Giden erkekler geri döner mi ?

eeee şu annnnn.????? mutlu sonla biten hikayelere bayılırım da:KK60:
Mutlu sonla biter mi bilmiyorum ama şuan çooook mutluyuz.. :KK68: Barışıp yeniden başlayalı 1 seneyi geçti ve tek bir sorun bile olmadı aramızda şimdiye kadar, maşallah diyeyim:KK73:.. Yani iki taraf da birbirine gerçek duygular besliyorsa olmayacak diye bir şey yok, ne kadar zaman geçerse geçsin.. Konuyu da biraz dağıtmış olduk ama konu sahibinin affına sığınıyorum :KK22:

geri dönse ne olucak ki ?
gezmiş görmüş gelmiş senin istememen lazım artık . dönse ne olur . hiçbirşey eskisi gibi olmaz .

A
Mutlu sonla biter mi bilmiyorum ama şuan çooook mutluyuz.. :KK68: Barışıp yeniden başlayalı 1 seneyi geçti ve tek bir sorun bile olmadı aramızda şimdiye kadar, maşallah diyeyim:KK73:.. Yani iki taraf da birbirine gerçek duygular besliyorsa olmayacak diye bir şey yok, ne kadar zaman geçerse geçsin.. Konuyu da biraz dağıtmış olduk ama konu sahibinin affına sığınıyorum :KK22:
Allah tamamına erdirsin ne diyeyim :KK49::KK76:konu sahibi içinde şöyle bişi söyleyeyim eğer seviyorsa en geç 10 gün içinde döner..ama asıl önemli olan temiz dönmesi :KK50: yani o ayrılık sürecinde saçma sapan işlere bulaşmaması:KK17: hakkında hayırlısı olsun.. burda önemli olan ayrılık sebebiniz.. bazen insan saçma sapan gurur yapar o anlık sinirle de bir ilişkiyi harap edebilir. yaşadıklarımızdan öğrendiğimiz bir şey var heralde :KK54:

X