Görümce kayınvalide tartışma

Ben değil görümcem ve kayınvalide önemsiyor. Maddi zorluğum yok birikim yapacak gibi kazanmıyor eşim sadece. Yoksa bı ev daha ön bilezik daha alamıyorum diye ağlamıyorum

Sorun cikarmak icin bahane aramissiniz ayrica gorumceyi kiskaniyor gibi triplere girmissiniz eski konulari acmak bir lafa bukadar anlam yuklemek normal bir insanin yapacagi davranislar degil

Ben gorumcemi kıskanıyor tiplerine girmedim onlarin beni sokmak istediği durum bu bence. Benim kocam aliyo seninki almıyor mevzu bu başkasında gösteremediği görgüsüzlügu benim üstümde tatmin ettiğini düşünüyorum

Gorumcemin neyini kiskanabilirim
Maddi durumunu, eşinin işini, eşinden gelen hediyeleri vs.
Sanki bilmiyorsunuzda soruyorsunuz.
Kıskandığınız için gerginlik çıkarmışsınız, görümcenizde altda kalmamış lafı 90a çakmış.
Sonrada oturup ağlamışsınız, hepten küçük düşürmüşsünüz kendinizi.
Ezik gibi davranırsanız, ezerler. Değişmez kural.

Ben o cümlesini aslinda "Senin kocan zaten istedigini yapiyor. Sen yaptirma yoksa ters teper" gibi anladim. Yani öyle kötü niyetli laf sokma gibi degil..yoksa ben mi polyana geziyorum.
Bende ilk okuduğumda hasedinden çatlayan bir gelin şaka yollu laf sokuyor gibi anladım biraz fazla şeytan olabilirim

Son düzenleme:
Ben o cümlesini aslinda "Senin kocan zaten istedigini yapiyor. Sen yaptirma yoksa ters teper" gibi anladim. Yani öyle kötü niyetli laf sokma gibi degil..yoksa ben mi polyana geziyorum.
Hayır aynen bende busekilde bu düşünce ile söyledim zaten bu neden başka anlaşıldı onu anlamadim

Konuyu çok içerlemişsiniz ve inanılmaz gereksiz yerlere gitmiş. Aslında konu şu ki, kocanız birinin oğulu, diğerinin abisi ve ya kardeşi, öbürünün dayısı. Yani onu sizin gözünüzden görmeleri imkansız. Muhtemelen öküz gözüyle bakıyorlar çünkü genelde bekar adamlar böyle oluyor. Evlendiklerinde romantik bir eş olabileceklerini düşünemiyorlar.

Benim de eşimi sinirli ve otoriter biri olarak görüyorlar. Sert görünüyor. Halbuki hiç öyle değil. Eşimin ağzından ufacık bir hakaret bile duymadım ben, hiç bir şeye de karışmaz. Dışardan görünenin aksine ben bazen çekilmez olabiliyorum ama umrumda değil gerçekten. Nasıl görünürse görünsün (ki bana karşı değil ailesine karşı sert). Hatta ben ailesinde mutlu olmadığı ve benimle mutlu olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum ve kendi adıma seviniyorum

Ben değil görümcem ve kayınvalide önemsiyor. Maddi zorluğum yok birikim yapacak gibi kazanmıyor eşim sadece. Yoksa bı ev daha ön bilezik daha alamıyorum diye ağlamıyorum
Bence siz önemsiyorsunuz o yüzden konu hakkında bu kadar konuşup uzatmışsınız yetmemiş eşinizi çağırmışsınız o da yetmemiş içinize dert olmuş buraya yazmışsınız. Benim çok şükür maddi durumum yerinde istesem yarın gidip istediğim bileziği veya istediğim tatili alabilecek kazancım var, hiç aklıma gelmez kocam bana hediye almıyor diye düşünmek veya kocam zaten hediye alıyor ama millet bilmiyor diye dertlenmek. Biri diyecek olursa da Güler geçerim. Herkesin aldığı sattığı kendine.

Herkesin çevresinde vardır hayatlarını anlatmayı seven. He deyip geçmek lazım. Benim etrafımda da çok yok ben böyle arabalara binmem, yok ben müdür eşiyim, şuraya giderim burda şunu yerim tarzı diyenler. He deyip geçerim hiçte laf sokmak aklıma gelmedi.biraz kıskanmış gibi olmuşsunuz. Keşke o lafı demeseydiniz

Bakın size nasıl anlatayım bilmiyorum. Karşınizdaki kişiye benim kocam her ay bana bir bilezik alıyor seninki alamıyor heheh şaka yapıyorum he alınma. Yaa eniştenin cebinde çeyrek altın buldum çok üzüldüm habersiz almış seninki zaten hiç almaz altın neyse sen beni anlamazsın diyip gulerse ben birine hediye almayı sevmem aynı senin kocan gibiyim he ama bana alınsın bayılırım hahah diyen her bulduğu fırsatta abuk subuk laf sokma ihtiyacı duyan sizin karsinizda böyle bı tipi kiskanirmiydiniz yoksa ne yapmaya çalışıyor diye diye sabirmi edersiniz ben bu tiplemenin nesini kiskanayim

Siz dillendirince bunu cekemedigini de düşünmus olabilir kendince.zaten eşim tek işte de calisirken yapıyordu demesinin altında da bu var

Bence sizin kendinizi ezik hissedesiniz varmış. Olay nasıl oraya gelmiş anlamadım. Siz saçma saçma laf atmıssınız ortaya onlar da bisey demiş ama sizin dediginiz anlama çekecek birşey değil. Baya garipsiniz

O sabırla dinlemeniz bu sonucu doğurdu nasıl kesmeniz gerekirdi bu konuşmayı bilmiyorum ama gorumcenin sizin yanınızda kendince hava atmasına izin vermemeliydiniz

Kizina laf soylemissiniz kadinda dondurmus size saplamis lafiNe gereksiz bi muhabbet cidden.İcten ice kocaniza dolmussunuz ama bisy de diyemiyorsunuz bence.Alkollu araba kullanip pert etmesi falan,altinlar gitmis.Kizgin olmaniz normal.

Alakasi yok kv sadece sen yap demis aranizdaki hediyelesme muhabbetini bilmedgi icindir oda sizde abarta abarta goklere cikarmissiniz bariz sorun cikaran ve kiskanan taraf sizsiniz yoksa bir lafa bukadar sorun cikarilmaz

Böyle biriyle laf dalaşına girmek yerine ben görüşmezdim sizin dediğiniz gibi onore etmeye çalışmazdım ilk baştan.
Görümceniz sizi kıskandırmaya çalışmış ve başarmış. Nekadar kıskanmiyorum desenizde cümlelerinizden hasetlik akıyor. Zaten evet kıskandım demenizi beklemiyorum, bunu kimse kabul etmez. Dışardan bir göz olarak değerlendiriyorum ben. Sabaha kadar kıskanmıyorum yazsanızda durum değişmeyecek. En kötüsü artık görümceniz ve kv de gözündede kıskanç olacaksınız

Siz şimdi, sizinle böyle konuşan birine mi “sen yapma zaten senin ki sana hediyeler alıyor hehehe” diye espiri yaptınız? Hayır normalde insan mesafe koyar da..
Nerden tutsan elde kalıyor konu.

Ama ben onu laf sokma adı altında demedim işte sorun orda burda herkes öyle anlamış benim demem yani seninki zaten yapıyor senin yapmaya gerek yok boşver gibi yani. Sekiz yıldır bence iyi bile sustum kendi egosunu benim üstümde okşayan gorumceme az bile dedim çünkü bu ilk değildi evet böyle bı konuya bukadar yüksek tepki verilmez orda herkesle hemfikirim ama dolmusluk birikmisligin verdiği sinir ile anlık ofkeme yenik düştüm resmen

Onlara göre herkes onları konuşuyor herkes onları kıskanıyor zaten bana kalmadılar :) ayrıca burda kimse kimseyi tanımıyor sizede bidaha yazmayın diye evet kıskandım der geçerim ben kendimi anlatmaya çalışıyorum kelimeleri doğru secemiyorum çok çabuk alevlenen biriyim sinsi gibi şaka ile değil sen bunu bunu diyemezsin dediğim için sonuç kavgaya varıyor kiskanmiyorum sabaha kadarda yazmaya usenmem kıskansam kıskandım derim kimin kocası bir senede ev araba alır çikolata kiskanmaya benzemez bu yani olabilir ama mevzu baska

Siz şimdi, sizinle böyle konuşan birine mi “sen yapma zaten senin ki sana hediyeler alıyor hehehe” diye espiri yaptınız? Hayır normalde insan mesafe koyar da..
Nerden tutsan elde kalıyor konu.
Bir kere mesafe koydum kayınvalidem yerlere attı kendini kimse bizimle gelinle gecinemedi diyemez çabuk barışın diye malesefff görüşmek zorunda kalıyorum pislik çıkıyor Cook konular var inanın susup sabrettigim böyle saçma bı konuda patlamam tek seferlik bişey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…