Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Şöyle dusunebilirsin
Normalde ihtiyacimiz 1200 kaloriyse biz zamanninda kimi gün 1200 kimi gün 1500 kalori alarak kilolari almışız
800 kaloriyle diyet yapıp normal kiloya gelince 1200 kalori normal beslenme sabit tutar bizi.

Şöyle dusunebilirsin
Normalde ihtiyacimiz 1200 kaloriyse biz zamanninda kimi gün 1200 kimi gün 1500 kalori alarak kilolari almışız
800 kaloriyle diyet yapıp normal kiloya gelince 1200 kalori normal beslenme sabit tutar bizi.

Selamlar, tartı atamamıştım bugün tartılıp onuda görsele ekledim Orenda
Görseldekilere ek olarak akşama sebze çorbası ve ton balıklı salata yiyeceğim
+ gün içinde 3 litre su tüketiyorum

Eklentiler

• 5FD6CD87-5418-4423-97B5-3BBA3E7AC210.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 24
Selamlar, tartı atamamıştım bugün tartılıp onuda görsele ekledim Orenda
Görseldekilere ek olarak akşama sebze çorbası ve ton balıklı salata yiyeceğim
+ gün içinde 3 litre su tüketiyorum
Afiyet olsun canım, çok güzel bir gün olmuş. Kilonu da pazar ekleyelim istersen 70 yazmışız zaten

Şöyle dusunebilirsin

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 bardak kefir, bir yeşil elma, yeşillik ile içecek
3 adet ceviz

Akşam
5 adet köfte
Yoğurtlu yeşil elmalı kereviz

Ara
1 bardak süt, 2 kaşık yulaf, 1 kuru incir, 2 kuru kayısı, 1 kaşık chia tohumu ile tatli

selamlar herkese, bugün benim öğünler böyleydi arada hazırlıksız çıkınca granola bar yedim kahvenin yanına ama içeriğinde margarin bile varmış çantaya meyve kuruyemiş bi şeyler atarım artık. Bolll eksili günler herkese

Eklentiler

• IMG_8727.webp
    141,9 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_8728.webp
    112,9 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…