Geyiğin Gülleri

edaa siemens 1200devir dijital 7kg beyaz aldık çamaşır makinesi 1.400den düşürdü nakitt 1.200e aldık istikbalden beyaz aldıkii banyosuda beyazmışş dolabı felan ona uysun diee herşeyi tamam şuanda

lülü ben beyaz eşyamı pahalı aldım yaa...
arçelikten aldım hepsini .. 1200 devir 7 kilo aynı 2300 e aldım çamaşır makinemi ben
çüş yani arada 1 milyar fark varrr (((

ben gümüş almıştım ama banyoya benimki makine için dolap yaptıralım diyo bence gerek yok ama öyle açıkda durmasın diyo o yüzden görünmiycek kapalı dolapda durcak sanırım benimki takmış kafaya çünkü :))

uyş gittim geldim neden kimse yok yaa noldu sizee
namas kıldım yasin okudumm herkese dua ettimmm
hergece yasinokuyarak yatan öldüğü zaman şehit olarak ölüyo biliyomusunuz kızlar

yasinmi okudun 7 sayfaaaa :1shok:
her gün okuyonmu kızzz
uuuuuu
ne güselll

evetttttt ne var kız hemde arapçadan okuyorum ben
hergün okuyamıyorum ama cuma geceleri ölülerimizin ruhlarına bugünde namazdan sora okudum
tüm ölülerin ruhuna gitsin şu selde ölenlere allahım affetsin günahlarını

lülü bu tiyze kim :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

alıntıda ettim ohh :roflol::roflol::roflol: koprum fadime aplaa

bendenizbuyrunnnnnnnnn

:roflol::roflol::roflol:
:roflol:
manyak sil alıntıyıııııııııııııııı silcemm onuu
bana hiç yakışmıyo eşerp haa haböle nenemgarı oluyorum

eda sana bişi sorcam
ben şey istiyorum böle askılı penyelerin üzerine giyebiliceğim bolere tarzı fakat bolera gibi okadar minik deil böle fakir kol kısa cepken gibi önden tek düğme olabilir veya bi ipi önden bağlanılabilir bişiy mesela bu havalarda giyip askılı penye üzerine çıkmaklık bişi aradım taradım bulamadım hiçç nerden bularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…