- 30 Haziran 2013
- 21.038
- 16.310
- Konu Sahibi BradshawSade
Tatlim kuku senin istediginle sevis de sevgilisi olan adamla cinsellik yaşayıp onu kıskanmak nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgılı papatyacım benım yzuumden ayrılmadılar takıldık doğru ama bu arada ılıskılerı devam edıyordu kızda baskasıyla tanıstıgı ıcın koptu
Merhaba kızlar
öncelıkle yeni değilim daha önceden de üyeliğim vardı malesef telefon değişti unuttugum ıcın baştan açtım.
toksık ılıskımden sonra yazın arkadas ortamında bi arkadasla takılmaya basladık. sevgilsii varmış malesef. Sallantıdalardı. Asla savunmuyorum tabiki bi kac ay takıldık ama gittikce zaman gecirdik yaklasıkta 5 aydır takılıyoruz zaman geçiriyoruz uzak mesafede de olsak. sevgilsiiyle ıkı ay once ayrıldı ama sebep ben degıldım kız baskasıyla berabermiş. Neyse biz sevgili gibiydik ama değildik aslında. Gibiyiz sadece devamlı konsuuyoruz görüntülü olsun telefon olsun gorusme olsun habr verme olsun beraberlık yasıyoruz. Eğlenıyoruz gülüyoruz. kendisi benımle cok rahat oldugunu benı farklı sevdıgını soyluyor hep. Kucuk benden de bi kac yas. neyse her sey iyiyken biriyle gorusmeye basladıgını ogrendım. konsuuyorlar yanı gorusme yok kız farklı yerden. Ama ben uyuz oluyorum nedensizce. diyeceksınız kı neden böyle kabul etmedın mı? evet ama duygularım mı var bılmıyorum. Kendısıyle ben sevgılı olmam zaten ıstemem de ama iş baskasıyla konusmasına gelınce değişiyor kıskanıyorum. geçen bırlıkteydık. uyuduk yemek yaptık gulduk cok eglendık. Ama baskasıyla konsuuyor . kavga cıkarttım gece. Benden etkılensın ıstıyorum. Aramızda duygusallık yokken benım özgür ruhlu olusuma tatlı sert olusumu begenmıstı sımdı sıkayet ettıgı eskı sevgılısıne dönüşmüş gibi hissediyorum. daraltıyorum bunaltıyorum. Nasıl bır yol ızlemelıyım. Sevgılı desen degılız arkadas desen degılız. kopamıyoruzda. hıc umursamadan bende baskalarıyla konustugumumu ıleteyım?
Kocanın yakışıklı ama fakir olduğunu bu kadar belli etme Makul bi sebep arıyorum. Altındanmış dendi şu an sebeplerden biri bu.
Konu sahibi takılmalık biri bu kadar önem vermiyoken size nasıl dugyu geliştirebiliyosunuz bir şey olmalı yani.
sizin gibi kadınları gördükçe korkuyorum. adamın parmağındaki yüzükte kadınlardan korumuyor, göz koyan koyuyor.Merhaba kızlar
öncelıkle yeni değilim daha önceden de üyeliğim vardı malesef telefon değişti unuttugum ıcın baştan açtım.
toksık ılıskımden sonra yazın arkadas ortamında bi arkadasla takılmaya basladık. sevgilsii varmış malesef. Sallantıdalardı. Asla savunmuyorum tabiki bi kac ay takıldık ama gittikce zaman gecirdik yaklasıkta 5 aydır takılıyoruz zaman geçiriyoruz uzak mesafede de olsak. sevgilsiiyle ıkı ay once ayrıldı ama sebep ben degıldım kız baskasıyla berabermiş. Neyse biz sevgili gibiydik ama değildik aslında. Gibiyiz sadece devamlı konsuuyoruz görüntülü olsun telefon olsun gorusme olsun habr verme olsun beraberlık yasıyoruz. Eğlenıyoruz gülüyoruz. kendisi benımle cok rahat oldugunu benı farklı sevdıgını soyluyor hep. Kucuk benden de bi kac yas. neyse her sey iyiyken biriyle gorusmeye basladıgını ogrendım. konsuuyorlar yanı gorusme yok kız farklı yerden. Ama ben uyuz oluyorum nedensizce. diyeceksınız kı neden böyle kabul etmedın mı? evet ama duygularım mı var bılmıyorum. Kendısıyle ben sevgılı olmam zaten ıstemem de ama iş baskasıyla konusmasına gelınce değişiyor kıskanıyorum. geçen bırlıkteydık. uyuduk yemek yaptık gulduk cok eglendık. Ama baskasıyla konsuuyor . kavga cıkarttım gece. Benden etkılensın ıstıyorum. Aramızda duygusallık yokken benım özgür ruhlu olusuma tatlı sert olusumu begenmıstı sımdı sıkayet ettıgı eskı sevgılısıne dönüşmüş gibi hissediyorum. daraltıyorum bunaltıyorum. Nasıl bır yol ızlemelıyım. Sevgılı desen degılız arkadas desen degılız. kopamıyoruzda. hıc umursamadan bende baskalarıyla konustugumumu ıleteyım?
Sacma sapan bir konu basta anlatiginiz biraz hikaye gibi geldi nedense bence siz kendi yasatiginizi yasamaktan korkuyor gibisinizMerhaba kızlar
ben bu tarz şeylere karşı değilim kişisel tercihtir
bunu yaşarken en önemli nokta ne yaşadığını ne olduğunu bilmek
nasıl bişeyin içinde olduğunu bilmen lazım
mesela zamanında bende yaşadım benzer ilişkiler ama benim kafam asla karışmadı
çünkü ben tamamen boşluktan , sırf onunla zaman geçirmeyi ve cinsellik yaşamayı seviyorum diye
karşıma da o dönem daha iyiler çıkmadığı için görüşüyordum
asla sevgili gibi değildik öyle gün içinde konuşmalar vs olmazdı
ve onunla böyle takılırken başkalarıyla tanışmaya da açıktım
ne yaşadığını bilirsen duygusal durumlarını beklentilerini ona göre ayarlıyorsun
sevgili olmayacaksan sevgili kafasına girmemelisin
adamı al karşına konuş, şuan yaptığın hata sevgili olmadığınız halde sevgili gibi konuşuyor olmak
birbirimizin hayatında tam anlamıyla sevgili olarak olmayacaksak devam etmeyelim de
Ben kendimi modern insan olarak tanımlardım ama FB nedir ya? her türlüsüne karşıyım (sevgili varsa)Ayy bizim ülke de erkek olsam FB bulmam cidden biz artık neyiz ,ben sana alıştım , hoşlanıyorum falan demeye başlıyorlarmış duyduklarıma göre onun bile hakkını veremeyen arabesk ruhlu kadınlar hiç çekilmez herşeyin bir kuralı var. Sadece bedenin için senle herhangi bir sadakat sevgi saygı beklemesinler.
yo hakkını vermek değilAa işte hakkını veren biri
Kavak yelleri AslıEski nick neydi?
yo hakkını vermek değil
o dönem canım öyle istedi öyle yaşadım
ne benim ne de karşı tarafın hayatında biri vardı
kimseye sadakat sorumluluğumuz yoktu
ve biz eski sevgiliydik
yetişkin insanlar kimsenin hakkına girmediği kimsenin duygularıyla oynamadığı
kandırmadığı aldatmadığı sürece nasıl isterse öyle yaşar ilişkileri .
Izlemediğim yeren geldi püüKavak yelleri Aslı
Ben kendimi modern insan olarak tanımlardım ama FB nedir ya? her türlüsüne karşıyım (sevgili varsa)
Erkek arkadaşıma ''Kimseye güvenmiyorum'' derken haklı olduğumu bir kez daha anlamış oldum artık erkolar bir kızı elde etmek için çaba sarf etmiyor direkt ellerinde buluyorlar çünkü ve üzücü
tabi canım tamamen boş olsam ne vakit geçirebilirdim ne de birlikte olabilirdimİşte demek istediğim matematik dersine girip Türkçe dersi beklememişsiniz olgunluk budur. O anlamda dedim.Herkes ne yaşadığını biliyor beklentileri vs o yönde kimseye zararları yoksa yargılamam.
Bu arada eski sevgili olmak da hissel anlamda hala kopulmadığının göstergesi yani hala beğentinin bile devam etmesi diye düşünüyorum. Tamamen çekimsizlik yok denilemez.