Ben biraz yiyince mideme ağirlik çökuyorEn sevdiğim şey güzel bi kahvaltı
Çok mutlu uyanmıştır o şimdikikelomo dün ki yediğin hamburger ve patatesin tadından bahsetmek ister misin bugün nasıl hissediyorsun jdjdjds
Kork bendenBi gün kaçamak yapınca nasıl üstüme geleceğinizi tahmin bile etmek istemiyorum
Durumuna uygun probiyotik takviyesi kullanmayi denedin mi canimgızım neler neler ediyom bi bilsen amma yoggg illa çıkacak
Bak onu hiç kullanmadım canımDurumuna uygun probiyotik takviyesi kullanmayi denedin mi canim
Bu konuda uzman birinden durumun icin ihtiyacin olan bakteriyi ogrenip bir kac ay takviye kullanmayi deneyebilirsin. Bence ise yarar.Bak onu hiç kullanmadım canım
Tamam canım tişikkir ederimm muahhBu konuda uzman birinden durumun icin ihtiyacin olan bakteriyi ogrenip bir kac ay takviye kullanmayi deneyebilirsin. Bence ise yarar.
Şöyle dusunebilirsinBu arada kahvaltıya peynir çay
Öğlen içinde spagetti yapıcam oglum için kendimde birazcik yerim yaninda tavuk çok yemem tabi ki hamur olduğu için.Ben evde ne yapsam ondan azar azar yiyorum tamamen diyet yemekleri yemiyorum yesem zaten bedenim alışır sonra hemen geri alirim verdiyimi o yüzden bu taktikle irerliyorum eski gruptada böyle vermistim dogumdan kalan 10 kiloyu bilenler biliyor.Tam olarak kendimi uzaklaştırmıyorum gördüğüm anda da saldirmamak için yemeklere çünki insan bazen yoruluyur diyetden salıyor hemen kendini.Ama ekmegi şekeri minumuma indiriyorum ayni zamanda mesela normal yemeyi yiyince bu ikisi olmayinca kilo yavaş yavas gidiyor kendimde gözlemledigim bu oldu.Neyse günlük bu kadar konuşma bilgi yeter hadi ben kaçaar.
Öğlen içinde spagetti yapıcam oglum için kendimde birazcik yerim yaninda tavuk çok yemem tabi ki hamur olduğu için.Ben evde ne yapsam ondan azar azar yiyorum tamamen diyet yemekleri yemiyorum yesem zaten bedenim alışır sonra hemen geri alirim verdiyimi o yüzden bu taktikle irerliyorum eski gruptada böyle vermistim dogumdan kalan 10 kiloyu bilenler biliyor.Tam olarak kendimi uzaklaştırmıyorum gördüğüm anda da saldirmamak için yemeklere çünki insan bazen yoruluyur diyetden salıyor hemen kendini.Ama ekmegi şekeri minumuma indiriyorum ayni zamanda mesela normal yemeyi yiyince bu ikisi olmayinca kilo yavaş yavas gidiyor kendimde gözlemledigim bu oldu.Neyse günlük bu kadar konuşma bilgi yeter hadi ben kaçaar.
Afiyet olsun canım, çok güzel bir gün olmuş. Kilonu da pazar ekleyelim istersen 70 yazmışız zatenSelamlar, tartı atamamıştım bugün tartılıp onuda görsele ekledimOrenda
Görseldekilere ek olarak akşama sebze çorbası ve ton balıklı salata yiyeceğim
+ gün içinde 3 litre su tüketiyorum
Tabi olur teşekkür ederimAfiyet olsun canım, çok güzel bir gün olmuş. Kilonu da pazar ekleyelim istersen 70 yazmışız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?