Koluma ejderha dövmesi baya büyük detaylı bi güzel fotolari atsin dovmeci eklicem tabi göremezsiniz diye ödüm kopuyorAa ne dövmesi yaptırdın bibimbaya uzun sürmüş ya bende bibi niye yok diyorum akışta bibi eksik
Bizim de kopuyo ckdmdmmdndKoluma ejderha dövmesi baya büyük detaylı bi güzel fotolari atsin dovmeci eklicem tabi göremezsiniz diye ödüm kopuyor
Vayy havalıymışKoluma ejderha dövmesi baya büyük detaylı bi güzel fotolari atsin dovmeci eklicem tabi göremezsiniz diye ödüm kopuyor
Ohaa çok iyii yakışır bibimeŞuraya dandik bir çekim atim genede dayanamicam
Bu arada kahvaltıya peynir çay
Öğlen içinde spagetti yapıcam oglum için kendimde birazcik yerim yaninda tavuk çok yemem tabi ki hamur olduğu için.Ben evde ne yapsam ondan azar azar yiyorum tamamen diyet yemekleri yemiyorum yesem zaten bedenim alışır sonra hemen geri alirim verdiyimi o yüzden bu taktikle irerliyorum eski gruptada böyle vermistim dogumdan kalan 10 kiloyu bilenler biliyor.Tam olarak kendimi uzaklaştırmıyorum gördüğüm anda da saldirmamak için yemeklere çünki insan bazen yoruluyur diyetden salıyor hemen kendini.Ama ekmegi şekeri minumuma indiriyorum ayni zamanda mesela normal yemeyi yiyince bu ikisi olmayinca kilo yavaş yavas gidiyor kendimde gözlemledigim bu oldu.Neyse günlük bu kadar konuşma bilgi yeter hadi ben kaçaar.
Selamlar, tartı atamamıştım bugün tartılıp onuda görsele ekledimOrenda
Görseldekilere ek olarak akşama sebze çorbası ve ton balıklı salata yiyeceğim
+ gün içinde 3 litre su tüketiyorum
Selam kızlar sabah ve akşam. Öğlen de yarım kase mercimek çorbası içtim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 bardak kefir, bir yeşil elma, yeşillik ile içecek
3 adet ceviz
Akşam
5 adet köfte
Yoğurtlu yeşil elmalı kereviz
Ara
1 bardak süt, 2 kaşık yulaf, 1 kuru incir, 2 kuru kayısı, 1 kaşık chia tohumu ile tatli
Eki Görüntüle 3577268 selamlar herkese, bugün benim öğünler böyleydi arada hazırlıksız çıkınca granola bar yedim kahvenin yanına ama içeriğinde margarin bile varmışçantaya meyve kuruyemiş bi şeyler atarım artık. Bolll eksili günler herkese
Selamlar, bugün biraz fazla kaçırdım sanırım çünkü çok acıktım.
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Yarım avokado
1 dilim süzme peynir
3 adet çeri
1 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam:
3 kaşık nohut yemeği
1 adet kıymalı ekmek
Bir dilim sucuklu pizza
1 bardak ayran
Iyi aksamlar kızlar. Sabah 2 lokma omlet iki lokma peynir iki lokma domates yedim. 1 avuc kadar findik
Aksamda 5 kofte 1 kase mercimek corbasi ictim. 1 bardakta kendi yaptigim visne suyu.
Orenda
2. Hafta 2.Gün
Kahvaltı: Lorlu omlet, zeytin, peynir, domates, salatalık tahin pekmez, 2 dilim ekmek
Öğlen: fındık, armut
Akşam: kurutulmuş yeşil fasulye kavurması, mercimek çorbası, 2 dilim ekmek, yoğurt
2 buçuk litre su
Selamın anyo
Kahvaltı standardı beybim
Öğlen de tost yedim yine
Akşamda kremalı tavuk ve makarna yedim bol bol su içtim
Bugün tartıldım veeee sonuç 45 kilo 270 gram olmuşum Buda bişey benim için
Tartıyı çekmedim çünkü eczane kabalıktı sanki herkes bana bakıyor hissi yaşadım
Tişikkirlir cınımmmmOrenda
Sarı fırtınan bitti bi dövme yaptırayim dedim 12 saat sürdü
Orenda bugün sadece badem sütüyle şekersiz gronala yemişim yarım kase birazda çiğ kuruyemiş o kadar daha birşey yemem zaten
Kahvaltı ; 1 bardak kefir 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün: Türk kahvesi 7 tane çiğ badem
Öğle yemeği: ezogelin corba 3 yemek kaşığı musakka 1 kase yoğurt
Akşam yemeği tavuklu yeşillik salata 5 yk mercimek yemeği ayran
2 litre su içtim 1 saat kardiyo yaptım
Orenda
Bugün gezme günü olunca kahvaltı yapmadım.
Öğlen: gezme menüsünün bir kısmını yedim, şöyleydi; tavuklu şehriye salatası, kıymalı börek, kremalı çilekli kek, azıcık kızın yarım kalan poğaçasından attım ağzıma.
Akşam: sebzeli kıyma sote, salata, 3 kaşık pilav
Günooo daha kahvalti yapamadim yapinca söylerim nasılsınız gencolarrGünaydııııııııııııın canlarıııım
regl zamanım geldi tatlıya kuduruğum ben puf sen nasılsııııınGünooo daha kahvalti yapamadim yapinca söylerim nasılsınız gencolarr
Benimde reglim gecikiyooregl zamanım geldi tatlıya kuduruğum ben puf sen nasılsııııın
yapabiliriz sakinBenimde reglim gecikiyootatli deme be olsada yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?