- 31 Mayıs 2017
- 2.028
- 2.287
- 83
- Konu Sahibi bkalintici
Bence o istemesede sen yapış adama gurur haline getirme O istediğinde reddetme. İlişkiniz bozulur adam senden soğur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topiğe fake diye yazmak yerine kötü içerik yapsak da üye zan altında bırakılmasa, kurallar gereği de zaten konuya fake yazmak yasak rapor etmek gerekiyor, bu topik için cinsel içerikli raporu yapılmış ama fake ithamı namına tek bir rapor yok nedense.yawrum ısrarla ben fakeyim diyorsun neredeyse.biz laf anlatamıyoruz asıl sana
Banyo yapmis ama kilodunu degismemis... tekrar ayni kilodu giymis banyodan sonra... banyo yaptigina da emin degil islak havludan dolayi boyke dusunuyor.
konu sahibinin aklina sey gelmis acaba masturbasyon mu yapti.. bu yuzden mi kilodunu degismedi... bana hayir diyor gidiyo masturbasyon yapiyo... beni istemiyo mu... aklindakiler bunlar... bu yuzden bu kadar sorguluyo niye donu degismedi banyo mu yapti havlu islak kesin yapmis diyeAnladım..
Insanların ne kadar motivasyonu var yahu bunları takip etmek için
Vallahi bravo
bi daha olmaz müdürüm.Topiğe fake diye yazmak yerine kötü içerik yapsak da üye zan altında bırakılmasa, kurallar gereği de zaten konuya fake yazmak yasak rapor etmek gerekiyor, bu topik için cinsel içerikli raporu yapılmış ama fake ithamı namına tek bir rapor yok nedense.
Hanımlar rica ediyorum şüpheli bulduğunuz üyelikleri konularında fake fake diye sıkıştırmak yerine şikayet et butonuna basınız.
konu uçuş yapıp cinsellik bölümüne taşınmış.ondan.buralar mavi.kırmızı olsa daha iyi olacak aslında yada leoparBu yazilar niye arada mavi oluyo ya.. bazen mavi bazen pembe
Valla aynen bu konuya tikloyom mavi oluyo... hicde gizel durmuyo... aynen kirmizi tam yakisacak renkkonu uçuş yapıp cinsellik bölümüne taşınmış.ondan.buralar mavi.kırmızı olsa daha iyi olacak aslında yada leopar
Birde cinsellik bolumune pro uyeler mi yazi yazaboliyo sadece... ben giriyom okuyom ama yazamiyomkonu uçuş yapıp cinsellik bölümüne taşınmış.ondan.buralar mavi.kırmızı olsa daha iyi olacak aslında yada leopar
şuan yazıyorsunBirde cinsellik bolumune pro uyeler mi yazi yazaboliyo sadece... ben giriyom okuyom ama yazamiyom
eskiden denemistim cevapla bolumu yoktu onu sordum su an icin degilşuan yazıyorsun
Hakkatten simdi baktim yazabiliyor musum... hayret edilecek seyşuan yazıyorsun
Belki adam.doldu.doldu sabah dokunur dokunmaz bosaldiBelki terlemiştir eşiniz,sabah gireyim diye düşünüp geri de üşenirim diyip akşamdan girmiştir duşa illa boşalmamıştır yani belki de.camasırıda kirlenmemiş diyip yeniden giymiş olabilir.nedense ben yapmamıstir diye hissettim,ilimli bir şekilde konusun isterseniz içiniz rahat eder hem
evet öyle size katiliyorum da yanlış alınti oldu galibaBelki adam.doldu.doldu sabah dokunur dokunmaz bosaldi
Olamaz mi yani
Kocamiz.diye seyinin bekcisi sahibi de degiliz ki?