Görümce kayınvalide tartışma

Bakın benim esim 100 lira birc alir karsiliginda 250 verir demissiniz ama bu devirde 100 lira birc alinacak para degil .kv ne guzel siz tumtumlu olun diye destek oluyor eskide olsa robotunu veriyor vs .aslinda size biraz yol yordam goster.eye calisiyor .icinden arabada gitti kenarda paralari yok oglanda icmese az kenara para koysa diyordur.
Muhtemelen kv elin oglu tutumlu 2 iste calisiyor kizima altin yapiyor benim oglanda anca icip geciyor diye sizi dusunuyor

Ayrica siz gorumcenin esinin 2. İsiyle ilgili bisey demissiniz ki benim kocamin 2 .isiyle ne ilgisi var markette calisirken de aliyordu yani az kazanirkende aliyorduya getirmis.

Sizin cevaplarinizda biraz yarasi olan gocunur gibisinden olmus

Ya kendimi savunma içinde yapmadım aslinda paylaşmıyorum insanların gözüne sokmuyorum diye eşimin bana hiç bişey yapmadığını düşünüp dile getirmeleri hoşuma gitmedi yani. Bide bu arkadaş ortamı değil yani birinin kardeşi birinin oğlu

Bu nasıl bir konu kime hak vereceğimi kime haksız diyeceğimi belirleyemedim.
Tek anladığım şaka yapmayı seviyor ama şaka yapılmasından hoşlanmıyorsunux.
Benim söylediğim şey şaka olarak onu küçük düsurecek bişey değil ama sonuçta ki zaten kendiside seviyor bu tiplemeyi. Yani kapıdan girer ortama merhaba demeden bugün kocam kahve makinesi aldı çok para kazandı şunu aldı der bunun dile gelmesi onun için kötü bişey değil yani. Makinayı ornek olarak söyledim bu arada

Konuyu gereksiz uzatmışsınız.

Yanlış olabilir ama siz de içten içe bazı şeylerden memnun olmadığınız için bu kadar tepki göstermişsiniz gibi geldi.
Yoksa denilen de birşey yok.
Evet saçma bisekilde uzadı malesef. Evet memnun olmadığım şeylerde oluyor doğru tahmin ettiniz eşim ne kadar maaş aldığını ne kadar mesai yaptığını orta yerde söyler onlara görede bu kadar paraya benim kocamın bana altınlar alması beklenir ama kimse demez üç çocuk var evde gezmesi yemesi içmesi yani aslında daha başka şeylerede patladigim bir an oldu zamanlamasi uymadı

İşte gel de bunların vicdanı var mı diye sor. Yani sen oğluna kardeşine nasıl kıyıyorsun

İyi yapmışsın, sonradan görmelere hava atanlara tahammülüm yok.

Ama ondan sonra uzatmayıp gülüp geçseydin keşke. Bir şeyi bir kere söyleyip geçeceksiniz, niye ikna etmeye çalışıyorsunuz?

Göstermiyorum diye almıyor mu sanıyorsunuz da bitecekti iş.

Konu sahibi bence içten içe gorumcenizin yaşantısına ozenmissiniz..olabilir insanlık hali .gereksiz bir yerde patlamissiniz konu sakız gbi uzamış.
Bu arada ranza ve robot olayında şuna takıldım .para ile mi satmak istediler size yoksa bedava mi vermek istediler..paraylaysa hoş değil ama bedavaya vermeye kalktiysa bu düpedüz iyilik oluyor konu sahibi

Iste böyle insanin icinde birikir birikir gün gelir bir yerde patlak verir. O yüzden ben her zaman herseyin cevabini aniden verip israrlari kesiyorum. Eskiden bende hep "aman kimse kirilmasin" modunda takiliyordum ama onun stresi de ve "neden cevap vermiyorsun" benim icimde birikiyordu. Normal insanlar olsalar esinin sana neyin alip almadigini sorgulamazlar bile cünkü onlari ilgilendirmez, ama galiba onlarda biraz görgüsüzlük de var

Evet kayınvalidem tam da sizin anlattiginiz gibi düşünüyor. Bunu bu şekilde benim yüzüme vuruyor kaza mevzusu falan. Evett süper tamda bu şekil mevzu. Başlarda kaza yüzünden çok kavga ettik bende eşime niye bunu yaptın falan diye bigun gerçekten oturup konuştuk eşim maaşını saklamaz yatar bildirim gelir telefon ortada olur açar bu ayda bu kadar yatmış der borcumuz yok biryere borç olmayınca kayınvalidemde sürekli sizin anlattiginiz kafada beni darlar. Bizde her hafta sonu dışardan yemek yeriz pinikti gezmeyi eksik olmaz yani oturayimda kenara üç kuruş atayım demek için bunların olmaması lazım diye düşünüyorum eşimin alkol için aylık harcadığı 350tl gibi bir rakam. Bizim bı hafta sonu dışarda yememiz 400tl zaten. Eşim hafta içi işinde gücünde zaten kahveye bile gitmiyor bilmiyorum eşimle oturup konuşunca kavga edecek bişey bulamıyorum çünkü gücünün yettiğini veriyor bana oda kalkipta 350tlyide oraya verme demek bencilce geliyor haksızda olabilirim ama kayınvalidemin o düşüncelerinden etkilenmiyor degilim

Görümcem bı ara dedi sen kocam bana hediye almıyor diyorsun dedi bende salak salak konuşma
Görümcenize salak salak konuşma dediniz öyle mi? Şunu bana diyecek geline salak kim gösterirdim. Siz baya baya görümcenize eşinin aldığı hediyeleri kıskanıp kafanızda kurmuşsunuz böyle basit bir lafı uzattıkça uzatmışsınız.

Hayır tabiki para ile vermek istediler maksat gorumcemin işi görülsün bende kendi zevkime göre yaptırmak istiyorum diyince bir haftada üç gün bana geldiler beni ikna etmek için. Ya bilmiyorum aslında özenmiyorum çünkü benim eşimle onun eşinin gelirleri coook farklı ben eşimden alamayacağı biseyi beklersem olmazki ama bugünkü olay birikmiş bı patlama birazda yoksa eşimin bana hediye alıp almadığını ispatlama gibi bı çabam olsa heryerde bisekilde bende anlatır paylaşirdim.

Kayınvalidenin size birşey alinmasini istemesi kötü mü? Yani bir garezi olsa oğlu birşey almasın, 3 çocukla ne alacak geline diye düşünür. Almaması üzerinden birşey diyeceğini sanmıyorum söz konusu oğlu çünkü. Kızı üzerinden size hava attığını mı düşünüyorsunuz?

Görümcenin kocasının iki işte çalışmasına da laf etmişsiniz sanırım. Ona da gerek yok. Salak salak konuşma demeniz hele fena. Hiç konuşmasa yeri bundan sonra.

Burda bile konuda ne çok uzatmışsınız eşim şunu da alır bunu da yapar diye örneklerle vs.
Alır deseniz yeterdi inanırız.
Her konuyu böyle uzatır mısınız?
Başlatan da sizsiniz.
Konuları aksine uzatmam ama malesef biriktirip patlama gibi bir huyum var biseye o an bozuldugumu belli etmem birikir birikir abuk subuk bı konuda böyle patlar

Evet çok doğru bir insan o anda neye bozulduysa tepki vermeli birikince iyi olmuyor böyle saçma bı konuda elim ayağıma dolandı resmen ispat istedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…