- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
- Konu Sahibi angel_melek_27
mevzuyu bilmeden ne desek ki sana ? dönse ne çıkar yalama olur o ilişki tutmaz artık dön git dön git ... gider öyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıskançlığı yüzünden bu hale geldikAyrılma sebebine bağlı bence.
Sebep neydi?
sosyal medya üzerinden paylaştığı şeylere bakılırsa pişman gözüküyorNereye gitti, neden gitti? Kabahat kimde? Onun pişman olacağından emin misin?
Sen sosyal medyaya pek güvenme. Bak benim fotom Angelina Jolie mesela. Erkek adam pişmansa, gelir özürünü diler. Ergen gibi sosyal medyadan laf çaptırmanın alemi yok. Profilin doğruysa konuşarak bir şeyleri halledecek yaştasınız.sosyal medya üzerinden paylaştığı şeylere bakılırsa pişman gözüküyor
benimde hayatımdaki tek insan oydu.Ciddi düşünüyorduk açıkçası ama biraz kıskançlık olayını abarttı.Annesine falan anlatmıştı beni.Ahh bakalım artık hayırlısı olsun demekten başka hiçbir şey gelmiyor içimden.Peki bu sürede sen nasıl davrandın hiç adım attın mıDöner illaki döner benim hayatıma tek insan girdi uzun bi ayrılık yaşadık tam 8 ay eger içinde en ufak bi yer bi iz bırakabilmişsen donerr.benimki döndü :) barıştık nişanlandık yarın nikahımız varr..donerse bi şansı hakketmiş olabilir:)
ne bicim soru yav? boyle bsyin genellemesi mi olur? kimisi anlik sinirle gitmistir, anlar doner, kimisi bikmistir vs vs..Arkadaşlar hepimizin başına gelmiştir şu ayrılık olayı.Terk eden erkek geri döner mi ortalama ne kadar sürede pişman olur yahut başınıza böyle bir olay gelince bayanlar olarak geri dönsün diye ne yaptınız ? Tekrar barışıp mutlu olanlar var mı içinizde ? Birde bu bizim ilk ayrılığımız yardım lütfenn