Yulafı un haline getirsen olmaz mı? Ya da yulaf unu formuyla satılıyorsa direkt öyle de alınabilir, hatta dümdüz yulafı da geceden atabilirsin gibime geliyorBunu yapasım var ama chiadan emin değilim. Çok vıcık bir yapısı var hiç hoşlanmıyorum
Yulaf da olabilir, ben altina yulaflı krepten taban mı yapsam diye düşünüyorumYulafı un haline getirsen olmaz mı? Ya da yulaf unu formuyla satılıyorsa direkt öyle de alınabilir, hatta dümdüz yulafı da geceden atabilirsin gibime geliyor
Canım istedi ben de yapayım
sek quark/ activia falan ile denesen?Yulaf da olabilir, ben altina yulaflı krepten taban mı yapsam diye düşünüyorumböyle çok peynir peynir oldu içim bayıldı bakarken
Denersem yazarım ne ile yaptığımı, quark/labne-yoğurt karışımı da var aklımda çok peynirli olmasın diyesek quark/ activia falan ile denesen?
Yok ben dert edindim iyice o mu olsa bu mu olsa darlamaya döndü benimki
Valla canım benimde sezeryan göbeğim var 2 kez kesildim. Daha önce spor artı diyetle güzel kilolar vermiştim bekardım. Evlendikten sonra da sadece diyetisyen eşliğinde spor yapmadan verdim. Ama hamilelikte epey bi kilo aldım ve alt göbeğim baya sarkık toparlanır ama zaman alacak gibi duruyorYani denemekten zarar gelmez ama spor falan yapıyorsanız göbek gider diye düşünüyorum daha önce benim gitmişti şimdi doğum göbeğim var inşallah oda gider
Yani direkt karın bölgesi denilmiş etkileşim için olabilir kadınların genel sorunu ya karın bölgesi ya kalça bölgeleri olduğu içinBen diyet yaparken içiyordum ama kaynamış değil. Bence faydası vardır. Ama bölgesel olur mu emin değilim
Benim ilk doğumum ve sezaryen, umarım gider. Bende diyetisyen ile çalışmayı düşünüyorumValla canım benimde sezeryan göbeğim var 2 kez kesildim. Daha önce spor artı diyetle güzel kilolar vermiştim bekardım. Evlendikten sonra da sadece diyetisyen eşliğinde spor yapmadan verdim. Ama hamilelikte epey bi kilo aldım ve alt göbeğim baya sarkık toparlanır ama zaman alacak gibi duruyor
Benimde tek bir doğumum oldu ancak riskli bir kistim vardı kötü huylu olabileceğini düşünerek açık ameliyat yaptılar şükür ki temiz çıktı ama ben iki kez kesildimBenim ilk doğumum ve sezaryen, umarım gider. Bende diyetisyen ile çalışmayı düşünüyorum
2 litre su da az değil ki zorlamayın kendinizi her gün 2.5 litre içemiyoruz haliyle 2 litreden az olmaması kafiOrenda
Bugünün sonucu;
Kahvaltı; 1 yumurtadan omlet, 2 dilim süzme peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin
Ara; yarım kase kısır, tırtık kurabiye ve 3 çilek
Akşam, bulgurlu ıspanak ve yumurta, salata
Akşam sonrası; yarım elma ve 1 ceviz
Hasta olacak gibiyim, bol su içmeye çalışıyorum ama max 2lt oluyor
Deme oooleee geçecekGünoregl oldum berbat ruh hali
Günoo kabaklı biberli omlet hem göze hem mideye şov
Diyetisyenim bugün bittiğini söyledi diyetin ve bir hakediş yapabiliriz dedi o yüzden bentabi ki sizden saklayamazdım bunu
Ama tabi düzenli beslenmeme devam normalde
Orenda
Ekstra kahve içtim ve yeşilçay içicem şimdi, bugün başka bi şey yemeyi düşünmüyorum ama hurma, kuruyemiş gibi bişiler atıştırırsam yazarım. Patatesi fazla kaçırdım
Eki Görüntüle 3578881 Eki Görüntüle 3578882 Arada sütlü kahve ve züber yedim. Akşam bi kase de sebze çorbası içtim. Sabahları diyetisyenim bir de detoks suyu tarifi verdi hafiften açlığı bastırıyor. 1 litre suya 1 limon, 1 elma, varsa ananas kabuğu (ben alışverişe gidemediğimden koymadım) tane karabiber, karanfil, tarçın kaynatılıyor, soğuyunca sabah büyük bi bardak hüpletiyosunuz
Yyyyaaakşamlar, sabah pırasalı yumurtalı kiş gibi bir şey yapmıştım 1 dilim ondan, ara öğünler 2 sefer, akşam da kinoalı salata ve 4 kanat
Selamlar.
Ben bugün iyi başladım ama akşam yemeğinde yemek yapmaya mecalim olmadığı için kaloriyi biraz abarttım.
Sabah;
Haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık
Yarım avokado
2 adet karabuğday patlağı
Ara:
Fındık kuru üzüm
Akşam:
Ezogelin çorba
Hazır cordon bleu
Salata
Selamlar, ek olarak akşam yemeği taze fasulye+yeşil mercimek çorbası+salata+1 dilim ekmek
Şimdi misafirim var ama sadece çayın yanında biraz çerez yiyorum onlar tatlıyı gömerkenOrenda
Orenda
2. Hafta 6. Gün
Kahvaltı: kabak ve biber kızartması az yağ ile, yeşillik, tahin pekmez, domates salatalık, peynir zeytin, 2 dilim ekmek
Ara: 1 sb kefir
Akşam: 1 dilim antrikot, patates püresi, kaşarlı mantar, 1 dilim ekmek
Sevgiler, saygılar
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Yarım avakado
1 közlenmiş biber
2 kaşık köy peyniri
7 zeytin, 1 hurma
Akşam
3 tane yeşil biber dolmasi
1 tane kabak dolması
3 kaşık yoğurt
(Dolmalar karabuğday ve yeşil mercimekli doldurdum)
1 kuru incir
Merhabalar
Kahvaltı: yeşil çay haşlanmış yumurta
Ara öğün turk kahvesi minik bir bitter çikolata
Öğlen yemeği ; 1 dilim kepek ekmek yeşillik salatası mantarlı tavuk göğüs
Akşam; 3 tane köfte 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 kase yoğurt
1 saat spora gittim tüm vücut makine antrenmanı yaptım. 2.5 litre su içtim
Şimdi bir sütlü kahve içeceğim
Orenda
Bugünün sonucu;
Kahvaltı; 1 yumurtadan omlet, 2 dilim süzme peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin
Ara; yarım kase kısır, tırtık kurabiye ve 3 çilek
Akşam, bulgurlu ıspanak ve yumurta, salata
Akşam sonrası; yarım elma ve 1 ceviz
Hasta olacak gibiyim, bol su içmeye çalışıyorum ama max 2lt oluyor
Yok canım atmicam size başarılarBibibella gerçekten artık atmayacak mısın
kikelomo Y Yagmurkan Susmuyorr Safransari Nevossss KendineRenkli Sofienin Kedisi immzaben puanları ekledim kızlar
Infinite Soul diyete uygun olmasa da ne yediğini yazdığın için seni de ekledim -1 mi yapsam dfshshd şaka şaka tam gaz devam
monoi güzel bir rapor bekliyoruz bugün o zaman
çok geçmiş olsunBenimde tek bir doğumum oldu ancak riskli bir kistim vardı kötü huylu olabileceğini düşünerek açık ameliyat yaptılar şükür ki temiz çıktı ama ben iki kez kesildimdiyetisyen desteği gerçekten güzel oluyor ben daha önce gittiğim diyetisyenimin listelerini baz alıyorum çoğunlukla yardımcı oluyor
Bakın bu bir dramın resmidirEki Görüntüle 3579057 sonra bayramda çekilen halim
En azindan dürüstdum yedim ve dedim demeyede bilirdimBibibella gerçekten artık atmayacak mısın
kikelomo Y Yagmurkan Susmuyorr Safransari Nevossss KendineRenkli Sofienin Kedisi immzaben puanları ekledim kızlar
Infinite Soul diyete uygun olmasa da ne yediğini yazdığın için seni de ekledim -1 mi yapsam dfshshd şaka şaka tam gaz devam
monoi güzel bir rapor bekliyoruz bugün o zaman
Teşekkür ederiz bibim listeden çıkarıyorum o zaman. Arada sopalamaya gelYok canım atmicam size başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?