- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 41
-
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
hayvannnnnnnnnnnnnnnn beni öle tanıdındaaaaa miktir git morospuuu senii çarsanda busaatten sora gelmemlmaz:
senin moklu evine kalmadım kendi evimde sıcacık suuuuuuu temis bnayoo yatak ev müsait olunca anahtarı veremde siz gelin ihtiyaç görersinizzz gaybana mokuuu
edda yavrum ben olsam tavuk koymazdım. ben hiç sevmem tavuklu sen bildigin yalancı tavuk gögsü yap bence böle bisküvi ufala üstüne kakaolu oyyş olsada yesek orucum sakatlancak kaydirigubbakcemile3
edda yavrum ben olsam tavuk koymazdım. ben hiç sevmem tavuklu sen bildigin yalancı tavuk gögsü yap bence böle bisküvi ufala üstüne kakaolu oyyş olsada yesek orucum sakatlancak kaydirigubbakcemile3
şeker geçmiş olsun. akşam biz oturuoz küçük kaynım aradı dioki biz iyiz.apo dioki nolduki :1ninca: sonra dedilerki deprem olmuş hep dışardalarmış.sahurdada olmuş 4.7 olmuş az zdegil yani
gonya gibi mübarek memlekette de deprem oluoya ne diyim:roflol:
kızım onun donu senin kapı deliğini kapamaz bee:roflol::roflol::roflol::roflol:
vereliniortak
akannehiruuuuuuuuuu mürbiyesiz seni :roflol::roflol:
anahtarı vermeye alıştın senlmaz:
ay dimiii hem ben hemen yapimm üstünde dediğin gibi büsküvi ufalm fındıkk yeşil fıstıkkk bide çikolata toplarıııı cokacimcoook
hayvannnnnnnnnnnnnnnn beni öle tanıdındaaaaa miktir git morospuuu senii çarsanda busaatten sora gelmemlmaz:
senin moklu evine kalmadım kendi evimde sıcacık suuuuuuu temis bnayoo yatak ev müsait olunca anahtarı veremde siz gelin ihtiyaç görersinizzz gaybana mokuuu
hahaaa heheee he kaçar delikten içeri :roflol:
vereliniortak
cameş yaaa kızım düğüne kada ben sana sölimmm cameş gibi olarsın hamile sancak millet seni
anaaaa kızım sen çok alıngan oldunn yemin ederim verdigin cevaba şaşırdım yani şakalaşırken beni böyle tanıdın denirmiiiiii
şakalaşıyoruzzzz yada ben öyle biliyodum pardon !!!
ikinciside yavrum anahtarını ihtiyacı olan birine ver bizde gidecek yer çok :)))) Kı BıZ ÖYLE ŞEYLERDEN ANLAMAYIZZZ o neki :)))) :roflol::roflol:
anaaaa kızım sen çok alıngan oldunn yemin ederim verdigin cevaba şaşırdım yani şakalaşırken beni böyle tanıdın denirmiiiiii
şakalaşıyoruzzzz yada ben öyle biliyodum pardon !!!
ikinciside yavrum anahtarını ihtiyacı olan birine ver bizde gidecek yer çok :)))) Kİ BİZ ÖYLE ŞEYLERDEN ANLAMAYIZZZ o neki :)))) :roflol::roflol:
seni afrikadan geldi sanmadılarsa beni hamile sanmazlar :) :roflol:
seni afrikadan geldi sanmadılarsa beni hamile sanmazlar :) :roflol:
:roflol::roflol::roflol: bu eklemeyi sonradadan yakadım:roflol::roflol: bende gaçmaz:lepi: :roflol::roflol:
manyakmısın nerenle okudun normalde öle kelimeler dermiyimmm tekrar oku kan şekerin düştü heralde algılayamıyosunnn:ecrin_bebek:
:roflol::roflol::roflol: bu eklemeyi sonradadan yakadım:roflol::roflol: benden gaçmaz:lepi: :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
laf konduu süprizzzzz
evet efenim dikkatle bekliyoruz nilü acaba buna nasıl bi cvp evrcek şok şokşok filaşşşş:roflol::roflol:
benim gibi fit olmaya bayılıyonda olamıyonya çaktırma tamam anladım bennnkaydirigubbakcemile3
benim gibi fit olmaya bayılıyonda olamıyonya çaktırma tamam anladım bennnkaydirigubbakcemile3
ben anlamadım valla o son eklenen yeriii:uhm:
:roflol::roflol: sorunun cavabı hiç geçikmenden anınad yapışmışş
kaçırıyosunuz spıker hanımm :roflol::roflol:
ben anlamadım valla o son eklenen yeriii:uhm: