Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Bu arada kahvaltıya peynir çay
Öğlen içinde spagetti yapıcam oglum için kendimde birazcik yerim yaninda tavuk çok yemem tabi ki hamur olduğu için.Ben evde ne yapsam ondan azar azar yiyorum tamamen diyet yemekleri yemiyorum yesem zaten bedenim alışır sonra hemen geri alirim verdiyimi o yüzden bu taktikle irerliyorum eski gruptada böyle vermistim dogumdan kalan 10 kiloyu bilenler biliyor.Tam olarak kendimi uzaklaştırmıyorum gördüğüm anda da saldirmamak için yemeklere çünki insan bazen yoruluyur diyetden salıyor hemen kendini.Ama ekmegi şekeri minumuma indiriyorum ayni zamanda mesela normal yemeyi yiyince bu ikisi olmayinca kilo yavaş yavas gidiyor kendimde gözlemledigim bu oldu.Neyse günlük bu kadar konuşma bilgi yeter hadi ben kaçaar.
Şöyle dusunebilirsin
Normalde ihtiyacimiz 1200 kaloriyse biz zamanninda kimi gün 1200 kimi gün 1500 kalori alarak kilolari almışız
800 kaloriyle diyet yapıp normal kiloya gelince 1200 kalori normal beslenme sabit tutar bizi.

Öğlen içinde spagetti yapıcam oglum için kendimde birazcik yerim yaninda tavuk çok yemem tabi ki hamur olduğu için.Ben evde ne yapsam ondan azar azar yiyorum tamamen diyet yemekleri yemiyorum yesem zaten bedenim alışır sonra hemen geri alirim verdiyimi o yüzden bu taktikle irerliyorum eski gruptada böyle vermistim dogumdan kalan 10 kiloyu bilenler biliyor.Tam olarak kendimi uzaklaştırmıyorum gördüğüm anda da saldirmamak için yemeklere çünki insan bazen yoruluyur diyetden salıyor hemen kendini.Ama ekmegi şekeri minumuma indiriyorum ayni zamanda mesela normal yemeyi yiyince bu ikisi olmayinca kilo yavaş yavas gidiyor kendimde gözlemledigim bu oldu.Neyse günlük bu kadar konuşma bilgi yeter hadi ben kaçaar.
Şöyle dusunebilirsin
Normalde ihtiyacimiz 1200 kaloriyse biz zamanninda kimi gün 1200 kimi gün 1500 kalori alarak kilolari almışız
800 kaloriyle diyet yapıp normal kiloya gelince 1200 kalori normal beslenme sabit tutar bizi.

Selamlar, tartı atamamıştım bugün tartılıp onuda görsele ekledim Orenda Orenda
Görseldekilere ek olarak akşama sebze çorbası ve ton balıklı salata yiyeceğim 😎🥳
+ gün içinde 3 litre su tüketiyorum

Eklentiler

• 5FD6CD87-5418-4423-97B5-3BBA3E7AC210.webp
    5FD6CD87-5418-4423-97B5-3BBA3E7AC210.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 24
Selamlar, tartı atamamıştım bugün tartılıp onuda görsele ekledim Orenda Orenda
Görseldekilere ek olarak akşama sebze çorbası ve ton balıklı salata yiyeceğim 😎🥳
+ gün içinde 3 litre su tüketiyorum
Afiyet olsun canım, çok güzel bir gün olmuş. Kilonu da pazar ekleyelim istersen 70 yazmışız zaten

Şöyle dusunebilirsin

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 bardak kefir, bir yeşil elma, yeşillik ile içecek
3 adet ceviz

Akşam
5 adet köfte
Yoğurtlu yeşil elmalı kereviz

Ara
1 bardak süt, 2 kaşık yulaf, 1 kuru incir, 2 kuru kayısı, 1 kaşık chia tohumu ile tatli

IMG_8731.webp
selamlar herkese, bugün benim öğünler böyleydi arada hazırlıksız çıkınca granola bar yedim kahvenin yanına ama içeriğinde margarin bile varmış 🥲 çantaya meyve kuruyemiş bi şeyler atarım artık. Bolll eksili günler herkese 😍

Eklentiler

• IMG_8727.webp
    IMG_8727.webp
    141,9 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_8728.webp
    IMG_8728.webp
    112,9 KB · Görüntüleme: 15
Back
X