Herkeşe olmaz annem göstert elletme dediSeni görme şansımız var mı?hayır nesinden şikayetçisin mesela 45 kilonun anlatsana
Tam sana üzülcem aşko annemin 35 kilo fazlası var o geliyor aklımaÖyle demee depresif aşkımişte o 4kilo kac aydır peşimi bırakmıyor yapıştı kaldı ya lanet gibi
Gelicek gelicek onu da getircem
E ellemicez zaten yavHerkeşe olmaz annem göstert elletme dedi
Etlerim sarkmasın oturunca yayılmasın biraz da hareket edeyim tek hareketim odamdan aşağıya inmek olması diye şettimDaha nerene sıkcan acaba
Zaten o kası yapmak istiyorsan o yemeği yiyeceksinAnam zaten ben dediğim gibi öyle spora kendimi adayamam kimesela şimdi herkesin pizzasına kimse karışamaz kas yapçam diye dünyevi zevklerimden arınamam ben şaka bi yana kas işi zaten çok zor
Bi bak bakalım ölçümde kaç cm gidicekZaten o kası yapmak istiyorsan o yemeği yiyeceksinbu ara bi çilgınlık yapıp detoksumsu diyet yapiyorum incelik zayifliyorum bakim nolucak 10 günlük ama fark etti bile :)
Rüzgar esse uçar o kadar diyimde misterE ellemicez zaten yav
Et varmı ki kız sendeEtlerim sarkmasın oturunca yayılmasın biraz da hareket edeyim tek hareketim odamdan aşağıya inmek olması diye şettim
Kahvaltı
1 haflanmis yumurta
1 közlenmiş kırmızı biber
2 kaşık rendelenmiş köy peyniri
Yeşillik
Akşam
1 tabak karnıbahar
3 kaşık yogurt
2 kaşık kıyma kavurma
Ara (öğle aramdi, yemeye fırsat olmayinca akşam yemeginden hemen sonra yedim.?
Yarım muz
1 bardak süt
1 kaşık chia tohumu
1 kaşık keten tohumu
1 kaşık kakao ile yapılan bir puding
Arada kahve içtim bugün gene çok az yediğim bir gün oldu maalesef.
Şu tabaktaki şey bizim yöresel yemeğimiz karalahana yemeği ezmesi bir iki kaşıkta pirinç yedim
Orenda
2. Hafta 1. Gün
Kahvaltı : omlet, yeşillik, süzme peynir zeytin, domates salatalık, çay, 2 dilim ekmek
Öğlen : yarım kase çorba, 3 tane lahana sarması
Ara : 1 avuç fındık
Akşam: mantarlı fajita, cacık, 1 dilim ekmek
Orenda cınım bugün tartılmayı unuttum yav ben
Neyse sabah standart kahvaltı
Öğlen tost çay
Kaffe
Akşam salçalı makarna yoğurt salata yidim
Yarın tartılıcam inşallah
Tişikkirlir
İyi akşamlar herkese
Öğlen yemeğimi yanımda götürdüm 1 kase mercimekli bulgur pilavı ve yoğurt
Akşam da kızlarımla dışardaydık. Tavuklu sandviç yedim
Bugün karbonhidrat çok oldu yarın dengeliycem
Orenda
İyi akşamlar.
Bu sabah kahvaltı:
1 adet haşlanmış yumurta
Domates(2 adet çeri) salatalık
1 dilim süzme peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam:
ızgara somon
Ayvalı kereviz
Kızımın tabağından da 1 kaşık makarna aşırdım
Akşam 1 saat reformer pilates yapıldı. Egzersiz olarak yürüyüş yapmadım ama gün içinde 11 bin adım atmışım.
Kızımla şöyle gezdiğimiz günlere inşallah
Kızlar puanlarınızı ekledim. Kaçırdığım varsa sabah pcden kontrol edeceğim yine. Ama etiket de atabilirsinizKahvaltı: 1 bardak kefir haşlanmış yumurta
Ara öğün minik dilim kek ve Türk kahvesi
Öğlen: yarım kase corba börülce salatası 1 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt 3 yemek kaşığı sulu köfte
Akşam yarim tabak mercimek yemeği 4 kaşık ıspanak yemeği yeşillik salatası 1 kase yoğurt
2.5 litre su içtim yemekten 1 saat sonra Türk kahvesi ve 5 tane çiğ badem yedim ve spora geldim 1 saat sporu tamamladım
Nsnsjshshshs aşko mumya mıyım benEt varmı ki kız sende
Ulaa bana niye 2 puan ekledin bana ceza falan kitliyicek kesin en düşük benimKızlar puanlarınızı ekledim. Kaçırdığım varsa sabah pcden kontrol edeceğim yine. Ama etiket de atabilirsiniz
Valla ben seni gördüm tam kıvamındaydın gereksiz et yoktu yani sarkmalıkNsnsjshshshs aşko mumya mıyım benvar var merak etme kemiğin üstü deri de değilim iyiyim aslında
Yerimm kız gel öbüceemValla ben seni gördüm tam kıvamındaydın gereksiz et yoktu yani sarkmalık
Geçen hafta 2 kere yazdinUlaa bana niye 2 puan ekledin bana ceza falan kitliyicek kesin en düşük benimben foti atmam ki zaten zaman bulamiyorum o yuzden yazili şekilde iletiyorum
Ya hergun yaziyorum ya görmüyormusunGeçen hafta 2 kere yazdinyazi da kabul bebitom.
Ne yedin yaz bakalım
Kız geçen hafta yapmiyordun zaten diyetYa hergun yaziyorum ya görmüyormusun
Iyi yapıyorsun kuzumYerimm kız gel öbüceembiraz oyalanmak biraz hareket etmek amacım omurgamda eğrilik var o yüzden spora inceden başlamak iyi olacak benim için etim de sıkılaşırsa kar kardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?