Geyiğin Gülleri

eda sana bişi sorcam
ben şey istiyorum böle askılı penyelerin üzerine giyebiliceğim bolere tarzı fakat bolera gibi okadar minik deil böle fakir kol kısa cepken gibi önden tek düğme olabilir veya bi ipi önden bağlanılabilir bişiy mesela bu havalarda giyip askılı penye üzerine çıkmaklık bişi aradım taradım bulamadım hiçç nerden bularım

ben istanbulda mangodan almıştım dediklerinden anladım nasıl istedigini... çok giyerim ben görmüşsündür bende belkiii hem çok kullanışlı gerçektn

batikte görmüştüm o tarz süt kahve .. ha bidee kunduracılarda bi magaza açılmış samsung hizesındaymış bugün ark dedi 3 dügmeli hırka aldım dedi bolero gibi bol.. çok güzel dediii ... bakmadım ama orada vardır belki tam adını sorarım onaa

baktım güllüüü afedersin tabiri caizse hiçbir mok yokk
foruma bakıcam batike orda beğendim şeylervardıı

eklerimşeker ama gülmicene sös ver :)

ben istanbulda mangodan almıştım dediklerinden anladım nasıl istedigini... çok giyerim ben görmüşsündür bende belkiii hem çok kullanışlı gerçektn

batikte görmüştüm o tarz süt kahve .. ha bidee kunduracılarda bi magaza açılmış samsung hizesındaymış bugün ark dedi 3 dügmeli hırka aldım dedi bolero gibi bol.. çok güzel dediii ... bakmadım ama orada vardır belki tam adını sorarım onaa

kız eda ben görmedim orda nerde açıldı aca romanda buldum öle bişi ama 49tl dedi
edoş batikte b en bi kombinason yaptım sütlü kahveden moda rengi bu sene o renk çok güsel şeyler var orda gidicem oraya işe başlamadan

sütlü kahve bende seviyom gecen gün varyaa boynerden sütlü kahve bi hırka aldım NG STYLE ..
100 ytl etiket fiyatı ben aldım 25 ytl ye ..

şöyle olacak...
koyu süt kayvee kumaş bol pantol altına rengine uygun içinde açık renk çizgileri olan topuklu platform aykkabısıııı
üstüne beyaz gömlek belinde süt kayfenin koyusu kemer ...
üstten dediğin bolero tarzı önü oval gelen arkadan uzun bolerooo elinde çantaaa

vede upuzun bacaklar :)))))

sütlü kahve bende seviyom gecen gün varyaa boynerden sütlü kahve bi hırka aldım NG STYLE ..
100 ytl etiket fiyatı ben aldım 25 ytl ye ..

şöyle olacak...
koyu süt kayvee kumaş bol pantol altına rengine uygun içinde açık renk çizgileri olan topuklu platform aykkabısıııı
üstüne beyaz gömlek belinde süt kayfenin koyusu kemer ...
üstten dediğin bolero tarzı önü oval gelen arkadan uzun bolerooo elinde çantaaa

vede upuzun bacaklar :)))))

ebenin mamısı edaaaa :roflol:
bunun yanında birokadarda zengin koca lasım dimi :roflol:

X