- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Öyle bi yazmışsınız ki....yani hiç mutlu olan olamazmış gibi...dedikleriniz de vardır elbette
Sende Şüpheliler arasındasın. Bukadar olmaz arkadaşım hiçmi inine çomak sokan olmaz insanın. Valla nazarım değecek
Demekki boşanamıyor böyle bir dünya kadın var derim ç neden boşanamıyor sorarım. Derdini dinler beraber söverim. Ama yok sonra sen benim kocama laf edemezsin diyen oluyor.Mesela bambaşka bir konu konuşulurken, bir üyeye başka bir üyeye sen zaten göğüslerini de yaptırmışsın gibi birsey söylemişti, bunun gibi şeylere ben de karşıyım, ama.mesela ben şimdi kocam beni dövüyooo sövüyoo ama seviyoooom boşan demeyin diye konu açsam bana ne dersiniz
Aaaa neye istinadenGeçen biri bana zina yapıyorsun dedi yaa ban bile yemedi
Aaaa neye istinaden
Çok doğru...mutlu olamazsın,kim bilir neler çekiyorsun...aa çok ayıp neden saklıyorsun? :)Konu sahibi için demiyorum ama normal hayatımızda da burada da böyle düşünen insanlar var.
Mutlu ve huzurlu bir hayatı olan insanların varlığına inanmıyorlar. Aslında en çok derdi olan sensin, kendini mutlu göstermeye çalışıyorsun diyorlar. Bu düşüncenin sebebini anlayamıyorum. Neden bu kadar zor geliyor insanların gerçekten güzel bir hayatı olduğuna inanmak?
Eee kabul etmiyorsunuz öyle olan yoktur diyorsunuz...ben de neden olmasın dıyorum
İmam nikahı yapmadım dedim diye
Evet şükürler olsun ki eş ve aileden yana çok mutluyum...bundan rahatsız oluyorsanız o benim alanıma girmiyor,psikiyatrinin alanına giriyor.Ama yorumlarındaki o mükemmel hayat edalı kişilerden bir kaçı yorum yaptılar bile.
Dertsiz insan mı olur diye her zamanki çemkirme ve sataşma edaları ile..
Demek ki bazı arkadaşlar haklı rol yapanlar var derken..
Bende bu insanlari dertli gorunce mutlu olanlari anlamiyorum..
Derdi yok diye isyan edenleri dert uretmek icin senaryo yazanlari anlamiyorum..
Kime ne yahu.herkes buraya konu acmak zorunda degil..
Insanlar dertlerini kendi cozme yeteneginede sahip olabilir..
Niye bu kadar rahatsiz oluyorsunuz??
Çok doğru...mutlu olamazsın,kim bilir neler çekiyorsun...aa çok ayıp neden saklıyorsun? :)
Evet şükürler olsun ki eş ve aileden yana çok mutluyum...bundan rahatsız oluyorsanız o benim alanıma girmiyor,psikiyatrinin alanına giriyor.
Hiç derdi yokmuşcasına millete kırıcı yorumlarıyla dikkat çekip bdvde bir konusu olmayan bilmem kaçbin mesajlı, kaç yıllık üye gelip bu konu altına evet derdim yok çok şükür demek yerine yine sataşarak ayy dertsiz insan mı var be edasıyla yazarsa
rahatsız olurum evet.
Oldum. Oluyorum.
Rol kesmek isteyen bdvde gezmesin daha uygun kategoriler bulsun kendine.
İnsanların dertleri üzerinden keyif yapmasınlar.
Siz neden rahatsız oldunuz bu rahatsızlığımdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?