Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Elti, kv, görümce, eş... Bunları dert etmiyordur, olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmiştir, başa çıkma yöntemini biliyordur.
Nezle olsa buraya yazan var, ben de insanların bu kadar aciz olmasını anlamıyorum.
Hayat kimse için kolay değil ama başa çıkmayı bilmek ve her şeyin istediğimiz gibi olmayacağını kabul etmek gerek.
Kötü bir durumdaki insana "ben böyle süper yaşıyorum" demek evet çok itici ve yanlış ama sorunlarını kendi halledebilen yansıtmayana da "hiç derdin yokmuş gibi görünüyorsun ama en dertli aslında sensin" demek de çok kabul edilebilir bir şey değil.

Valla hacı şimdi benim ne kv ne eltimlerle nede görümcemlerimle sorunum yok eşimle nerdeyse hiç tartışmayız bide böyle bişeyin yalanımı olur anlamadım ki.
Ufak tefek sorunlarımız oluyor ama buraya konu açıcak sorun yaşamıyoruz şükür

niye asudeye yöneldi ki konu:)
bence öyle bikaç kişi daha var o da onların karakteri ama paylaşmak istemiyorlar demek ki
ünlerinden sakınıyorlarsa komik ama
hem hic konusu olmayacak hem 10 bin mesajin uzerinde mesaji olacak hem de bdv populeri olacak, kriterler bunlar :d

Ne mutlu size..
Darısı başımıza..

Ben zaten böyle dürüst gelsinler canımı yesinler diyorum.

Benim anlamadığım olay rol kesme, iki yüzlülük..

Sanalda bile insan bir maskeye gerek duyuyorsa hayret valla.

Burası, bu nickler ne için var?

Pardon bazıları için millete sataşmak için var unutmuşum..

Bana ters gelen şey gayet açık aslında.
Çoğu anladı da. Kiminin anlamak işine gelmedi..

Misal benim.gözüm bozuk eşim de fıtık var muhtemelen, bugün doktora gidecektik oğlan hastalandı gidemedik bunun yazsam dert diye

Hiç düşünme canım aklına getirme, kurslara katıl''

Ya mesela diyor ki onu çok seviyorum çok üzülüyorum vs hemen başlıyorlar " ne için üzülüyorsun? öylesi adama değer mii?" yahu tamam değmez, konu sahibide biliyordur ama insanın elinde mi ya? Sonuçta sevmiş, bişeyler yaşanmış nası olcak öyle pat diye unutmak, üzülmemek?

Şu konuya bile "canım takma kafana kurslara git, seminerlere katıl" denmesini bekledim

Haksız mıyım içerikli konulara ayrı hastayım, evet haklısı,eee ne değişti hayatında,sana hak vermesi gerekenler hala hak vermiyor e çabanda yok,olsun siz bana hak verin de..peki.

bazen insanlar haklı da olsa karşısındaki insanların davranış ve tepkilerinden dolayı noluyor ya haksızmıyım acaba diye şüpheye düşebiliyorlar.buraya konu açarak siz olsanız ne yapardınız ben haksız mıyım haklıysam geri adım atmayayım düşüncesiyle konu açabiliyorlar.

Bence dertsiz insan bdv'de gezmez ,dertlerini unutmak için dertleri okur dertlerini hafifletmik için , kimseyede benim derdim rolü sökmez

Sonrasını diyorum işte bende, bizde dedik ki evet haklısın, ha tamam o zaman gibi oluyo konu

Yorumları okumadım, ilk mesajınıza istinaden yazdım.
Öyleyse siz de gerçekten bunu merak etmeyip o üyelere kendi tabirinizle sataşmak için mi açtınız?
Son cümleleriniz böyle diyor sanki.
İnsanın olduğu yerde her şey olur. Geniş bakmakta fayda var.

Hoş benim büyük sorunlarımda olsa buraya konu açmam Heralde ama en azından burdaki arkadaşlarıma falan bahsederdim veya yazardım geyik konularında.
Bende nerdeyse hiç kötü bişey yazmamışımdır eşimle ilgili çünkü burada öyle adamlar okuyorum ki utanırım eşimden şikayet etmeye

Misal benim.gözüm bozuk eşim de fıtık var muhtemelen, bugün doktora gidecektik oğlan hastalandı gidemedik bunun yazsam dert diye
:)) Püüü saysam.
Çok geçmiş olsun bu arada.
İşte dediğim bu. Başı ağrısa buraya yazıyor, doktora git deyince kızıyor. :)
Sonra sen sert üsluplu oluyorsun.

Yani bir de kim rol yapıyodur kim yapmıyodur bunun dedektörü mü var, belki ben erkeğim nerden bileceksiniz, feminen bir erkeğim olamaz mı, cok ciddiye almamak lazım, yorumu okursun işine geliyorsa yazarsın bir kenara gelmiyorsa sallamazsın çok rahatsız olduysa engellersin

Oysaki bir insana şakayla karışık boşan demenin vebalini bilselerdi..? Derdi olmayan olurmu bu dünyadan en dertsiz giden firavunmuş bir diş ağrısı bile çekmemiş onunda kuranda geçer sonunun nolacağı.. Büyük insanın imtihanı büyük olur der babam bunu kafaya çokta şayapmamak lazım yani

Hayır ben aslında fazla saf biriyim.

Gerçekten çoğunun hiç derdi yok, dediğiniz gibi çok mükemmel hayatları var.
Mizaçları gereği de sert ve ters yorumlar yapıyorlar diye düşünüyordum içimde bir parça acaba olsa da.

Ama burada bazı arkadaşların yorumları ile düşündüm de çok iyi niyetli yaklaşıyorum.

Burası sanal dünya yalan dünya gerçekten.

Ve evet unutmuştum 2. üyelik alıp konu açan üyeleri.

Belki de o yorumların dövercesine, çatlatırcasına yazan tek bdv konusu olmayan üyeler o 2. üyelikler doğru.

Aslında dürüstlükten yana biriyim.

Derdin varsa dertli olanı anlayarak daha yapıcı yazarsın.
Yapıcı serte eyvallah diyorum bakınız.

Ama diğer türlü iki yüzlülük edip rencide edici, kırıcı dökücü sertliğe eyvallah diyemiyorum.

Bdv dert topiklerinin olduğu yer.
İnsan zaten dayak yemiş gibi hissediyor, kimseden bir yumruk da sen at diye istemeye gelmedi buraya değil mi?

Ben biraz sivriyim dam demeden güm derim.

Özellikle günlük gibi her gün konu açan, tavsiyeleriniMizi umursamayan, konuşup konuşup giden, canisili askoslu yorumlara yanıt veren üyelere ayar oluyorum. Hani yanimda olsa terliğin tersiyle ağzına vurucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…