- 20 Kasım 2024
- 982
- 5.495
- 53
He tamammmmmBu arada öğlen mercimek çorbası içtim kahvaltiya salatalik bişeyler atıştırdım akşamada tavuklu birşeyler yiyicem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He tamammmmmBu arada öğlen mercimek çorbası içtim kahvaltiya salatalik bişeyler atıştırdım akşamada tavuklu birşeyler yiyicem.
Evet başladığım günden bu haftadan hergun yaziyorum yaaBugün yazdın mı![]()
Yok artıkYalnız yazım stili kahvaltıya salatalık bişeyler dkdkdkdjjd (bişeyler inş Nutella ekmek pooça degildir)
Bunu da kaçırmışım ekledimBugün tükettiklerim ektedir
Sabah kahvenin yanında 1 litre su içtim ve sonrasında 30 dk leslie yaptım.
Akşamda fırında tavuk salata ve çorba yiyeceğim.
Herkese bol eksili bir hafta diliyorum![]()
Bunu daBugun ben bozdum biraz. Yani sabah rutin kahvaltimi yaptim ama aksam yemeginde bi tuzlama iceyim derken ekmeksiz olmaz diyip yaninda 2 dilim ekmek yedim. Sonra bebisin iskenderi yarim kalmisti onuda bosa gitmesin diye yedim.aksam da kahvenin yaninda aylardir hicbir yerlerde bulamayip firina geldigini gorunce bir tanecik alsam ne olur ki dedigim citir minik bir sey yiyecegim. Bir tane sadece. Bugun boyle oldu. Bu ay daha hic bozmadan tam gaz devam ederim ama.
![]()
Orenda
Günooo
Görende dolu tabak yedigimi sanar
Hayir be senin bişeyin yok uğraşıyorum canım jxjdjsGörende dolu tabak yedigimi sanarçok az ekleyip esasen tavugu yiyorum yav ben söyledim zaten evde ne yapsam ondan az az yiyorum o bir kiloyu böyle verdim zaten şeker ekmek yok ama yemek devam ama yine de küçük porsiyonlar daha dikkatli yapa bildigim kadar hafif yemekler.Ben yoruluyorum çok iki çocukla bu arada o yüzden ne bulsam ondan yiyorum ama dikkatli hep altini çizerek bunu söyluyorum.Ek olarak verecek kilom 4 olunca ben biraz rahat takılıyorum
yoksa bir haftada 3kilo vermişligim var bu arada hemen grubu terkmi ediyim onumu istiyosun zalim gadinn
![]()
Diyetliler için özel ekmekler var ben ondan aldim ben kahvalti yapmayı sevmiyorum ya çok az yiyorum yiyince.Kahvaltiyi çok canlı yiyenleri görünce garip geliyoBi peynirden ısırıp bi çaydan mi içiyorsunuz acaba![]()
En sevdiğim şey güzel bi kahvaltıDiyetliler için özel ekmekler var ben ondan aldim ben kahvalti yapmayı sevmiyorum ya çok az yiyorum yiyince.Kahvaltiyi çok canlı yiyenleri görünce garip geliyomidem sabahlari hassas.