Giden erkekler geri döner mi ?

seni terk ettiği sebebe bağlı :) senmi terk ettin yoksa omu? sebebi ne ayrılmanızın veya terkedilmenin bide eski sevgillinizin karakter nasıl biriydi? ilişkiniz nasıl sürüyordu açıklama yapabilirsen yardımcı olabilirim :):):)

Arkadaşlar hepimizin başına gelmiştir şu ayrılık olayı.Terk eden erkek geri döner mi ortalama ne kadar sürede pişman olur yahut başınıza böyle bir olay gelince bayanlar olarak geri dönsün diye ne yaptınız ? Tekrar barışıp mutlu olanlar var mı içinizde ? Birde bu bizim ilk ayrılığımız yardım lütfenn :KK43:

Dönebilir. Bir yerde okumuştum, bir çift bir kere ayrılıp barışabilir ama ikinci kez ayrılırlarsa bir araya gelmemeleri daha iyi olur gibi bir şey yazıyordu. Hani çok sık ayrılıp barışan çiftlere istinaden.

Ortalama ne kadar sürede döner? Siz hiç dönmeyecekmiş gibi düşünün, öyle davranın. Artık bekar birisiniz, flört edebilirsiniz, bir erkekle çıkabilirsiniz, hatta aşık olup sevgili de olabilirsiniz. Ona odaklanmayın, kendi hayatınıza odaklanın.

Geri dönsün diye bir şey yapmayın. Siz hayatınıza devam edin. O isterse geri gelsin, tekrar başlatmak için uğraşsın. Şimdi siz uğraşırsanız geri gelse bile ilişkiniz için kötü olur diye tahmin ediyorum. Bence eğer geri gelirse ve kendini affettirirse, bir daha giderse tekrar bir araya gelmeyeceğimizi de söyleyin ve bu sözünüzü tutun. Tabii yine de siz bilirsiniz.

Belki bu arada, kendi hayatınıza odaklanıp kıymetinizi daha çok bilen sizin için daha hayırlı biriyle tanışıp aşık olursunuz.

Döner illaki döner benim hayatıma tek insan girdi uzun bi ayrılık yaşadık tam 8 ay :KK43: eger içinde en ufak bi yer bi iz bırakabilmişsen donerr.benimki döndü :) barıştık nişanlandık yarın nikahımız varr..donerse bi şansı hakketmiş olabilir:)

Aynen şekerim.. biz de 4 yıllık bir birlikteliğin ardından 8 aylık bir ayrılık yaşadık.. geri döndük 5 yıllık güzel bir evliliğimiz var..
Her ayrılığı aynı kefede tartmamak gerek.. verdigim ikinci şans için çok mutluyum iyiki egomu dinleyip kendime kötülük etmemisim bin şükür..

Kişiye göre degisiir ama giden kişi herseyi goze almıstır,sizide gozden cıkarmıstır. Fazla beklentide olmamak lazım. Pisman olmadigi surece dönmez. Zira o hayatından memnundur :)

yaaa anlamıorm ya pardonda giden geri dönmesin zaten gittikten sonra benim için zaten bi anlamı kalmaz kadınsada erkeksede dönmesin zaten ha çok haklıdır çok kızmıştır hala seviyordur değer veriyordur o zaman bişey diyemem
asıl sorunuza gelince cezveye koyun ortalama 3 dk kaynatın haşlanır :KK70:
ya kusura bakmayında böyle bi genelleme böyle bi soru olabilirmi

Kasap döneeer,et döneeer,sap döneeer ama benim ibne dönmez. (Bu benim içindi.)
Size gelince hangisini size dememiz teselli edecek döner dememiz mi? O zaman döner ... Yahu biz neden takıyoruz bırakalım onlar düşünsün ''Acaba döner mi'' diye bırakalım azıcıkta onlar bırakılmaktan korksun.:63:

Çok seçenekli bir soru

1. Dönmeyebilir daha iyisini bulmuştur.
2. Dönebilir daha iyisini bulamamıştır
3. Dönmeyebilir daha iyisini bulamamıştır ama sana da çok aşık değildir
4. Dönebilir sıcaklar kafasına geçmiştir sıcaklar bitince la kız da gül gibiydi diyebilir
4. Hadi döndü diyelim tekrar gider, yaı yolda bırakmayı adet edinen adamdan hayır gelmez... İlişki folloş oldu mu toplanmıyor...

Arkadaşlar hepimizin başına gelmiştir şu ayrılık olayı.Terk eden erkek geri döner mi ortalama ne kadar sürede pişman olur yahut başınıza böyle bir olay gelince bayanlar olarak geri dönsün diye ne yaptınız ? Tekrar barışıp mutlu olanlar var mı içinizde ? Birde bu bizim ilk ayrılığımız yardım lütfenn :KK43:

Döneni öyle bir döner ki.. baktı sen aramadın hiç.. öyle bir arar ger döner ki.. Ama düşüncesizce terk eden biriyle tekrar barışırsan aynı ya da benzer durumu tekrar yaşamaya hazırlıklı olmalısın.. Dönse de dönmese de o iş bitmiştir diyorum.

Ben adım atamadım ulaşacak bütün yollarım kapalıydı onun bi arkadaşını tanıyordum ara ara sorardım ona illaki söylüyordur benim sorduğumu..ama bi şekilde iletişime geçerdim ya aşkta gurur olmaz bence..hani bi söz varya seviyosan git konuş bence, oyle:) aklında kalbinde kalmasın keşke dememek için adım atardım fırsatın varsada at derim

seviyorsa 1 gün bile sabredemez sevmiyorsa boşuna bekler durursun..
geri getirmek için ne yaparsınız diye sormuşsun ben kılımı bile kıpırdatmazdım boş versene....

O terkettiyse niye geri dönsünki..kafasnda bseyleri bitirdgi icin terketmistr zaten..bde neden gittigine de bagli tabi..sen bunlari düsünürken o basskasiyla yeni bi iliskiye de baslamis olabilir..bide geri gelse bile hcbsey eskisi gibi olmayabilir...

Moralini bozmak istemem ama benimkinin pişman olup dönmesi 5 yıl sürdü.. :KK31: Hiçbir şey yapmadım hatasını anladı, jeton biraz köşeli olunca da böyle oluyor tabi.. :KK64:

an itibariyle konu sahibesinin değil senin olaya kitlenmiş durumdayım.:) anlatmak istersen dinlemeye hazırım..:KK76:

Hahaha :KK45: Boşlukta geçen koskoca 5 yıl, karşı taraf için de öyle.. Ama cesaretsizlikten atılamayan adımlar.. Sonunda aklı başına gelen eski sevgili, ve hala ona aşık olan esas kız.. Bu da benim tuhaf hikayem işte :KK48:

X