Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Kızlar selam, yoktum yazamadım size kusura bakmayın günlük bildirim falan da yapamadım.
Biraz koptum diyetten iş güç derken çok istikrarlı olamadım bir de rahatsızlandım ama küçük bir şeydi geçti.

Yarın sabahtan itibaren tekrar menümü bildireceğim. Gördüm ne güzel şeyler yemişsiniz ben kafamı kuma gömmüşken

Bunu yapasım var ama chiadan emin değilim. Çok vıcık bir yapısı var hiç hoşlanmıyorum
Yulafı un haline getirsen olmaz mı? Ya da yulaf unu formuyla satılıyorsa direkt öyle de alınabilir, hatta dümdüz yulafı da geceden atabilirsin gibime geliyor
Canım istedi ben de yapayım

Yulafı un haline getirsen olmaz mı? Ya da yulaf unu formuyla satılıyorsa direkt öyle de alınabilir, hatta dümdüz yulafı da geceden atabilirsin gibime geliyor
Canım istedi ben de yapayım
Yulaf da olabilir, ben altina yulaflı krepten taban mı yapsam diye düşünüyorum böyle çok peynir peynir oldu içim bayıldı bakarken

sek quark/ activia falan ile denesen?
Yok ben dert edindim iyice o mu olsa bu mu olsa darlamaya döndü benimki
Denersem yazarım ne ile yaptığımı, quark/labne-yoğurt karışımı da var aklımda çok peynirli olmasın diye

Yani denemekten zarar gelmez ama spor falan yapıyorsanız göbek gider diye düşünüyorum daha önce benim gitmişti şimdi doğum göbeğim var inşallah oda gider
Valla canım benimde sezeryan göbeğim var 2 kez kesildim. Daha önce spor artı diyetle güzel kilolar vermiştim bekardım. Evlendikten sonra da sadece diyetisyen eşliğinde spor yapmadan verdim. Ama hamilelikte epey bi kilo aldım ve alt göbeğim baya sarkık toparlanır ama zaman alacak gibi duruyor

Ben diyet yaparken içiyordum ama kaynamış değil. Bence faydası vardır. Ama bölgesel olur mu emin değilim
Yani direkt karın bölgesi denilmiş etkileşim için olabilir kadınların genel sorunu ya karın bölgesi ya kalça bölgeleri olduğu için tek başına tabi etkisi olmaz ama diyetle güzel bir sonuç alınır tabi önemli olan kalori açığı bırakmak

Benim ilk doğumum ve sezaryen, umarım gider. Bende diyetisyen ile çalışmayı düşünüyorum

Benim ilk doğumum ve sezaryen, umarım gider. Bende diyetisyen ile çalışmayı düşünüyorum
Benimde tek bir doğumum oldu ancak riskli bir kistim vardı kötü huylu olabileceğini düşünerek açık ameliyat yaptılar şükür ki temiz çıktı ama ben iki kez kesildim diyetisyen desteği gerçekten güzel oluyor ben daha önce gittiğim diyetisyenimin listelerini baz alıyorum çoğunlukla yardımcı oluyor
Bakın bu bir dramın resmidir sonra bayramda çekilen halim

Orenda
Bugünün sonucu;
Kahvaltı; 1 yumurtadan omlet, 2 dilim süzme peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin
Ara; yarım kase kısır, tırtık kurabiye ve 3 çilek
Akşam, bulgurlu ıspanak ve yumurta, salata
Akşam sonrası; yarım elma ve 1 ceviz

Hasta olacak gibiyim, bol su içmeye çalışıyorum ama max 2lt oluyor

2 litre su da az değil ki zorlamayın kendinizi her gün 2.5 litre içemiyoruz haliyle 2 litreden az olmaması kafi

Günoo kabaklı biberli omlet hem göze hem mideye şov

Diyetisyenim bugün bittiğini söyledi diyetin ve bir hakediş yapabiliriz dedi o yüzden ben tabi ki sizden saklayamazdım bunu
Ama tabi düzenli beslenmeme devam normalde

Orenda
Ekstra kahve içtim ve yeşilçay içicem şimdi, bugün başka bi şey yemeyi düşünmüyorum ama hurma, kuruyemiş gibi bişiler atıştırırsam yazarım. Patatesi fazla kaçırdım

Yyyyaaakşamlar, sabah pırasalı yumurtalı kiş gibi bir şey yapmıştım 1 dilim ondan, ara öğünler 2 sefer, akşam da kinoalı salata ve 4 kanat

Selamlar, ek olarak akşam yemeği taze fasulye+yeşil mercimek çorbası+salata+1 dilim ekmek
Şimdi misafirim var ama sadece çayın yanında biraz çerez yiyorum onlar tatlıyı gömerken Orenda

Bibibella gerçekten artık atmayacak mısın
kikelomo Y Yagmurkan Susmuyorr Safransari Nevossss KendineRenkli Sofienin Kedisi immzaben puanları ekledim kızlar
Infinite Soul diyete uygun olmasa da ne yediğini yazdığın için seni de ekledim -1 mi yapsam dfshshd şaka şaka tam gaz devam
monoi güzel bir rapor bekliyoruz bugün o zaman

çok geçmiş olsun aslında ben listelere bağlı kalamıyorum yani diyet kafasına girince yapamıyorum diyeyim ama ücretsiz online diyetisyen hakkım varmış sağlık sigortamda onu değerlendirmek istedim

En azindan dürüstdum yedim ve dedim demeyede bilirdiminş önümüzde ki hafta düzelicem bu hafta ruh halim etkiledi diyetimi bozdu iyi olmazsam yemege veriyorum kendimi ben milletin iştahı kapanıyor üzgünken benim niye açılıyor yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…