Geyiğin Gülleri

ebenin mamısı edaaaa :roflol:
bunun yanında birokadarda zengin koca lasım dimi :roflol:

kısım bu dediklerimi giymek için zengin olmakmı gerekiiii :)) uydurmak yeterliii
ben çok bişe alırım ama hiç uyduramam hep aynı şeylere takılırımmm ama bazısı vardır beceriklidirr uydurur :)

ay size bi olay anlatyım..
dersane zamanlarında bi kız vardıı Allahım başka dersanede ama kız trbznda artık her gören tanır giyimiyle filan sankii podyumda..
giyimi filan çok güzeldii vede kaliteli...
ayy neyse bizaman sonra ben bu kızı annesiyle gördüm ve tühh dedim annesinin yemin ederim kadının ayakkabımı delik baş parmagı görünüyoo... bi pardüse takmış eskiiii...
sordum hatta annesiymiş.. kadını yadırgamıyorum ama o kız eminim o kıyafetleri almk için annesinin babasının analarını ağlatıyodur.. yazık...

yada sevgilimi tutar aldırır nasıl eder aldırır düşünmek lazım ! :):icecream:

kızlar çok acıktım ben yineeee
canım tarçınlı bişe çektiii dün eve giderken 3 paket tavuk gögsü aldım ama hiç hazır yapmamıştım hep kendim pişiriyodum yapan varmı nasıl oluyo hazır dr.outken paketler ???

ikinci sorum şu... evde tavuk gögsü yapıyoz normal oluyo dışarda neden içi böyle saç saç telli telli oluyo ne katıyolar içine bilen varmı ???

güsel oluyo hazılar eda ben denedim bikere yap kıs basit onlar
bende etimek yapmıştım hala var dolapta haşimdi ne güel yenirdi ama yiyemiyorum
aha zayıfladı orucum :)))

kızlar kömürle şeker nerde neden yazmıyolarr

bildigin tavuk gögsü katıolar bebem gercek tavuk yani buyrunnnnnnnnn

napıonuz az gecmişi okiyim gelim

ooo senin bi tatlı olsa yenirdi demenle orucun zayıflıyosa ben hiç tutmuyom ozaman oruçluyken hep gün boyu iskender hayalleri kuruyom benn :) :roflol:

bildigin tavuk gögsü katıolar bebem gercek tavuk yani buyrunnnnnnnnn

napıonuz az gecmişi okiyim gelim

ay ciddimiii nolar diyin bakın yapcam akşamaaa tavuk gögsü demekkk az dimi göksenin azcıkmı katcam didikleyip didikleyip dimi haslanmışmı ay nasıll :dance:

az bişi dicem iskender dedindee güllüye gittikten sora bi akşadma dışarı çıkalım yine hep beraber olurmu öleeeeeeeeeee eda güllüüüüüüüü

efet efet efettttttt karakış gelmeden arayı açmadan yapakk tamaammmıı bide apo marazdır öleherkesle gitmess ama senin kocayı sevdi eda ne diyo varya 1.kankam hasan (ferideninnişanlısı) 2. seninkini diyoo
nebiyle saten günboyu beraberlerrr onu saymıyommm:)

hahaa işe bak ne güselll sevindirik oldum :))
benimkide bilgisayarınının ekran kartındamı biyerinde sorun var diyoki aponun oraya götüriyim harbi anlamadım diyom apo kim diyoki nilüferin kocası daaa :roflol:
wuuu dedim apo hee :roflol:

iyi iyi gidekin edekin yiyekin içekin .... kin :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…