Görümce kayınvalide tartışma

Konu anlattığıniz gibiyse gorumceye kurduğun cümlede birşey göremedim sakalasma olabilir .kaynana ters anlayıp laf söylemiş zaten sizinde içiniz doluymuş maddi olarak idare eder olduğunuz da biliniyormus ben olsam şakayla söylenen söze bu cevabı aliyorsam daha da uzatmam.giderim tavır koyar görüşmem .kimseyi ben onlardan istemedikçe maddi durumum ilgilendirmez.ki yapamayanda onların çocuğu .anne baba des tek cikacagina size yüzünüze vuruyorlar .tartışmamız hataydi sadece .mesafe koyun .

Koca parası yiyen iki kadın karşılıklı s.dik yarıştırırken birbirlerine girmişler. Ben bunu anladım. Keşke oturup instagram fenomenlerini konuşacağınıza bir kitap okuyup onu tartışsanız.
Bugün düştüğüm durum resmen bu

Ben ne okudum anlamadım ama yat kalk eşin senin yanında olmuş. Konuda boş boşuna uzamış.
Konu boş olduğu için zaten eşimde geçmiş mevzuları bildiğinden boş konuya patlamazsin sen biliyorum birikti ama küslük olmasın sadece diyebildi hatrlayan varmı bilmiyorum benim evimden babası aldı diye izinsiz sormadan evimdeki yiyeceği alıp evine götüren görümcem bu

Keşke konusmasa ama böyle bişey mümkün değil o anda stresli bisekilde cevap verdim bizzat kendisine salak demedigimi biliyor. Yani konu başka kayınvalidem dillendirmeyi seviyor kızını heryerde anlattığı için istiyorki ogluda ekstra birikimler yapsın bu kötü bişey değil her anne ister ama aldığı maaş belli ise fazlasını isteyip darlamak neden? Olmayınca olmuyor birikmiyor yani. Gorumcemin kocasının iki işte çalışmasını belirtmemdeki sebep bu devirde anca bı insan iki işte çalışması lazım bence bir senede ev araba hediye takılar alabilmesi için. Kızı üzerinden başkalarına hava atar genelde bana yapmadı bizzat. Bende isterim birikim yapsın herşey tıkırında olsun ama adamın aldığı maaş belli daha fazlasını veremiyorsun diye gidip kavga edemem kayınvalidem bana baskı yapıyor resmen neden olmuyor sizin diye

Konu aynen bu şekilde ilerledi zaten uzun yazmamın sebebide detay vermem. Ki şakalastik gerçekten içimde kötülük olup laf sokabilen değilim keşke bende şakayla halletsem işimi böyle biriktirip içimde saçma bı konu üstünde patlamazdim.

Ev,araba ve takıları bir senede mi aldı görümcenizin eşi? Doğru mu okudum?

İşte bozulduğum şeylerden biri bu insan basbasayken herşeyi söylesinde sen komşunun yanında yaptığın kendi oğlunu resmen eşine değer vermez hediye almaza getirmesi
Bencillik küçük görme başka bir şey değil. Mesafeni kötü. Eşinin verdiği tepki gayet normal sonuçta senin arkanda ve senin yanında

İşte çok pişman oldum kendisi gibi şakayla laf sokup biseye bozuldugumu belli edemiyorum ben lap diye söylüyorum buna bozuldum diye demesemde bozuldugumu kirildigimi yüz ifadem kesinlikle belli ediyor yada hemen sen ne demek istiyorsun moduna geçiyorum.

Önceden doluymuşsunuz, bahane aramışsınız patlamak için, çok gereksiz olmuş.

Saçmalama derken? Saçmalayan sizsiniz. Görümceniz yine sabırlıymış salak demenize bir şey dememiş. Mevzu başka falan değil gayet görümcenize alınan hediyeler mevzu istediğiniz kadar inkar edin.
Gorumceme hediyesini kendi kocası aliyo hanımefendi nasıl kiskanabilirim? benim kocam alsa ona haklısınız kıskandım derdim sizi onaylamadim diye konuyu cirkinlestirmeyin

Bencillik küçük görme başka bir şey değil. Mesafeni kötü. Eşinin verdiği tepki gayet normal sonuçta senin arkanda ve senin yanında
Eşim beni bilip tanıyor çünkü herşeye küsüp saçma konulara tepki vermeyecegimi bilir orda beni susturmadigi için konuyu uzatmayı düşünmüyorum bende.

Ne kadar boş bir hayatınız var yahu eşim bana birsey olsa nolur almasa kime ne. Elalemle o kadar yarış içinde olmalısınız ki hep birseyleri zannediyorsunuz. Bende kendimi böyle bir tartışmaya açsam cidden bende kendimi ezik hissederdim nasıl boş bir yarış içinde oldum diye. Haklisiniz böyle hissetmeye devam etmelisiniz.

Şahsen gelinimiz bana böyle bir şey dese laf soktuğunu düşünürdüm.

Baya saçma olmuş, keşke kendinizi frenleseydiniz.
Zaten daha öncesinde de frenledigim çok yer oldu böyle saçma bı konu üstüne tartışma olmasıda beni konu içinde gerdi zaten sonrada patladım. Çıkıp evime geldim arkada onlara yine laf çıkacak malzeme verdim başka bişey olmadı ana kız gelin cekistirirler

Kaynanam aslında oğluyla kızını bir nevi kiyaslamis oğlunun eksikliğini ima etmis.gibi.istiyiorki gezmeyin hiç dışarı cikmayin zevkine iki kuruş harcamayin ama hava atmak için o bilezikler kolunuzda olsun.sizi de tutumlu olmamakla suçluyorlar .onların eskisini parayla satın alıp tasarruf etmediğiniz için .uzakdurun .keyfinize bakın . ben sizi haksız gormedim

Şahsen gelinimiz bana böyle bir şey dese laf soktuğunu düşünürdüm.
Ama sekiz yıldır iclerindeyim insan ne için kötü düşünecek ne için şaka soylecek bilmez mi ama demekki öyle laf soktugumu düşündüler işte konu saçma biryere uzadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…