- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
-
- Konu Sahibi predilettoo
Problem, daha hiç görmeden nişanlanmanla başlıyor zaten.Tanımadan nişan olduk 15 günlüğüne gelmiş bir damat ama ne bi yemeğe çıkalım diyor nE bi kahve içelim..Gelmeden önce hergün gezme planları vardı damat şahsının ama şuan tık yok
Sürekli kıracak bi şey yapıyorlar söylediğimde inkar edip özür diliyorlar...be olur bu işin sonu??
Insan ayni evin icinde yasamadan 10 yillik sevgilisini bile taniyamiyor. Severek evlenilen bir cok evlilikte bosanma oluyor sanki bosanan insanlar hep gorucu usulu evlenenler de mi oluyor? Evliliklerin hepsi sans isi Allah kaderimizi guzel yazsinSene olmuş 2019 yüzyüze görüşmeden tanımadan nişan mı olur ya hu. Nasıl bi kumar oynuyorsun farkında mısın? Niye bu kadar anormal bi yol?
Aynen oluru yokpek oluru yok gibi
neden buluşmak istemez ki bir insan evlenmek üzere olduğu kadınla?
Olurdu ama herşey oldu bittiye geldi bende anlamadım hala anlamış değilimNeden nişanlanmadan önce tanımadınız birbirinizi?
Telefonla görüşmeyle yeterli olmaz ki.
Yemektir,kahveydi,gezmekti bu beklentiler nişan öncesi olmaz mıydı?
babalı oğullu cimriler anlaşılanAynen oluru yok
İstiyor ama param cebimde kalsın istiyor,kahve içmeye diye çıkıyoruz arabayla geziyoruz
5 yıl görüşüp evlenen de kumar oynamıyor mu evlenmeden gören var mı gerçek yüzüSene olmuş 2019 yüzyüze görüşmeden tanımadan nişan mı olur ya hu. Nasıl bi kumar oynuyorsun farkında mısın? Niye bu kadar anormal bi yol?
Eee artık anlamışsınızdır inşallah.Olurdu ama herşey oldu bittiye geldi bende anlamadım hala anlamış değilim
İnatla evlenme isteğim falan yok.bi şey hissedecek süreci yaşamadım kiAsıl soru insan evlenmek istediği adama "damat"dermi?
Siz o adama karşı birşey hissetmiyorsunuz ki neden inatla evlenmek istiyorsunuz?
Benim isteğim nerde?Ne istemişim?bana göre sizin istekleriniz bitmemiş.
telefonda konusarak olacak bir sey degil ki bu.
biz 2.5 yıl sonra evlenme kararı aldık bazen ben bile tanıyamıyorum
Neler yaşadığımı bilmeden bu yorumu yapma hakkınız yokSadece telefonda gorustugun biriyle nişanlanacak kadar kötü durumda misin? Hani cidden iş olsun diye evleniyorsunuz ya.
İki taraftada duygu göremedim ben. Siz sürekli yabancıdan bahseder gibi damat diyorsunuz. İçinizin almadığı biriyle aynı yatağı paylaşmak zorunda kalınca ne yapacaksınız?Merhaba kk nün tecrübeli kadınları
2 ay telefonda görüşme sonucu nişanlandım,damat adayı mesleği gereği uzakta.o gelmeden herşey çok güzeldi ailesi çok iyiydi kendi de öyle.geldi 3 gün içinde nişan yapıldı hala şaka gibi geliyor bana kabullenemedim.
Gelelim dert kısmına;ilk olayımız isteme günü patladı geldiler isteme oldu bitti tatlı yok neymiş kayınbaba adayı unutmuş tabi damat gitti aldı hemen
2.olayımız nişanda oldu,alışverişte alınan bilezikler gelmemiş benim ailem kendileri için aldıklarını takarken kb adayı geldi düğünde takacaz dedi,annemde nişan alışverişinde almasaydınız o zaman dedi neyse gittiler getirip annemin eline tutuşturdular rezillik çıkmasın diye annem taktı onu da.
3.olay mobilya alışverişinde.yatak odası bakılacak dendi çıktık kv kb damat annem ben.mağaza sorumlusu salon takımı da bakalım dedi kb adayı elini sallayarak onu onlar alacak dedi ki da hiç bir konu konuşulmamıştı.neyse bi şey almadan çıktık evlere gittik.akşamına konuşuldu adam hemen inkar ben yapmadım özür dilerim bilmem ne..
Tanımadan nişan olduk 15 günlüğüne gelmiş bir damat ama ne bi yemeğe çıkalım diyor nE bi kahve içelim..Gelmeden önce hergün gezme planları vardı damat şahsının ama şuan tık yok
Sürekli kıracak bi şey yapıyorlar söylediğimde inkar edip özür diliyorlar...be olur bu işin sonu??
neler yaşadınız?Neler yaşadığımı bilmeden bu yorumu yapma hakkınız yok
5 yıl görüşüp evlenen de kumar oynamıyor mu evlenmeden gören var mı gerçek yüzü
Benim nişanlık sürecim 5 ay sürdü eşim başka şehirde idi ben Ankara'da Nişandan önce de sonrada 2 haftada bir geliyordu ve biz düğüne kadar sürekli görüştük baş başa ailelerle arkadaşlarla her ortamda gördüm yolculuk ettim insan aynı şehirde niye görüsmek istemez oda seni taniyacak es olacaksnz sizde oda allahm insan hayatını geçireceği insanı seciyor ve bu kadar rahat olabiliyor sonra evlenince ben seni taniyamamismlar havada uçuşuyor.Merhaba kk nün tecrübeli kadınları
2 ay telefonda görüşme sonucu nişanlandım,damat adayı mesleği gereği uzakta.o gelmeden herşey çok güzeldi ailesi çok iyiydi kendi de öyle.geldi 3 gün içinde nişan yapıldı hala şaka gibi geliyor bana kabullenemedim.
Gelelim dert kısmına;ilk olayımız isteme günü patladı geldiler isteme oldu bitti tatlı yok neymiş kayınbaba adayı unutmuş tabi damat gitti aldı hemen
2.olayımız nişanda oldu,alışverişte alınan bilezikler gelmemiş benim ailem kendileri için aldıklarını takarken kb adayı geldi düğünde takacaz dedi,annemde nişan alışverişinde almasaydınız o zaman dedi neyse gittiler getirip annemin eline tutuşturdular rezillik çıkmasın diye annem taktı onu da.
3.olay mobilya alışverişinde.yatak odası bakılacak dendi çıktık kv kb damat annem ben.mağaza sorumlusu salon takımı da bakalım dedi kb adayı elini sallayarak onu onlar alacak dedi ki da hiç bir konu konuşulmamıştı.neyse bi şey almadan çıktık evlere gittik.akşamına konuşuldu adam hemen inkar ben yapmadım özür dilerim bilmem ne..
Tanımadan nişan olduk 15 günlüğüne gelmiş bir damat ama ne bi yemeğe çıkalım diyor nE bi kahve içelim..Gelmeden önce hergün gezme planları vardı damat şahsının ama şuan tık yok
E o zaman hepimiz sokaktan çevirdiğimiz ilk adamla evlenelim. Bu mantıkla madem tanışsak da işimizi şansa bırakıyoruz.5 yıl görüşüp evlenen de kumar oynamıyor mu evlenmeden gören var mı gerçek yüzü
Merhaba kk nün tecrübeli kadınları