Burdaki şey farklı. Görümcem bunu hep yapıyor. Daha yeni doğum yapacaktım kayinpederim oda takımını hediye etmek istedi görümcem benim eski beşiği onlar alsın benim çocuk büyüdü genç odası takımı bana al dedi. Aynı şeyi şuan ben ranza alacakken yapıyor yeni ranza almayın benim ranzayi satayım diyor. Bunun için ısrar kıyamet bir hafta kapıma gelindi resmen. Niye ben herşeyin eskisini kullanayım sürekli onların işi görülsün ? Alma gücümde var şükür. Ayrıca yuksunmuyorum ki arkadaşlarımın bebeklerine küçük gelen kıyafetleri alıp kullanırım yeni temiz şeyleri. Aynen bende kuculenleri veririm. Böyle şeyleri yadirgamam. Onlarin ki böyle bişey değil.Merhaba , evet katılıyorum arkadasa kayınpederinize tebrikler ne kadar da değer vermiş evlatlarına bravo.
Böyle kücük seyler aile arasında olur. Ama ben sizi görümcenize ince bir şaka yapmanızdan dolayı biraz haksız buldum.
Ek olarak bizimde aile icinde elbıselerımızı esyalarımızı verdiğimiz canlarımız var ne onlr yüksünür ne biz bu duruma seviniriz yardımlaşmak güzeldir bunlara alınmayın lütfen.