Eşimle ilgili bilmemem gereken bişey olduğunu düşünmüyorum eşim kavga edeceğimi bilse dahi doğruyu söyler pek gizlisi olan bı insan değil aleni yapar herşeyi. Ama saygısızlık diz boyu karşılıklı malesef. Dediğiniz gibi sık görüşmek iyi olmadiKarşılıklı saygısızlık ve üslupsuzluk görüyorum salak salak konuşma demeniz falan ayrıca eşinizle ilgili sizin bilmediğiniz birşey olabilir gibime geldi kayınvalidenizin yöntemi size önermesinden anladığım ve sürekli bu şekilde ağız dalaşı yapıyorsanız çok sık bşr araya gelmemenizi kalitenizi korumanızı tavsiye ederim
Yine de fazla kızmayın kendinize olabilir böyle şeyler onlarda boş durmamişlarEvet malesef çok yersiz oldu patladigim konu. Bu konu bu şekilde uzayıp altından başka şeylerde cikmamaliydi
Yani tanınmak istemedim buyuzden açıklamak istemiyormKonuda bence alınmakta haklısınız, sonuçta görümceyi aşağılayan değil kendince onore eden bir yorum yapmışsınız da ben en çok görümcenin kocasının bir yılda bunca şeyi alabilecek hangi ek mesleği yaptığını çok merak ettim. cidden soruyorum ne iş yapıyor ki bu enişte bey?
Size karşı ters bır üslupta bulunmadım evet beni haksız bulursunuz ama kendi çirkin kelimeleriniz ile hakaret edemezsiniz aşağılık kompleksli biri diye cümle kurmanızı hoş bulmuyorum. Yaraniz var ise gidin bunu karşı kişi ile çözün.
İşte düşün biz bile buradan böyle anladık bakalım o kadınlar nası anladı. Çünkü okuyunca direkt haset bir kadın canlanıyor gözümdeYa bu cumlemi neden herkes laf soktugumu düşünmüş anlamadım. Burda kimse kimseyi tanımıyor birşeyi haksız savunmak istemiyorum sonuçta ama bu sen yapma seninki zaten aliyo demem kendisi için gurur mevzusu kendisi anlatıyor olur olmadık yerde zaten içimde kötülük besleyerek laf soylemedim demekki kendiside busekilde anlayıp bana yuruduler
Karşıdan böyle düşünülecegini bilmiyordum dediğim gibi zaten kendisi sürekli dilinde kocam şunu aldı bunu aldı dondurma yemeye götürdü falan saçma şeyleri bile dillendirince öyle senin kocan sana aliyo yapma diyince yine hoşuna gider sandım nebilimİşte düşün biz bile buradan böyle anladık bakalım o kadınlar nası anladı. Çünkü okuyunca direkt haset bir kadın canlanıyor gözümde
İşte düşün biz bile buradan böyle anladık bakalım o kadınlar nası anladı. Çünkü okuyunca direkt haset bir kadın canlanıyor gözümde
Bu bendeki birikmislik ama sekiz yıldır gördugum duyduğum yorum bu onlardan. Bana sürekli ben hediye alip vermeyi sevmem aynı kardeşim gibiyim oda almaz ama kocam bana alır surekkklii ya inanın sürekli bu yani bı görümce bukadar neden bunu yapar üstelik doğru olmadığını bile bile yani tabiki başka konuların birikmisligi ile saçma bıyerde patladım kahretsinkiKısmen benzer bir durum yaşadım.
Biz eşimle toplum içerisinde biraz resmiyizdir.
Öyle büyüklerin yanında aşkım sevgilim diye hitaplar kullanmayız birbirimize.
Bizim kendimizce saygıdır diye tutunduğumuz tavır, mıç mıç yanlarında durmayişimiz da meğer kayınvalidem tarafından sevgisizlik olarak görülüyormuş.
Şaşırdım.
Elbet bir parça üzüldüm ve bozuldum.
Ama Gereksiz savunmalara girmedim mesela ben..
Çocuk muyum?
Hayır anne aslında oğlun beni çok seviyor sen onu bir de evde gör diye bütün yaşantımı ortaya mi dökeyim...??
Yoksa eşime dönüp, bak annen ne diyor sen beni sevmiyor musun heeeee niye aşkım demiyorsun ? Diye kavga mı çıkarayım..
Neden geleyim bu ucuz oyunlara ?
Siz neden geldiniz bu saçma oyunlara?
Niye bu kadar savunma gereği duydunuz.
Küçük çocuğa varana kadar hayır tabiki dayın bana hediye alıyor diye açıklamalar yapıyorsunuz.
İspat etmeye çalışmak niye ? siz bilin görün. Yaşayın.
Gerçekten mutlu olan çiftleri insan anlıyor zaten görünce. Bir şeylerle ispat etmeye gerek olmaksızın..
Ayrıca komik değil mi? O seviyeye düşmek.
polemiğe girmek ..
insan kendi seviyesini tarzını kendi belirler.
Görümcenizi kıskanıyorsunuz bence.Merhabalar öncelikle konuyu anlattığımda siz ne düşünürdunuz bunun cevabını merak ediyorum kendimi haklı bulup rahatlamak için açmıyorum konuyu.
Mevzu bugün oldu. Kayınvalidemde otururken komsuda geldi kahve içerken Esra ezmeci diye biri varmış tuz ritüeli yaptiriyormus kocaya isteklerinizi yaptırmak için bunu anlatıyor kadın. Bende gorumceme o anda dedim sen sakın yapma seninki ters teper bide alan adam almaz falan diyip gülüştük. Kayınvalidem o anda sen kendine yap ama dedi ben şok oldum tabi. Dedim neden yapayım ki benim ihtiyacım mi var ben dillendirmiyorum diye benim eşimin bana hediye almadığını düşünmeniz çok garip dedim o anda gorumcemin 14 yaşındaki kizida dönüp dayım sana hediyemi aliyo dedi ben paylaşmıyorum diye görmüyorsunuz dedim.
O anda niye böyle oldum bilmiyorum hani hissimi size nasıl tarif edebilirim bilmiyorum böyle tepeden kaynar sular döküldü tabiri uyarmi bilmiyorum.
Bu arada eşim almayan yedirmeyen Gezdirmeyen biri değildir aksine kendiside çok sever zaten. Ama sosyal medyada paylaştirmaz asla yada nebileyim birinin yanında bahsetmeyi sevmez geçen şunu yedik bunu aldık diye. Sadece öyle altin hediyeler alamaz çünkü aldığımız maaş belli yediğimiz belli. Ev eşyasıda ihtiyaç halinde alır ama ben şunu istiyorum dediğimde de asla geri çevirmez isteklerimi.
Gorumcem bu konuda bı tık rahat eşi ek başka bir iş yapıyor para getirisi yüksek bı iş yani birikim yaparlar bilezikti kolyeydi havada uçuşur Allah daha çok versin herkese.
Bugün de o mevzu geçince eşime mesaj attım beni almaya gel diye çünkü orda durmak istemedim kırıldımmi sinirmi oldum konu niye içimde bukadar büyüdü anlamadım. eşimde geldi kayınvalidem anladı tabiki sen biseyemi kirildin dedi bende yok canm neye kirilcam dedim tabi anladığı için konuyu kapatmadı uzattı. Ben öyle demek istemedim falan diye. Eşimde neoldu size diyince oturup konuştuk. Ben rahatsız oldum bu tutumdan diye girdim konuya Allah ne verdiyse işte. Galiba ben onların lafını eşin sana değer vermiyor hediye almıyora getirdim. Ki gercekten özel gün olmasa bile iki kızıma kadar çiçeğini alır özenle taşıyarak gelir eve yani.
Daha sonra kayinpederim konuya dahil oldu diğer odadan gelip üzülme sen takılma böyle şeylere ben markete gidiyorum iki poşet dolmuyor 700lirw bırakıyorum hergun birbirini tutmaz falan diye. Bende dedim eşimin ne aldığını nereye ne harcandığını ben biliyorum sonuçta dedim
Görümcem hala daha benim kocamın ek işiyle ne alakası var benim kocam markette bile çalışırken bana hediye alırdı falan dedi ben dahada delirdim tabi. Geçmiş konularida açtım.
Eşim alkol kullanır buyuzden eşimi bana cocuklarina değer vermiyor gözüyle bakıyorlar diye düşünüyorum. Çünkü alkol içen insan onların gözünde odur
Bundan 3-4, sene önce eşim alkollü trafik kazası yaptı araba pert oldu falan. Bütün birikimimiz altinimiz o arabaydı yani o gidince elimizde bişey kalmadı. Kayınvalidemde istiyorki maddi olarak herkesle aşık atalım. Herkesin aldığı belli bir maaş var sonuçta dedim. Kimseden bedava bı teneke yağ almadan 8yildir geçiniyoruz.
Bende bugün tartışırken dedim sakız alsa demekki sizin gibi insanların gözüne sokmam lazım diye. Sanırım birikim oldu çünkü daha önce kayınvalidem, görümcem evindeki ranzasini satıyordu bende çocuklara yaptircaktim almam için çok direttiler bende almadım. Benim robotum bozuldu kendi kullanmadigi eski robotunu bana vermeye çalıştı. bugün hep bunlar geldi aklıma neden hep ikinci el ucuzu kullandırma düşüncesi yani kızına eksiği olur maddi konuda bir sürü şey alır benim eşimde yüz lira borç alır o ay sıkışır ay başında gider annesinin 250, liralık elektrik faturası öder. Kızına aldıği yaptığı hicbiseyde ne gözüm oldu ne konusu geçti nede suratini yaptım. Çünkü benim annem babamda bana karsiliksiz para verir bisye almak istersen kendin al der. Gözümün kalacağı bişey yok yani.
Ama bugün ki tavırları beni çok ezik hissettirdikonu gittikçe büyüdü sesler yükselmeye başladı çünkü eşimde hadi gidelim dedi kayınvalidemde arkamızdan biseyler dedi ama o an ağlıyordum anlamadım zaten. Kayinpederimde arabaya kadar geldi yanımıza bana dedi sen takma sakin kafana bişey falan dedi eve gelince de eşime konuyu açma konuşmak istemiyorum iyi değilim dedim oda küslük falan yok he dedi. Öyle yani huzursuz bir gün oldu.
Bu arada eşim mevzu olurken sadece dinledi. Görümcem bı ara dedi sen kocam bana hediye almıyor diyorsun dedi bende salak salak konuşma hangi kadın bunu der almasa bile söylemez dedim eşimde o anda herkes kendi işine baksın bizim geçim derdimiz kimseyi ilgilendirmez dedi bukadar aklıma gelenler
Aslında kimsenin ne düşündüğü asla umrumda olmadı hiç. Eşim alkollü kaza yaptı birkere ölümden döndü yani beyin kanaması geçirdi öyle kötü bı zamandı. Öğünden snra bu ikisi sürekli yerdi eleştirdi yuhaladi yani olmuş başımıza gelmiş takilarimiz ile aldığımız güzel bı araba neden yok olmuş falan asla bitmedi seni sevseydi dışarda alkol içip kazayı yaomazdi bile dediler işleri güçleri kocamın bana değer vermediğini bana ikna etmeleri başka bişey değil. Birikincede böyle saçma bıyerde patladıKimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz. Kv ve görümcenin ne düşündüğü sizin için neden önemli…
Gerçekten eşinize herkesin içinde salak salak konuşma mi dedinizde salak salak konuşma hangi kadın bunu der almasa bile söylemez dedim eşimde o anda herkes kendi işine baksın bizim geçim derdimiz kimseyi ilgilendirmez dedi bukadar aklıma gelenler
Gorumcemin neyini kiskanabilirimGörümcenizi kıskanıyorsunuz bence.
Kendinizi çok küçük düşürmüşsünüz. Espri
yapayım derken elinizde patlamaış.
Neyi savundunuz neye bukadar alındınız konu nasıl okadar büyümüş şaşırtıcı.
Hayır görümceme dedimGerçekten eşinize herkesin içinde salak salak konuşma mi dediniz