- 6 Temmuz 2023
- 4.870
- 16.835
Deme kızzzz annesiyle babasıyla mı geldi anlatttttttBenm basima geldi ama sonuc olumsuzdubenm ki farkli versiyonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deme kızzzz annesiyle babasıyla mı geldi anlatttttttBenm basima geldi ama sonuc olumsuzdubenm ki farkli versiyonu.
Evlilik böyle bir şey değil zorlamasan mı?merhaba
Beraber calıstığım iş yerindeki bir abla beni biriyle tanıstırdı çok fazla flörtüm konustuğum oldu ama sevemedim bağ kuramadım 3 4 senedir hayatımda kimse yok. Çok ısrar etti tanısmam konusunda tamam bi kaç kere bahane uydurdum gitmedim ama en son artık gideyim görüşeyim sonra beğenmedim der geçerim dedim. Çocuk görüşmeye annesi ve babasıyla geldi ben 27 yasına gireceğim o 31 yasında lisans mezunu bende ön lisans. Ailesiyle gelmesinden dolayı farklı geldi aslında ilk defa böyle bişey yaşadım ve olaylar gelişti 1 bucuk aydır konusuyoruz biraz a sosyal biri çevresi pek yok kötü alışkanlığı yok genelde evcimen gözlemlediğim kadarıyla. 3 4 defa yanlız buluştuk herhangi bir girişimi yok yanlış anlarım kızarım diye korkuyor önemsiyor , Tüüm sülalesi beni biliyor 2 kardeşler ablasına tanıstırmaya götürdü teyzelerine götürdü. Baktığımda Çirkin dediğim biri değil ama duygusal bi bağ da daha kuramadım. Ailesinin niyeti ciddi en yakn zamanda ailemle tanısmak istiyor. Sormak istediğim nasıl bi aileden geldiğini biliyoruz nasıl biri olduğunu biliyoruz senelerdir kimseyle duygusal bir bağ kuramıyorum. Görücü usulü veya mantık evliliği Hakkında düşünceleriniz nelerdir zamanla sıcaklık kurulur mu sevgi oluşur mu sizce ? kafam allak bullak araştırdık çok insan aracı oldu saygısından vs şüphem yok ama korkuyorum galiba bi anda 1 bucuk ayda gelişti herşey
O kadar haklı şeyler söylemişsin ki ne anlatacağım nasıl anlatacağım. Bilmiyorum kıramadığım için gittiğim bi tanışma 1 ayda bu evrelere geldi. Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum o yüzden dedim hani ailesiyle geldi vs diye a sosyal sürekli ailesiyle beraber vs kötü diyemem tanıdığım kadarıyla iyi biri ama ne biliyim korkuyorum böyle ilerlemesi korkutuyor en son teyzesinde annesi de vardı çıkarken yakaladı bi gün annenlerle de tanışalım diye ailem biliyor ama tanışmadılar ne yapacağım nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum mantık deyince de şu anlamda dedim senelerdir birine bişi hissedemiyorum hani düz mantık hissedemiyorum diye bakıp tanımaya mı çalışsam ailesine saygılı çevresine saygılı bana da aynı olur evine sahip çıkar mı anlamında dedim. Çocuğa bakınca öğk demiyorum yani ama mesela bi his de yok zamanla oluşurmu onu da bilmiyorumSiz mantık evliliği ve görücü usulünü sormuşsunuz ama benim dikkatimi ailesinin niyeti ciddi demeniz ve ailesiyle gelmesi çekti.
Ailesiyle ilk buluşmaya gelmiş adam. Ailesinin niyeti ciddi nedir? Ailesiyle evleneceksiniz sanırım.
Hepimiz o yorumu yaparız. Evlenince aileyle de evleniyorsun deriz ama sizin durum gerçekten onlarla evlenecekmişsiniz gibi ilerliyor. Teyzeyle görüştürme. Kız kardeşle de. Yani birbirinizi tanımaya çalışmaktan çok aileye tanıtılıyorsunuz.
Belli ki kalabalık bir aileniz olacak, sık sık ailesiyle olacaksınız. Evliliğinizin gidişatında söz sahibi olacaklar. İstiyor musunuz bunları?
Adama çok ısınamamışsınız bile.
Çok da gençsiniz. Sevdiğiniz biriyle olmak istemez misiniz? Çekilmez adam sevmeyince aynı evde sürekli.
Mantık nerde anlayamadım. Zengin mi?
Valla öyle 1 ayda ailesi sülalesi herkes karıştı ailem biliyor desem hemen istemeye geliceklerDeme kızzzz annesiyle babasıyla mı geldi anlattttttt
Seviyor musun?Valla öyle 1 ayda ailesi sülalesi herkes karıştı ailem biliyor desem hemen istemeye gelicekler
Aile gözümü korkuturdu benim. Gelin alıyorlar gelengiden in dediği gibi. Adam eş almıyor. Dikkat edin. Her gün annemlerde yiyelim, annemler geliyor. Altınlar annemlerde dursun, ben yokken annemlere git gün boyu vs abow. Görür gibiyimO kadar haklı şeyler söylemişsin ki ne anlatacağım nasıl anlatacağım. Bilmiyorum kıramadığım için gittiğim bi tanışma 1 ayda bu evrelere geldi. Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum o yüzden dedim hani ailesiyle geldi vs diye a sosyal sürekli ailesiyle beraber vs kötü diyemem tanıdığım kadarıyla iyi biri ama ne biliyim korkuyorum böyle ilerlemesi korkutuyor en son teyzesinde annesi de vardı çıkarken yakaladı bi gün annenlerle de tanışalım diye ailem biliyor ama tanışmadılar ne yapacağım nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum mantık deyince de şu anlamda dedim senelerdir birine bişi hissedemiyorum hani düz mantık hissedemiyorum diye bakıp tanımaya mı çalışsam ailesine saygılı çevresine saygılı bana da aynı olur evine sahip çıkar mı anlamında dedim. Çocuğa bakınca öğk demiyorum yani ama mesela bi his de yok zamanla oluşurmu onu da bilmiyorum