Görümcem eşimin yanında pat diye memesini çıkarıp bebeğini emziriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman benim boş hayatımla ilgilenmesin bi zahmet :)
Sizinle kimse ilgilenmiyor bibi. Size bir emoji atıp geçen insanları er meydanı gibi tartışmaya çağırmazsanız zaten geçip gidiyorlar sizinle konuşmadan. Spor yapıp başka da bir şey yapmadığınız bilgisi sizi takip etmek değil. İnsan böyle bir şeyi söylerken utanır gerçekten ben kimim ki beni takip etsinler der.

Kedicim saol, ben eğitimle ve dille ilgili konular dışında pek yazma taraftarı değilim çünkü durduk yere yazılınca da mahalle kavgası gibi oluyor. Bir dahakine avrupada yüksek lisansı ve memelerimin de çok güzel olduğunu eklersen yalnız 😂
Sen kavga olunca yaz ben özellikle güzel meme kısmını eklerim

Ben kimsenin yanında emzirmekten hoşlanmıyorum kocam dışında, ama kardeşinin yanında caiz değil diyemem, bana düşmez. Konu sahibinin mecbur orada bulunduğunu sanıyordum eğer burada yazıldığı gibi hazır yemeğe gitmek amaçlı gidiyorsa lohusa kadını rahatsız etmemeli. Sınır bildirmek, had bildirmek için görümcenin lohusalığı doğru bir zaman değil.
Görümcesi sürekli fetva veriyorsa ona da söylenebilir diye düşünüyorum ben

Sizinle kimse ilgilenmiyor bibi. Size bir emoji atıp geçen insanları er meydanı gibi tartışmaya çağırmazsanız zaten geçip gidiyorlar sizinle konuşmadan. Spor yapıp başka da bir şey yapmadığınız bilgisi sizi takip etmek değil. İnsan böyle bir şeyi söylerken utanır gerçekten ben kimim ki beni takip etsinler der.
İşte diyorum hep hatta biomda bile düz insan yaziyor benim çünkü ben herhangi bir insanım kimseden bi üstünlüğüm ve özelliğimde yok kendi halimde biriyim kimse benle ilgilenmesin takip etmesin ben çok mutlu olurum ama öyle olmuyor nedense ;) ben seninle ilgili hiç birşey bilmiyorum senin az çok bir bilgin var benle ilgili utanıcak birşeyim hiç yok yazdıkların gayet açık net ortada

Görümcesi sürekli fetva veriyorsa ona da söylenebilir diye düşünüyorum ben
Yok söylenip söylenmemesi olarak değil, dini olarak belki bir sakıncası yoktur o yüzden bir hüküm vermek doğru olmayabilir. Caiz-caiz seğil bunlar kesin hüküm bildiren ifadeler. Zaten değişik bir aile, çocuk yaştaki görümce abisi gelecek diye üzerine daha kapalı giyiyorsa büyük görümce de ona göre davranmalı.

Yok söylenip söylenmemesi olarak değil, dini olarak belki bir sakıncası yoktur o yüzden bir hüküm vermek doğru olmayabilir. Caiz-caiz seğil bunlar kesin hüküm bildiren ifadeler. Zaten değişik bir aile, çocuk yaştaki görümce abisi gelecek diye üzerine daha kapalı giyiyorsa büyük görümce de ona göre davranmalı.
Ben caiz değildir diye bildiğimden öyle söyledim ama daha detaylı araştırıp da söyleyebilir tabii ki

Odtü mezunu dört dil bilen mutlu bi evliliği olan birine loser demek de ne biliyim
Bende tıp fakültesinde okuyorum 2 dil biliyorum canım,keşke fazladan dil öğreneceğine biraz kişisel gelişimini tamamlasaymış.Ayrıca ODTÜ mezunu olunca ne oluyor ilah mı ahahhaha

Bende tıp fakültesinde okuyorum 2 dil biliyorum canım,keşke fazladan dil öğreneceğine biraz kişisel gelişimini tamamlasaymış.Ayrıca ODTÜ mezunu olunca ne oluyor ilah mı ahahhaha
images-2.webp

Loser olmadığını düşünüyorum en azından
Yok yeterince Loser bir insan normalde kendisini umursamıyorum bile bana açık açık yazdığı şeyleri kendi çok iyi biliyor aynen deyip geçmiş birisiydm polemik olmasın ve uğraşmamak için ama aynı şeyi başkalarına da yaptığını görünce susamadim. Her tarafından kompleks fışkıran birisi bir konuda sırf 30 yaşındaki adam yaşlı bana göre babam yaşında dediğim için (20 yaşındayim ben) "biz erkek mi görmedik sanki hiç, 30 yaşındaki adam yaşlı olmaz vs" demişti. Kendisi 33 yaşındaymış :) sanki ona yaşlı demişim gibi konuştu bende sana çıtır gelebilir beni ilgilendirmez dedim. O günden beri hanımefendi benim fanım kendisi eski mesajlarıma kadar arayıp bulup kendine göre çıkarım yapıyor.
Gelmiş şimdi eğitim konuşulmazsa ben dahil olmam diyor sadece gülüyorum :)

Arkadaşlar ulaşamayacağınız bölümlere inamayabilirsiniz bu benim hiç umrumda değil.

Türkiye'de mi okuyorsun?

Hiçbir yerde tıp okumuyor kendisi merak etmeyin. Bu yalanı söylemeden önceki yorumlarında bunun yalan olduğunu göreceğiniz seyler var. Tabi o zamanlar böyle bir yalana ihtiyacı olacağını düşünmediği için dikkat etmemiştir normal. Yani bir de iyi fakülteye gitmek isteyenleri geçtim ortalama üstü herhangi bir öğrencinin ekleri bile ayıramaması gibi bir durum olabilir mi ya🙄

Yok yeterince Loser bir insan normalde kendisini umursamıyorum bile bana açık açık yazdığı şeyleri kendi çok iyi biliyor aynen deyip geçmiş birisiydm polemik olmasın ve uğraşmamak için ama aynı şeyi başkalarına da yaptığını görünce susamadim. Her tarafından kompleks fışkıran birisi bir konuda sırf 30 yaşındaki adam yaşlı bana göre babam yaşında dediğim için (20 yaşındayim ben) "biz erkek mi görmedik sanki hiç, 30 yaşındaki adam yaşlı olmaz vs" demişti. Kendisi 33 yaşındaymış :) sanki ona yaşlı demişim gibi konuştu bende sana çıtır gelebilir beni ilgilendirmez dedim. O günden beri hanımefendi benim fanım kendisi eski mesajlarıma kadar arayıp bulup kendine göre çıkarım yapıyor.
Gelmiş şimdi eğitim konuşulmazsa ben dahil olmam diyor sadece gülüyorum :)
Yani 30 yaşında adamın yaşlı olmadığına katılıyorum ben de -kendi yaşımdan bağımsız- o yüzden öyle bi tepki vermesini tuhaf bulmadım. Nerde 30 yaşındaki adam babam gibi yaşlı desen benzer tepkiyi alırsın.
Diğer yaşananlarla ilgili bir bilgim yok

Hiçbir yerde tıp okumuyor kendisi merak etmeyin. Bu yalanı söylemeden önceki yorumlarında bunun yalan olduğunu göreceğiniz seyler var. Tabi o zamanlar böyle bir yalana ihtiyacı olacağını düşünmediği için dikkat etmemiştir normal. Yani bir de iyi fakülteye gitmek isteyenleri geçtim ortalama üstü herhangi bir öğrencinin ekleri bile ayıramaması gibi bir durum olabilir mi ya🙄
Nasıl da gülüyorum sanaaa dedektifliğimi iyi yapamıyorsun ama tüh :) 33 yas kompleksin bitmedi mi senin ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X