Geyiğin Gülleri

efet efet efettttttt karakış gelmeden arayı açmadan yapakk tamaammmıı bide apo marazdır öleherkesle gitmess ama senin kocayı sevdi eda ne diyo varya 1.kankam hasan (ferideninnişanlısı) 2. seninkini diyoo
nebiyle saten günboyu beraberlerrr onu saymıyommm:)
:dilcikar::dilcikar:
güllüüüüben değerlenmdiremiyom değerlendirmişim öle diy ama yalan konuşuyo ben hatırlamıyorum nezaman değerlendirdiğimi :) bide neden tek yıldızzzzzzzzzzz
evet banada öle dio

hahaa işe bak ne güselll sevindirik oldum :))
benimkide bilgisayarınının ekran kartındamı biyerinde sorun var diyoki aponun oraya götüriyim harbi anlamadım diyom apo kim diyoki nilüferin kocası daaa :roflol:
wuuu dedim apo hee :roflol:

iyi iyi gidekin edekin yiyekin içekin .... kin :):):)
:roflol::roflol::roflol:

bigüsünü benim kapının önünde çardak var havalar soğumadn ramazadan sorna çay keyfi yapak ordakaydirigubbakcemile5

:dilcikar::dilcikar:

evet banada öle dio

:roflol::roflol::roflol:

bigüsünü benim kapının önünde çardak var havalar soğumadn ramazadan sorna çay keyfi yapak ordakaydirigubbakcemile5

olmasssssss sana gelldik gelicez yani 2.kes olmassssssss
artık eda davet edicek biziii artıkk dışarda süleyman restorantmı olurrrrrrrrrr zorlumu olurrrrrrrrrrrrr ama zorlu kapalı alan orayı istemem cemil usta körfezzz bilemicem yaniiiiiiiiiiiiiii ben evlenmesinipekleyememzemuszemus

artık eda davet edicek biziii artıkk dışarda süleyman restorantmı olurrrrrrrrrr zorlumu olurrrrrrrrrrrrr ama zorlu kapalı alan orayı istemem cemil usta körfezzz bilemicem yaniiiiiiiiiiiiiii ben evlenmesinipekleyememzemuszemus

:roflol::roflol::roflol::roflol: manyakk

senin beklemedigin belli zaten kafama taş yiye yiyeeee :roflol:

haha yavrum benim evim varrr gelin ben size sofra açarım ne güzellll eşyalar yok olsun çeşmemiz var akıyo banyomuz var banyo bilem edersinisss gelirken sofra bezi getirin birinisde yer sinisiiii
hahahaa oldu bitti perdemis yok haa onada lülünün donun asarız kapatırr diycem amaaa o sadece banyo penceresini kapatır yine benimki lazım olcak :roflol::roflol::roflol:

edda yavrum ben olsam tavuk koymazdım. ben hiç sevmem tavuklu sen bildigin yalancı tavuk gögsü yap bence böle bisküvi ufala üstüne kakaolu oyyş olsada yesek orucum sakatlancak kaydirigubbakcemile3

şeker geçmiş olsun. akşam biz oturuoz küçük kaynım aradı dioki biz iyiz.apo dioki nolduki :1ninca: sonra dedilerki deprem olmuş hep dışardalarmış.sahurdada olmuş 4.7 olmuş az zdegil yani
gonya gibi mübarek memlekette de deprem oluoya ne diyim:roflol:

haha yavrum benim evim varrr gelin ben size sofra açarım ne güzellll eşyalar yok olsun çeşmemiz var akıyo banyomuz var banyo bilem edersinisss gelirken sofra bezi getirin birinisde yer sinisiiii
hahahaa oldu bitti perdemis yok haa onada lülünün donun asarız kapatırr diycem amaaa o sadece banyo penceresini kapatır yine benimki lazım olcak :roflol::roflol::roflol:

kızım onun donu senin kapı deliğini kapamaz bee:roflol::roflol::roflol::roflol:

hayvannnnnnnnnnnnnnnn beni öle tanıdındaaaaa miktir git morospuuu senii çarsanda busaatten sora gelmem:eek:lmaz:
senin moklu evine kalmadım kendi evimde sıcacık suuuuuuu temis bnayoo yatak ev müsait olunca anahtarı veremde siz gelin ihtiyaç görersinizzz gaybana mokuuu

edda yavrum ben olsam tavuk koymazdım. ben hiç sevmem tavuklu sen bildigin yalancı tavuk gögsü yap bence böle bisküvi ufala üstüne kakaolu oyyş olsada yesek orucum sakatlancak kaydirigubbakcemile3

şeker geçmiş olsun. akşam biz oturuoz küçük kaynım aradı dioki biz iyiz.apo dioki nolduki :1ninca: sonra dedilerki deprem olmuş hep dışardalarmış.sahurdada olmuş 4.7 olmuş az zdegil yani
gonya gibi mübarek memlekette de deprem oluoya ne diyim:roflol:

Töbe yarabbimm kaydirigubbakcemile3:eek:lmaz:

kız konya çok mürabek ama bakayım insanları ölemi laelaelaelaelae

X