Görümce kayınvalide tartışma

Eşimle ilgili bilmemem gereken bişey olduğunu düşünmüyorum eşim kavga edeceğimi bilse dahi doğruyu söyler pek gizlisi olan bı insan değil aleni yapar herşeyi. Ama saygısızlık diz boyu karşılıklı malesef. Dediğiniz gibi sık görüşmek iyi olmadi

Eşinle mutlu,huzurlumusun,çocuklarınızın ve sizin sağlığınız iyi mi,kimseye bir muhtaçlığın yok mu?
Bunlara cevabınız evetse.İnanın dünyanın en zengin ve bahtiyar insanısınız demektir.Gerisi boştur.Üzerinde durmaya gerek bile yok.

Yani tanınmak istemedim buyuzden açıklamak istemiyorm

Hakaret? Saygısız mı hakaret? Aşağılık kompleksiniz var demem mi hakaret? İşinize geleni hakaret işinize geleni laf sokma işinize geleni şaka görüyorsunuz. Hakaret ne ben size söyleyeyim görümcenize söylediğiniz ‘salak’ kelimesi hakarettir.

Neden yaram olsun ayrıca ne alakası var? Kiminle ne sorunum varsa şahsıyla o an konuşurum sizin aksinize biriktirip biriktirip alakasız bir anda eteğimdeki taşları dökmem ben.

İşte düşün biz bile buradan böyle anladık bakalım o kadınlar nası anladı. Çünkü okuyunca direkt haset bir kadın canlanıyor gözümde

Kısmen benzer bir durum yaşadım.

Biz eşimle toplum içerisinde biraz resmiyizdir.
Öyle büyüklerin yanında aşkım sevgilim diye hitaplar kullanmayız birbirimize.

Bizim kendimizce saygıdır diye tutunduğumuz tavır, mıç mıç yanlarında durmayişimiz da meğer kayınvalidem tarafından sevgisizlik olarak görülüyormuş.
Şaşırdım.
Elbet bir parça üzüldüm ve bozuldum.

Ama Gereksiz savunmalara girmedim mesela ben..

Çocuk muyum?

Hayır anne aslında oğlun beni çok seviyor sen onu bir de evde gör diye bütün yaşantımı ortaya mi dökeyim...??

Yoksa eşime dönüp, bak annen ne diyor sen beni sevmiyor musun heeeee niye aşkım demiyorsun ? Diye kavga mı çıkarayım..

Neden geleyim bu ucuz oyunlara ?

Siz neden geldiniz bu saçma oyunlara ?
Niye bu kadar savunma gereği duydunuz.
Küçük çocuğa varana kadar hayır tabiki dayın bana hediye alıyor diye açıklamalar yapıyorsunuz.

İspat etmeye çalışmak niye ? siz bilin görün. Yaşayın.
Gerçekten mutlu olan çiftleri insan anlıyor zaten görünce. Bir şeylerle ispat etmeye gerek olmaksızın..

Ayrıca komik değil mi? O seviyeye düşmek.
polemiğe girmek ..

insan kendi seviyesini tarzını kendi belirler.

İşte düşün biz bile buradan böyle anladık bakalım o kadınlar nası anladı. Çünkü okuyunca direkt haset bir kadın canlanıyor gözümde
Karşıdan böyle düşünülecegini bilmiyordum dediğim gibi zaten kendisi sürekli dilinde kocam şunu aldı bunu aldı dondurma yemeye götürdü falan saçma şeyleri bile dillendirince öyle senin kocan sana aliyo yapma diyince yine hoşuna gider sandım nebilim

Ben o cümlesini aslinda "Senin kocan zaten istedigini yapiyor. Sen yaptirma yoksa ters teper" gibi anladim. Yani öyle kötü niyetli laf sokma gibi degil..yoksa ben mi polyana geziyorum.

Konuda kendinizi kanıtlama peşine düşmüşsünüz, şimdi de aynı şeyi yapıyorsunuz

Bence siz görümcenize daha önceden dolmuşsunuz, bu olayda patlama olmuş. Nedense konuyu okurken görümcenizin hayatından hiç memnun olmadığını o yüzden kafayı size taktığını düşündüm.

Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz. Kv ve görümcenin ne düşündüğü sizin için neden önemli…

Sorun cikarmak icin bahane aramissiniz ayrica gorumceyi kiskaniyor gibi triplere girmissiniz eski konulari acmak bir lafa bukadar anlam yuklemek normal bir insanin yapacagi davranislar degil

Bu bendeki birikmislik ama sekiz yıldır gördugum duyduğum yorum bu onlardan. Bana sürekli ben hediye alip vermeyi sevmem aynı kardeşim gibiyim oda almaz ama kocam bana alır surekkklii ya inanın sürekli bu yani bı görümce bukadar neden bunu yapar üstelik doğru olmadığını bile bile yani tabiki başka konuların birikmisligi ile saçma bıyerde patladım kahretsinki

Görümcenizi kıskanıyorsunuz bence.
Kendinizi çok küçük düşürmüşsünüz. Espri
yapayım derken elinizde patlamaış.
Neyi savundunuz neye bukadar alındınız konu nasıl okadar büyümüş şaşırtıcı.

Çok boş yere olay çıkartmışsınız
Yarası olan gocunur derler resmen o hesap sizinki. Maddi zorluğunuz var sanırım ama bunu gereksiz tere büyütüyorsunuz inanın kimse sizin kadar önemsemiyordur eşinizin size ne alıp ne almadığını

Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz. Kv ve görümcenin ne düşündüğü sizin için neden önemli…
Aslında kimsenin ne düşündüğü asla umrumda olmadı hiç. Eşim alkollü kaza yaptı birkere ölümden döndü yani beyin kanaması geçirdi öyle kötü bı zamandı. Öğünden snra bu ikisi sürekli yerdi eleştirdi yuhaladi yani olmuş başımıza gelmiş takilarimiz ile aldığımız güzel bı araba neden yok olmuş falan asla bitmedi seni sevseydi dışarda alkol içip kazayı yaomazdi bile dediler işleri güçleri kocamın bana değer vermediğini bana ikna etmeleri başka bişey değil. Birikincede böyle saçma bıyerde patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…