- 5 Şubat 2019
- 297
- 419
- 34
-
- Konu Sahibi predilettoo
Canim burada ki bircok arkadas sevgili olmadan mutlu olunmaz kafasindalar. Benim sahit oldugum bircok evlilikte gorucu usulu evlenenler cokta mutlular su insanlar nasil bu kadar kesin ve acimasizca yorum yapiyorlar anlamiyorum5 yıl görüşüp evlenen de kumar oynamıyor mu evlenmeden gören var mı gerçek yüzü
Canim butun evlilikler de sorun cikiyor ki hayat kosulularini goz onunde bulundurmak lazim ben nisanlini savunmuyorum ama yargisiz infaz yapmakta dogru degil. Bende gorucu usulu evlendim sabah tanistim aksam sozlendim ve hic konusmadan 20 gun sonra nisanlandim 9 ay nisanli kaldim sadece telefonla konustuk hic gorusmedik sorun da cikti 1 yildir evliyim ve cok sukur Rabbime iyi ki esimle evlendim diyorum. Ayni hayati paylasmadan emin ol kimseyi taniyamazsinHerkes ne bu acele demiş
Evlilik delisi de değilim para delisi de!Babam kanser hastası ve nefes alamadığı günler yaşadık o dönemde tek isteğim senin yuvanı görmek dediği için bu acele!Buurun açıklama bunlada dalga geçer ama o bilmeden konuşan insanlar
Bende biliyorum zamana yaymayı ama hayat bazen üstüne çok oynuyor insanın!
Sonrasında kuzenim aracı oldu ve tanıştık onunda isteği görücü usulüydü
Ama bunlara rağmen nişanı hemen isteyen ben değildim karşı taraftı.para muhabbetini de ben yapmıyorum evet görücü usulü olmasa daha farklı olurdu ama herşey örf adetlere göre yapılırken aşk sevgi kim bekleyebilir benden?
Bende çevremde şahit olduğum kadarıyla görücü usulü daha mutlu olunuyor diye böyle istedim.kendi mutsuzluklarını başkalarından çıkarıyorlar galiba canım bende anlamıyorumCanim burada ki bircok arkadas sevgili olmadan mutlu olunmaz kafasindalar. Benim sahit oldugum bircok evlilikte gorucu usulu evlenenler cokta mutlular su insanlar nasil bu kadar kesin ve acimasizca yorum yapiyorlar anlamiyorum
Allah mutluluğunuzu daim etsin.evrt herkes çok garip karşılamış ama hepsi yıllarca görüştüğü halde tanıyamadım demiş..en basit örneği siz de tanıyacak fırsat bulamamışsınız ama tanıyanlardan daha mutlusunuzCanim butun evlilikler de sorun cikiyor ki hayat kosulularini goz onunde bulundurmak lazim ben nisanlini savunmuyorum ama yargisiz infaz yapmakta dogru degil. Bende gorucu usulu evlendim sabah tanistim aksam sozlendim ve hic konusmadan 20 gun sonra nisanlandim 9 ay nisanli kaldim sadece telefonla konustuk hic gorusmedik sorun da cikti 1 yildir evliyim ve cok sukur Rabbime iyi ki esimle evlendim diyorum. Ayni hayati paylasmadan emin ol kimseyi taniyamazsin
kendi mutsuzluklarını başkalarından çıkarıyorlar galiba canım bende anlamıyorum
En azından sevip evlenmiş oluyorlar şimdi bu tarz bir nişanı doğruymuş gibi savunmaya geçmesin kimse evlilik değil ortaklık anlaşması5 yıl görüşüp evlenen de kumar oynamıyor mu evlenmeden gören var mı gerçek yüzü
Neler yaşadığımı bilmeden bu yorumu yapma hakkınız yok
Sizin yorumlarinizi begeniyorum ama bu defa katilmayacagim . O alısveris bir stresle başlıyor , kız tarafı aman her seyi aldiralim unutmayalim , erkek tarafi da aman iki derlerse bir alalim hep gardı hazırda bekliyorlar . Yapmayanlarda var tabi ama ya yaparlarsa diye baştan dolup gidiyorlar.Benim tespitim birini en çok alışveriş esnasında tanıyorsun
Benim bahanem ve dedemde birbirlerini görmeden evlenmişler
Olur mu? oluyor iste