. Mevzu başka falan değil gayet görümcenize alınan hediyeler mevzu istediğiniz kadar inkar edin.

En başta siz fitili ateşlemişsiniz sonrası çorap söküğü gibi gelmiş güç savaşına döndürmüşsünüz
Eşin durumu iyi idare etmiş tartışmayı bitirmeye çalışıymış
Benimki fitillemek değil ama aksine görümcem için benim o cümlem gurur meselesi yani kendide övünür heryerde kalabalık misafirlerin olduğu yerde kocam bana bugün bilezik aldı der denmeyecek yerdede kayinvaldem kız kolundaki parlayan şey ne yenimi der mevzu bisekilde herkesin yanında anlatılır olabilir fitratlari bu demekki dedim hep bikere bana yapmaya çalıştılar ben aylık yüksek bı rakama güne girdim saçma bıyerde konusunu açtı kayınvalidem demeye getirdiği şey orda bakın oğlum bukadar para kazanıyor oyuzden güne girebiliyorlar yani böyle saçma olaylar onları yuceltiyor baslattigim bişey yoktu ama benim çok çok farklı şeylere dolmuş olmam saçma bir konu altında büyümüş oldu orda doğrusunuz

Sen görümcene laf ettiğin için anneciği doğal olarak sana bilenmiş
Yani bu şekilde olmusta olabilir. Ama bu gorumcemi sinir edecek bişey değil aksine kendisi bağırır heryerde zaten kocam bunu aldı şunu yaptı beni dordurma yemeye götürdüye kadar bunu ballandirir heryerde bende onun işine gelen bişey yaptım orda yani kocan zaten aliyo yapmaya gerek yok dedim kötülük içimden geçiyorsa işte Allah görüyor

Birikmisligin verdigi biseydi bu tepkim asla kanıtlamaya uğraşır gibi saçma bı konu üstünden tartismazdim zaten pişman oldum konu yersiz bıyerde patladı kayınvalidem işi beni yanlış anladina getirdi kimsenin görgüsüzlügu mevzu olmadı tabiki.

Evveliyati bilmem ama çok gereksiz konu olmuş.Neyi ispatlamaya çalıştınız anlamadım eşiniz birinin oğlu birinin kardeşi.Aklayip pakladiğiniz onların canı cigeri sanki ellere eşinizi kanıtlamak için çırpınmışsınız.

Bu aile daha çok oğlunu gömmüş gibi.
Normalde kaynana oğlunaaf ettirmez.
Oğlunu aşağılamaz sizin kaynana çok degisik.
Burada ezilen hor görülen kendi ogullari.
Vermiş veristirmisler.
Ama bozulan siz olmuşsunuz.

Sen söyleyince iyi oluyor da cevabını alınca neden kötü oluyor?
Baya bildiğin kaşınmışsınız konu sahibi. Karşı taraf kaşımak isteyince de tavır almışsınız. V
Ya bu cumlemi neden herkes laf soktugumu düşünmüş anlamadım. Burda kimse kimseyi tanımıyor birşeyi haksız savunmak istemiyorum sonuçta ama bu sen yapma seninki zaten aliyo demem kendisi için gurur mevzusu kendisi anlatıyor olur olmadık yerde zaten içimde kötülük besleyerek laf soylemedim demekki kendiside busekilde anlayıp bana yuruduler

Küçükken çocuklar benim babam senin babanı döver derlerdi ya, hatta bir reklam vardı galiba onun gibi olmuş. Gerekirsiz bir uzatma, gereksiz bir münakaşa olmuş.

İstediğini söyleyen istemediğini işitir bunu da unutmayın.

Onlar değer vermiyor olabilirler ama benim eşim sonuçta nebilim hoşuma gitmedi yaptıkları elin oğlunu cekistirir gibi laf attılar ortaya

Evet tartışma saçma bı mevzu üstüne büyüdü. Ama laf soktugumu düşünerek bilinçli cümle kurmadım burda çoğu kişi tarafından laf soktugum gibi algılanmış onlarda laf soktugumu düşünüp sanırım yürüdüler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…