Giden erkekler geri döner mi ?

mevzuyu bilmeden ne desek ki sana ? dönse ne çıkar yalama olur o ilişki tutmaz artık dön git dön git ... gider öyle.

sosyal medya üzerinden paylaştığı şeylere bakılırsa pişman gözüküyor
Sen sosyal medyaya pek güvenme. Bak benim fotom Angelina Jolie mesela. Erkek adam pişmansa, gelir özürünü diler. Ergen gibi sosyal medyadan laf çaptırmanın alemi yok. Profilin doğruysa konuşarak bir şeyleri halledecek yaştasınız.

Döner illaki döner benim hayatıma tek insan girdi uzun bi ayrılık yaşadık tam 8 ay :KK43: eger içinde en ufak bi yer bi iz bırakabilmişsen donerr.benimki döndü :) barıştık nişanlandık yarın nikahımız varr..donerse bi şansı hakketmiş olabilir:)
benimde hayatımdaki tek insan oydu.Ciddi düşünüyorduk açıkçası ama biraz kıskançlık olayını abarttı.Annesine falan anlatmıştı beni.Ahh bakalım artık hayırlısı olsun demekten başka hiçbir şey gelmiyor içimden.Peki bu sürede sen nasıl davrandın hiç adım attın mı

Şöyle bir etrafı yoklar.Dişine göre bir ceylan görürse şansını dener.Ceylan ürkekse,avlanmaya müsaitse fırsatı kaçırmaz.Acımadan avlar.Fakat ceylan seke seke kaçarsa yuvasına eli boş dönmek istemeyeceği için sizi yani yaralı ceylanı alır yanına.Çünkü siz yaralısınız.Kaçamazsınız.Yem oldunuz,geçmiş olsun. (Tarkanın seslendirdiği belgesel vardı ya hah ordaki seslendirmesi gibi okuyun :KK45:)

Başkasını bulamadıysa kuyruğunu kıstırıp it gibi geri döner yok bulduysa aklının ucuna dahi gelmeyeceksin:KK14:

Dondu hemde imkansiz dedigim 3 sene sonra evliyken ama neye yarar kapilarim kapali :) Bagdat viran olduktan sonra donmus donmemis ne yani

Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner ama giden erkek dönmez, dönecekse niye gidiyor, gidiyorsada dönmesin. Başım döndü be :confused:

konuyu biraz açık yazsanız daha doğru cevaplar alırdınız.

sizi eğer basit bir şey için kıskanıp gittiyse mutlaka geri döner.
eğer bir arkadaşınızı yada sizin biriyle yakınlaştığınızı düşünerek kıskançlık yaptıysa ve çok gururluysa dönmeme ihtimali var, ama yinede bilemeyiz dönebilir.
eğer sizden ayrılmak isterken bahane bulamayıp size karşı da vicdan yapıp neyi bahane etsem deyip kıskançlığı bahane ederek gittiyse katiyen dönmez.
diyeceğim o ki ihtimaller denizi :21:

Sevse hiç ayrılmazdı.
Sebep başka diyorsan pişmansa, özlediyse geri döner.
Ama barışırsanız, ip düğümlü yerinden acıtır ve uzun süre birliktelik yaşayamazsınız, ya da yorucu olur.

Kısaca; bence hiç yorma kafanı bunlaraa :KK19:

Aranızdaki tartışmanın boyutuna bağlı.

Hatalı oysa ve buna rağmen o üste çıktıysa pişman olur ayrıldığına.
Hatalı sizseniz ve öfke anında ayrılmışsa yine pişman olur ayrıldığına eğer seviyorsa.

Gerçi bazen sevgisini de alıp gidesi geliyor insanın.. Çok bıktırıyor bazı birliktelikler. Mutluluktan çok kavganın olduğu beraberliklerin devam ettirilmesi tamamen saplantıdan. Bir gün çiftlerden biri ya deliriyor, sinir hastası oluyor ya da gidiyor.
..

Siz bu sürede değerlendirin. Mutlu muydunuz ? Kıskançlık boyutu bu kadar yüksek olan bir adamla ileriye nasıl adım atacaksınız ?

Ve lütfen " ailesiyle tanıştırdı, annesine benden söz etti" cümleleri kıstasınız olmasın.
Bu ne sevgi göstergesidir ne de ciddi olduğunu gösterir.

Arkadaşlar hepimizin başına gelmiştir şu ayrılık olayı.Terk eden erkek geri döner mi ortalama ne kadar sürede pişman olur yahut başınıza böyle bir olay gelince bayanlar olarak geri dönsün diye ne yaptınız ? Tekrar barışıp mutlu olanlar var mı içinizde ? Birde bu bizim ilk ayrılığımız yardım lütfenn :KK43:
ne bicim soru yav? boyle bsyin genellemesi mi olur? kimisi anlik sinirle gitmistir, anlar doner, kimisi bikmistir vs vs..

X