Hiç mi sevilmedim yoksa bu adam kaçıngan bağlanan bir korkak mıydı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası yaptığı masraf benim gözümde değeri olan ciddi bir şey değil toplasan üst üste koca senede kaç bin edecek ki. Basit sıradan şeyler. Genelde kızı kafaslemek veya erkeklerin yatağa atmak için yapacağı sıradan fedakarlıklar.
Mesele harcadığı saçma sapan paralar değil, mesele adamın yalancı olması. Yalancı insan yüzünden kafanızın karışması tuhaf. Daha ne yalanlar vardır kim bilir
Ben de onu diyorum. Tek yaptığı hediye de değildi gözümün içine bakardı buna kanmış olmama inanamıyorum. Sanırım böyle adamların varlığıyla tanışmış oldum neyse ya amann içim daraldı valla yorumlardan 😂

tamam aynen kaçıngan bağlanma var adamda yoksa büyük aşık 😂 o terim böyle adamlar için kullanılır zaten çok doğru bir kullanım tebrikler. Yine affedin kesin çok mutlu olursun bence
Yav affetcem mi demişim ayrılalı 15 gün olmuş kafamdaki soruları çözemediğimden yazmışım ne kötüsünüz ya size herkes çok dürüst gelmiş ne şans!

Belki daha evvel isteklerim kimse için birinci planda olmamış olabilir doğrudur da bu kadar acımasız yorum yapmak için bir seneyi benle yaşamış olmak gerekir. Hiçbir zaman bana şunu al bunu al demedim kendisi düşündü aldı
Ben sizi suçlamak için söylemedim. Var olanı söyledim sadece,yapıp yapmamak elbette size kalmış,gelip elinize vuracak değilim burda.Her gelen hediye kabul edilmez. Kaldı ki bu iş sürekliliğe dönerse asla kabul edilmez,ayıp bir şey.Kendisi düşündü dediğiniz adamın burnuna eski ayakkabıyı sokmak,mağazalarda beğendiklerinizi göstermek falan,yüz kızartıcı şeyler.

Ben sizi suçlamak için söylemedim. Var olanı söyledim sadece,yapıp yapmamak elbette size kalmış,gelip elinize vuracak değilim burda.Her gelen hediye kabul edilmez. Kaldı ki bu iş sürekliliğe dönerse asla kabul edilmez,ayıp bir şey.Kendisi düşündü dediğiniz adamın burnuna eski ayakkabıyı sokmak,mağazalarda beğendiklerinizi göstermek falan,yüz kızartıcı şeyler.
Ay evet hatta bilerek yırtık pırtık giydim yenisini alsın diye 😂

Ben de onu diyorum. Tek yaptığı hediye de değildi gözümün içine bakardı buna kanmış olmama inanamıyorum. Sanırım böyle adamların varlığıyla tanışmış oldum neyse ya amann içim daraldı valla yorumlardan 😂
Ya elde edene kadar Romeo gibi davranan gereksiz bir güruh var iliğine kadar kurutur, zamanını yer her hatasını da kabul etsen dahi sonuca da varamazsın böylesi ile. Evlilik mevlilik düşünülmez, ağzından da eksik etmez ama bir bakmışsın evlenmeme nedeni olarak sen ilan edilmiş tekmeyi yemiş bir şekilde terk edilmiş bulursun kendini. Tecrübe olmuş. Böylesinden koşarak kaç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X