Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Kahvaltı ; 1 bardak kefir 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün: Türk kahvesi 7 tane çiğ badem
Öğle yemeği: ezogelin corba 3 yemek kaşığı musakka 1 kase yoğurt
Akşam yemeği tavuklu yeşillik salata 5 yk mercimek yemeği ayran
2 litre su içtim 1 saat kardiyo yaptım

Orenda
Bugün gezme günü olunca kahvaltı yapmadım.
Öğlen: gezme menüsünün bir kısmını yedim, şöyleydi; tavuklu şehriye salatası, kıymalı börek, kremalı çilekli kek, azıcık kızın yarım kalan poğaçasından attım ağzıma.
Akşam: sebzeli kıyma sote, salata, 3 kaşık pilav

Selamlar, tartı atamamıştım bugün tartılıp onuda görsele ekledim Orenda
Görseldekilere ek olarak akşama sebze çorbası ve ton balıklı salata yiyeceğim
+ gün içinde 3 litre su tüketiyorum

Selam kızlar sabah ve akşam. Öğlen de yarım kase mercimek çorbası içtim

Iyi aksamlar kızlar. Sabah 2 lokma omlet iki lokma peynir iki lokma domates yedim. 1 avuc kadar findik
Aksamda 5 kofte 1 kase mercimek corbasi ictim. 1 bardakta kendi yaptigim visne suyu.

Sarı fırtınan bitti bi dövme yaptırayim dedim 12 saat sürdü
Orenda bugün sadece badem sütüyle şekersiz gronala yemişim yarım kase birazda çiğ kuruyemiş o kadar daha birşey yemem zaten

Infinite Soul immzaben Safransari Y Yagmurkan Susmuyorr Hawky Sofienin Kedisi my mister Bibibella Nevossss KendineRenkli kızlar puanlarınızı ekledim.

İlçemize yeni açılan burgerking'ten yemek söyleme fikrini çık aklımdaaaan (1 senedir yemiyorum da)

Günaydınn
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta 1 bardak yeşil çay 2 tane gun kurusu
Ara öğün; duble türk kahvesi
Öğlen yemeği; ızgara köfte tavuk 3 yk bulgur pilavı ayran
Akşam ;kız kıza date yapacağız ızgara köfte salata ve ayran yiyeceğim muhtemelen
Kapanışı kahve ile yaninda ortaya tatlı soylersek 2 catal alıp yaparım.Şuanlık 1 litre su ictim 2 litreye tamamlayacagım

Kızlarrrr 2 gündür yazamadımmmm.
Diyet aynı olduğu gibi devam.
Bu sabah omlet kaşar peynir bir dilim ekmek yedim. Şimdi sade türk kahvesi içiyorum
Akşama güncellerim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…