Görücü usulü nişan

Tanımadan nişan olduk 15 günlüğüne gelmiş bir damat ama ne bi yemeğe çıkalım diyor nE bi kahve içelim..Gelmeden önce hergün gezme planları vardı damat şahsının ama şuan tık yok
Sürekli kıracak bi şey yapıyorlar söylediğimde inkar edip özür diliyorlar...be olur bu işin sonu??
Problem, daha hiç görmeden nişanlanmanla başlıyor zaten.

Keske ben önce biraz yüz yüze görüşüp gezip tanımak istiyorum deyip hiç isteme nişan toplarına girmeseydin.
Bir yemeğe çıkalım vakit geçirelim dememesi de çok çok tuhaf.

Daha nişan olmamış bile bence burda bi durakla içime sinmeyen şeyler var diye açık açık konuş gerekirse tanimak icin zaman iste.

Valla ben iliskimim 5. yılındayım adamın daha yeni yeni huylarını öğreniyorum.

Sene olmuş 2019 yüzyüze görüşmeden tanımadan nişan mı olur ya hu. Nasıl bi kumar oynuyorsun farkında mısın? Niye bu kadar anormal bi yol?
Insan ayni evin icinde yasamadan 10 yillik sevgilisini bile taniyamiyor. Severek evlenilen bir cok evlilikte bosanma oluyor sanki bosanan insanlar hep gorucu usulu evlenenler de mi oluyor? Evliliklerin hepsi sans isi Allah kaderimizi guzel yazsin

Bu iş olmaz boşuna uzatmayın derim ben. Adamla yüz yüze oturup konuşmamışsınız bile. Mesela ben telefonda konuşmayı sevmiyorum telefonda konuşurken çok farklıyım. Karşılıklı oturup konuşurken telefondaki halimle ilgim yok. Yani adam bambaşka biri çıkabilir.

Ay insanlar 2 ay konuştuktan sonra sevgili olmaya karar veriyor siz direkt nişana karar vermişsiniz. Neden böyle acele ediyorsunuz?

6 yıl sevgılılık+ 4 ay nısan bız acele mı edıyoruz dıye konusuyoduk. Benım kp dusunmesıne gerek zaten esım dusun herseyı 4+4 luk yaptı babası bızım taraf gıbı kıymete kıstı kendını ama esım sagolsun karınca gıbı her yere yetıstı. Sız kp evlenmıyorsun evlılıkde ıkı kısılık. Mobılyamızı esımım aılesı fotolardan gordu dugunden sonra gıttık aldık. Esım sen bana guven hersey cok guzel olcak dedı yaptı adam😁 ben hıcbır detaya takılmadım esım hep yanımdaydı o yuzden dokunmadı. Bence es adayı gercekten evlenmek ıstıyor mu?

Aynen oluru yok
İstiyor ama param cebimde kalsın istiyor,kahve içmeye diye çıkıyoruz arabayla geziyoruz
babalı oğullu cimriler anlaşılan
e para yok güzelim aşk da yok aranızda deli gibi etkileşim filan da yok belli ki
ne diye devam ediyorsun ki sal gitsin bence

Yolun neresinden dönersen okadar kâr ....hiç acele etme evlilik hiç aceleye gelicek bi konu dğl sonra çok pişman olursun iyice tanı bi tart eğrisini doğrusunu taşıyabiliceksen ok

bana göre sizin istekleriniz bitmemiş.
telefonda konusarak olacak bir sey degil ki bu.
biz 2.5 yıl sonra evlenme kararı aldık bazen ben bile tanıyamıyorum
Benim isteğim nerde?Ne istemişim?
Nişanı heme isteyen de onlardı planları da birlikte yaptık.10 yıl tanıyıp evlenenlerde tanıyamamışım diyor

Ee tanımadan nişanlanmasaydınız?

Ayrıca bu anlattıklarınızın hiçbirinde karşı tarafı hatalı bulamadım. Tatlı, takı, alışveriş, ev eşyası bunları karşılayacak olan evlenecek kadın ve erkek. Babası yapmak zorunda değil ki. Neden babasına bu kadar sinirlendiğinizi de anlayamadım.

Nişanda altınları rezillik çıkmasın diye annemin eline tutuşturdular demişsiniz. Takı takmasalar rezillik mi çıkacaktı yani?

Siz baklava, takı muhabbeti yaparsanız karşı taraf da mobilya muhabbeti yapar. Onlara bu hakkı siz vermişsiniz.

Kusura bakmayın size hak verecek tek bir nokta göremedim.

Merhaba kk nün tecrübeli kadınları
2 ay telefonda görüşme sonucu nişanlandım,damat adayı mesleği gereği uzakta.o gelmeden herşey çok güzeldi ailesi çok iyiydi kendi de öyle.geldi 3 gün içinde nişan yapıldı hala şaka gibi geliyor bana kabullenemedim.
Gelelim dert kısmına;ilk olayımız isteme günü patladı geldiler isteme oldu bitti tatlı yok neymiş kayınbaba adayı unutmuş tabi damat gitti aldı hemen
2.olayımız nişanda oldu,alışverişte alınan bilezikler gelmemiş benim ailem kendileri için aldıklarını takarken kb adayı geldi düğünde takacaz dedi,annemde nişan alışverişinde almasaydınız o zaman dedi neyse gittiler getirip annemin eline tutuşturdular rezillik çıkmasın diye annem taktı onu da.
3.olay mobilya alışverişinde.yatak odası bakılacak dendi çıktık kv kb damat annem ben.mağaza sorumlusu salon takımı da bakalım dedi kb adayı elini sallayarak onu onlar alacak dedi ki da hiç bir konu konuşulmamıştı.neyse bi şey almadan çıktık evlere gittik.akşamına konuşuldu adam hemen inkar ben yapmadım özür dilerim bilmem ne..
Tanımadan nişan olduk 15 günlüğüne gelmiş bir damat ama ne bi yemeğe çıkalım diyor nE bi kahve içelim..Gelmeden önce hergün gezme planları vardı damat şahsının ama şuan tık yok
Sürekli kıracak bi şey yapıyorlar söylediğimde inkar edip özür diliyorlar...be olur bu işin sonu??
İki taraftada duygu göremedim ben. Siz sürekli yabancıdan bahseder gibi damat diyorsunuz. İçinizin almadığı biriyle aynı yatağı paylaşmak zorunda kalınca ne yapacaksınız?

5 yıl görüşüp evlenen de kumar oynamıyor mu evlenmeden gören var mı gerçek yüzü

var- ben!
Uzun zaman uzak iliski yasadik. her hafta sonu- 2 yil boyunca- yanima geldi (toplamda 500 kilometre).
kahve icmeyi birak adam görüsmek icin kendini paraladi resmen. evlenme teklifi etdiginde- ev, mobilya vs. icin parasi hazirdi (yetiskin bir erkek parasi hazir olmadan evlenmesin- bukadar basit, evimde karim olsun diyen bi zahmet koltuk takimi alabilsin eger alamiyorsa bekar otursun!!)
biz nisandan sonra beraber yasamaya basladik ama sevgililikte neyse suanda ayni o.
insanin karakteri belli eder kendini.ilgisiz adam ilgisizdir.

2 ay telefonda görüşme sonucu nişanlandım,damat adayı mesleği gereği uzakta.o gelmeden herşey çok güzeldi ailesi çok iyiydi kendi de öyle.geldi 3 gün içinde nişan yapıldı hala şaka gibi geliyor bana kabullenemedim.
Gelelim dert kısmına;ilk olayımız isteme günü patladı geldiler isteme oldu bitti tatlı yok neymiş kayınbaba adayı unutmuş tabi damat gitti aldı hemen
2.olayımız nişanda oldu,alışverişte alınan bilezikler gelmemiş benim ailem kendileri için aldıklarını takarken kb adayı geldi düğünde takacaz dedi,annemde nişan alışverişinde almasaydınız o zaman dedi neyse gittiler getirip annemin eline tutuşturdular rezillik çıkmasın diye annem taktı onu da.
3.olay mobilya alışverişinde.yatak odası bakılacak dendi çıktık kv kb damat annem ben.mağaza sorumlusu salon takımı da bakalım dedi kb adayı elini sallayarak onu onlar alacak dedi ki da hiç bir konu konuşulmamıştı.neyse bi şey almadan çıktık evlere gittik.akşamına konuşuldu adam hemen inkar ben yapmadım özür dilerim bilmem ne..
Benim nişanlık sürecim 5 ay sürdü eşim başka şehirde idi ben Ankara'da Nişandan önce de sonrada 2 haftada bir geliyordu ve biz düğüne kadar sürekli görüştük baş başa ailelerle arkadaşlarla her ortamda gördüm yolculuk ettim insan aynı şehirde niye görüsmek istemez oda seni taniyacak es olacaksnz sizde oda allahm insan hayatını geçireceği insanı seciyor ve bu kadar rahat olabiliyor sonra evlenince ben seni taniyamamismlar havada uçuşuyor.😮

Kardeş can, tez elden geri dön.
Bu aile sana hayatı zindan eder, çocuk desen tırtımık. İş yok. Muhtemelen erkeklik bile yapmaz bu.

X