Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Öyle bi yazmışsınız ki....yani hiç mutlu olan olamazmış gibi...dedikleriniz de vardır elbette

Konu sahibi için demiyorum ama normal hayatımızda da burada da böyle düşünen insanlar var.
Mutlu ve huzurlu bir hayatı olan insanların varlığına inanmıyorlar. Aslında en çok derdi olan sensin, kendini mutlu göstermeye çalışıyorsun diyorlar. Bu düşüncenin sebebini anlayamıyorum. Neden bu kadar zor geliyor insanların gerçekten güzel bir hayatı olduğuna inanmak?

Demekki boşanamıyor böyle bir dünya kadın var derim ç neden boşanamıyor sorarım. Derdini dinler beraber söverim. Ama yok sonra sen benim kocama laf edemezsin diyen oluyor.

Mesela bana nefretinden bana hakaret edilen banlik mesajlari begenen uyeler bile var. Blocklu olduklari icin bildirimleri gelmiyo kim bilir alintilarla neler zirvaliyolar benim icin de gormuyorum :d yani asil sorgulanmasi gereken bu kafalar degil mi? Sanal tanimadiklari bi karaktere kin gudenler falan? Yani kadinlar kiskanctir birbirini kiskanir ok de akil sagligini da muhafaza etmeye calismak lazim

Önceden de takip ediyordum da,bazı üyelerin üslubu gerçekten çok sert.Yani bir konu okuyor mesela ihanet,şiddet yok ama eşiyle,erkek arkadaşıyla ufak tartışma yaşamış buraya yazıyor ben mi hatalıyım diye.O yazanı alıp yerden yere vurabilenler olabiliyor.Çok kırıcı bir şey bence bu.Dertleşmek amaçlı yazan birini azar gibi yazmak ne biliyim çok bana göre değil.He az önce gerçkten kıskançlık yapan birine sert çıkıştım ama onun konusunu okuyunca insan vicdan yok mu?diye sorguluyordu.
Bazı üyelerin belki de daha kibar dille söyleyeceğini söylemesi gerek.Mesela boşanmalısın bence diyebilirsiniz en basitinden boşan ama sende kesin boşanmazsın vs tarzında yazınca kaba geliyor bana.

Çok doğru...mutlu olamazsın,kim bilir neler çekiyorsun...aa çok ayıp neden saklıyorsun? :)

Eee kabul etmiyorsunuz öyle olan yoktur diyorsunuz...ben de neden olmasın dıyorum

Ama yorumlarındaki o mükemmel hayat edalı kişilerden bir kaçı yorum yaptılar bile.
Dertsiz insan mı olur diye her zamanki çemkirme ve sataşma edaları ile..

Demek ki bazı arkadaşlar haklı rol yapanlar var derken..

Egosu derdinden ağır basan üyeler onlar canım,
Birisi girer de konumu okur diye yazamıyorlar. İkinci üyelikler de bunun için var zaten
Yukarda bi arkadaş demiş 'Sanal dünya, yalan dünya' :)

Evet şükürler olsun ki eş ve aileden yana çok mutluyum...bundan rahatsız oluyorsanız o benim alanıma girmiyor,psikiyatrinin alanına giriyor.

Bahsettigin cogu sey kaynana gorumce elti es uzerine. Evet bazi insanlarin bu konuda isleri yaver gidebilir veya cogu insan gibi bunu dert etmiyordur cunly gormezden geliyordur. Baska konularda da fazla umursamazdir.

Hiç derdi yokmuşcasına millete kırıcı yorumlarıyla dikkat çekip bdvde bir konusu olmayan bilmem kaçbin mesajlı, kaç yıllık üye gelip bu konu altına evet derdim yok çok şükür demek yerine yine sataşarak ayy dertsiz insan mı var be edasıyla yazarsa
rahatsız olurum evet.

Oldum. Oluyorum.

Rol kesmek isteyen bdvde gezmesin daha uygun kategoriler bulsun kendine.
İnsanların dertleri üzerinden keyif yapmasınlar.

Siz neden rahatsız oldunuz bu rahatsızlığımdan?

Reelde de var ya bu tipler mesela cok guluyosun diye "ayyy birtanemm cok gulenin cok derdi vardir derler kim bilir senin ne dertlerin var kiyamam birtanemm" falan :d hasetlerinden catlamadan iyi yasiyolar yine
Çok doğru...mutlu olamazsın,kim bilir neler çekiyorsun...aa çok ayıp neden saklıyorsun? :)

Evet şükürler olsun ki eş ve aileden yana çok mutluyum...bundan rahatsız oluyorsanız o benim alanıma girmiyor,psikiyatrinin alanına giriyor.

Rahatsızlığımı buraya yazdım sevgili üye.
Haa rahatsızlık durumunda göz ardı vardı değil mi?
Hatırlatan arkadaşa teşekkür ederim. :)

Göz ardı 2...

niye asudeye yöneldi ki konu:)
bence öyle bikaç kişi daha var o da onların karakteri ama paylaşmak istemiyorlar demek ki
ünlerinden sakınıyorlarsa komik ama

Konu sahibini ilk kez gordum bdvde ama oynayan populer olmaya calisan bizmisiz. Ben sahsen uyeler uzerinden topic acardim populer olmak istesem bak konu ragbet gordu muhatap alindi tarafimizdan :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…