- 6 Temmuz 2007
- 12.289
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
eda sana bişi sorcam
ben şey istiyorum böle askılı penyelerin üzerine giyebiliceğim bolere tarzı fakat bolera gibi okadar minik deil böle fakir kol kısa cepken gibi önden tek düğme olabilir veya bi ipi önden bağlanılabilir bişiy mesela bu havalarda giyip askılı penye üzerine çıkmaklık bişi aradım taradım bulamadım hiçç nerden bularım
ben istanbulda mangodan almıştım dediklerinden anladım nasıl istedigini... çok giyerim ben görmüşsündür bende belkiii hem çok kullanışlı gerçektn
batikte görmüştüm o tarz süt kahve .. ha bidee kunduracılarda bi magaza açılmış samsung hizesındaymış bugün ark dedi 3 dügmeli hırka aldım dedi bolero gibi bol.. çok güzel dediii ... bakmadım ama orada vardır belki tam adını sorarım onaa
şekeriçinekliyorummmmmmmmm
ama ya böle olmakzorundayımnamazda glmeyinnn
eda yarın napıcan iş çıkışı gtsek senle foruma glşene gidenekadarr he olarmı ama işisinyoksaa
eda yarın napıcan iş çıkışı gtsek senle foruma glşene gidenekadarr he olarmı ama işisinyoksaa
sütlü kahve bende seviyom gecen gün varyaa boynerden sütlü kahve bi hırka aldım NG STYLE ..
100 ytl etiket fiyatı ben aldım 25 ytl ye ..
şöyle olacak...
koyu süt kayvee kumaş bol pantol altına rengine uygun içinde açık renk çizgileri olan topuklu platform aykkabısıııı
üstüne beyaz gömlek belinde süt kayfenin koyusu kemer ...
üstten dediğin bolero tarzı önü oval gelen arkadan uzun bolerooo elinde çantaaa
vede upuzun bacaklar :)))))
olar olarrrrrhatta geç geç ineristee kocan gelir alar bizi geçerkende aposumu alarıs sora köleye gideriss :)))))))))))))))))))))
olar olarrrrrhatta geç geç ineristee kocan gelir alar bizi geçerkende aposumu alarıs sora köleye gideriss :)))))))))))))))))))))
olarrrr işte temem anlaştık :))) geç inerizz ordanda alırlar geçeriss :)